Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са най-добрите, успешни, популярни и според потребителите на форума филмови адаптации на романните на Джейн Остин?
Има ли добър филм по "Панаир на суетата"?
Как мога да намеря връзка към телевизионния сериал "Изгубен в Австрия"?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са най-добрите, успешни, популярни и според потребителите на форума филмови адаптации на романните на Джейн Остин?
- Някои от най-популярните филмви адаптации на романните на Джейн Остин според потребителите на форума са „Гордост и предразсъдъци“ (1980) и „Гордост и предразсъдъци“ (1995), както и новата версия на „Разум и чувства“, която се смята за по-реалистична, въпреки че старата е високо оценена заради актьорската си игра.
-
Има ли добър филм по "Панаир на суетата"?
-
Как мога да намеря връзка към телевизионния сериал "Изгубен в Австрия"?
Можете да намерите връзка към телевизионния сериал "Изгубен в Австрия" на този торент сайт: http://free.arenabg.com/details.php?id=c739e4c30c73295e5a6edd78c0512bc90a762296. На торент сайта има субтитри, но те не са коригирани, така че е препоръчително да използвате субтитрите от subs.unaacs.bg и subs.sa b.bz за по-добро изживяване при гледане.
-
Как мога да намеря сериала "Изгубен в Австрия" с български субтитри?
-
Как мога да намеря музиката на Карл Дейвис от филма Гордост и предразсъдъци от 1995 г.?
Позабравила съм книгата вече и трябва да си я припомня. Филма има доста силни моменти, а и актьорския състав е подбран, макар и не с най-запомящите се актьори. В повече ми бяха натуралистичните сцени на изневярата и насилието над чернокожите. Според мен те се разминават напълно с деликатната природа на Джейн Остин. Тя със сигурност коментира и осъжда пороците, но тя говори повече за морал и нравственост, отколкото да рисува чисто физическия акт. Тук ми се разминават нещата. Като че ли авторите на филма не са хвърлили усилията по този филм, които биха хвърлили, ако той беше "Гордост и предразсъдъци". Романът си има своите достойнства и има още работа по него, докато се получи наистина добре.
. Колкото повече гледам сериала, толкова повече ми допада нежността, която тя излъчва. Хубава двойка са с Колин Фърт. Дори като гледам "Речта на краля" ги наблюдавам в сцените, в които са заедно и търся чувствата помежду им. Жалко, че нещата са приключили.
Много е сложна тази мъжка роля, иска много характерен актьор. Аз обичам много този роман,з а мен това е едно изключително силно писане, но за изиграване е много трудно. Файнс имаше каквото се иска - сила, излъчване и силна доза безпокойство, понякога малко плашещо, вътрешен огън. Той просто си го има, и в другите си роли е такъв, това е нещо, с което се раждаш. Страхотен актьор.

Оттогава се излекувах от продължения. 

Всяка вечер засядам пред компа за последните 6 минути.