Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са най-добрите, успешни, популярни и според потребителите на форума филмови адаптации на романните на Джейн Остин?
Има ли добър филм по "Панаир на суетата"?
Как мога да намеря връзка към телевизионния сериал "Изгубен в Австрия"?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са най-добрите, успешни, популярни и според потребителите на форума филмови адаптации на романните на Джейн Остин?
- Някои от най-популярните филмви адаптации на романните на Джейн Остин според потребителите на форума са „Гордост и предразсъдъци“ (1980) и „Гордост и предразсъдъци“ (1995), както и новата версия на „Разум и чувства“, която се смята за по-реалистична, въпреки че старата е високо оценена заради актьорската си игра.
-
Има ли добър филм по "Панаир на суетата"?
-
Как мога да намеря връзка към телевизионния сериал "Изгубен в Австрия"?
Можете да намерите връзка към телевизионния сериал "Изгубен в Австрия" на този торент сайт: http://free.arenabg.com/details.php?id=c739e4c30c73295e5a6edd78c0512bc90a762296. На торент сайта има субтитри, но те не са коригирани, така че е препоръчително да използвате субтитрите от subs.unaacs.bg и subs.sa b.bz за по-добро изживяване при гледане.
-
Как мога да намеря сериала "Изгубен в Австрия" с български субтитри?
-
Как мога да намеря музиката на Карл Дейвис от филма Гордост и предразсъдъци от 1995 г.?
. Относно мистър Рочестър - Тоби Стивънс, който го играе във весрсията на ББС напълно покрива образа и ми е идеал. Явно новият не се е справил така добре, аз още не съм видяла трейлъра. Относно Ема - о, не, точно Кейт Бекинсейл успява да докара образа до аристократизъм. И Гуинет Полтроу играе страхотно, и Ромола Гарай ми харесва, но те двете с тяхната естественост и изтънченост не улучиха и аристократизма. Ема не е като Елизабет Бенит - тя е най-знатната и богатата наследница в нейната общонст, факт, който неизбежно рефлектира върху нея. Говорим за една Ема, която не може да си позволи да познава мистър Мартин, защото не е достатъчно беден и безпомощен, Ема, която упреква мистър Найтли, че никога не пристига на бал като джентълмен. Това са прояви на високомерие и аристократизъм, които не се предават лесно. Но на мен и Кейт не ми стои идеално
А във връзка с продължаването на "Отнесени от вихъра" - Александра Рипли беше казала, че Маргарет Мичъл пише по-добре от нея, но е мъртва. Но Александра Рипли беше специално избрана от наследниците на Маргарет Мичъл да продължи книгата и не го е правила на своя глава и безогледно. Впрочем, филмовото продължение също не е на нивото на Кларк Гейбъл и Вивиан Лий. Няма как, уникатите са си уникати, другото - ширпотреба... 

... Срамувам се, но това долу е единственото, което мога да предложа, копирах от Мастерс-тб.