КГБ=Клуб на готините баби - 85

• 39 937
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
Джейда,чЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Здраве,късмет,любов,успехи във всичките ти начинания!

Малееее,Зиче  hahaha hahaha hahaha Ко' Й' туй нЯщу ВчЕРА ДЕТ' СИ ГО ПУСНАЛА БРЯЯЯЯЯ  Joy Joy Joy Joy Joy Малеее, корем ме заболя от смях!

И на Дидия коремния трактАТ.... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 466
Джейда миличка - ти празник след празник ! Hug Hug
ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕН ДЕН! ДА  СИ ЗДРАВА,УСМИХНАТА И ОБИЧАНА !!! Hug Hug Hug

Яжка - рецептата за катмите ми е в тефтера в къщи,а не я зная наизуст Crazy newsm78.
Ако улуча някоя щерка из къщи да ми я издиктува - ще я напиша

# 467
  • Пловдив
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДЖЕЙДА!

МАСТЕРЧЕ  тУй нЯщу  е като унУй нЯщУ Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 468
Извинете че така нахлувам в слънчевата ви и приятна тема   bouquet ... но, реших тук да поздравя Джейда по случай, нейното помъдряване  Mr. Green ...  Heart Eyes

Та ДжейдО,  Heart Eyes
Днес пак цветя ти подарявам,
сърдечно ти благодаря
и колко малко е, признавам,
каквото и да ти даря.

Безкрайна топлина намирам,
във твойте искрени очи.
Надеждата във тях намирам
всред сноп от слънчеви лъчи.

На тебе този ден е, мамо,
но твои са и всички дни!
Едничко нещо искам само –
до мен да бъдеш вечно ти!

Тъй, сгушена до твойто рамо,
дъждът в очите ми вали.
Щом ти си здрава, никой, мамо
не може да ни раздели!

стихчето не е мое, но е великолепно и си позволих да го изплагиатствам...!!! Имаше и още куплетчета, но тях ще ги постна след още 54 години ...  Whistling

Та, Джейда бих те поздравила с друга песен , но тъй като не искам да се сополивиш, ще те поздравя с ТОВА   Mr. Green

п.п.и да знаеш утре ще те налазим, и приготви торта, че един малък джентълмен идва заради нея - специално ...  Whistling

Поздрави и на всички списващи в тази прекрасна тема, и много здраве на всички скоро празнували и скоро празнуващи ...   bouquet  bouquet  bouquet
... и извинете за нахлуването ...  Simple Smile

# 469
ДЖЕЙДА,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!ЖЕЛАЯ ТИ ЗДРАВЕ,РАДОСТ И МНОГО ЩАСТЛИВИ МОМЕНТИ С ЛЮБИМИТЕ ТИ ХОРА!

Schmetterling , не се притеснявай за нахлуването и можеш по-честичко да ни гостуваш,а и да останеш при нас ,ако ти харесва.

# 470
  • тук и там
Джейда,честит рожден ден!
Бъди жива и здрава,обичана и щастлива жена!

Зиче,рядко ме боли глава,но май имам нужда да подменя очилата.Комбинирани са и скъпи,та затова още не се решавам да ги подменям.
Schmetterlingq,добре дошла и пиши ако ти е приятно.Цветята са за теб

# 471
  • Пловдив
Schmetterling  дал ти бог добро  Hug Hug Пиши ако ти харесва при нас ...    smile3525 smile3525

МИМКА много боли глава от очите да знаеш  Peace провери си деоптъра явно ти се е променил и ако си със астигматизъм още повече предизвиква главоболие .

# 472
Жаки, Мастерче, Гъбче, Зиче, Дидиа, Миме, благодаря ви милички.  Hug

Шметерлинг, не преставаш да ме изненадваш! Благодарна съм че те имам! Хиляди целувки и прегръдки!]
[/color

# 473
  • София
     Джейда,честит рожден ден! Бъди зрава,щастлива и много обичана!

Шметерлинг,ти си наше момиче-пиш при нас,ако ти харесваме.Радвам се,че се появи.

# 474
  • Кубрат/ Пишурка
ДЖЕЙДА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ЖЕЛАЯ ТИ КРЕПКО ЗДРАВЕ,МНОГО СЕМЕЙНО ЩАСТИЕ И УСПЕХИ ВЪВ ВСИЧКО,КОЕТО ЗАХВАНЕШ!

Пиша от у-ще - имам "час" с Х клас,но е след голямо междучасие и са само 4.Пък и колко им се учиииии, че и на мееееен! Та за сега са по скайповете - чатят си с гаджетата,а аз - при вас!

Зичееее,чак сега прочетох и се разкикотих на глас,та ме изгледаха учениците.Ще си го копна от теб и на някой банкет (сигурно на патронния в края на октомври) ще го прочета на колегите.
Айша,малко черен хумор си използвала,но не тъжи - и моята е шивачка,ама не си спомням нещо да ми е ушила!Да са ни живи и здрави!Нали знаеш приказката,че у дома на обущаря все боси ходят!
Снощи ми дойдоха голямата щерка и внука,та не можах да стигна до комп.Тя ще си ходи утре,а малкият ще остане за почивните дни.Дядо му после ще го заведе. Като казах "почивни" у нас надали ще са почивни.Ще правим гроздобер,независимо какво е времето, царевицата и тя трябва да се обере,доматито да се оскуби...... ще имаме приятели-работници,та трябва и да се готви...!Абе... да минат тези 4 дена,че да си почина на работа!
За сега ЛЕК ДЕН НА ВСИЧКИ че звънецът удари!

# 475
  • София
Джейда, честит рожден ден, пожелавам ти да си жива и здрава, много обичана и щастлива  Hug Hug Hug
Поздравявам те с една моя любима песен от миналото bouquet
http://www.youtube.com/watch?v=_96NDtf-9Ok&feature=related

# 476
  • София
 100 пъти започвам да пиша и все изниква нещо...
Джейда ,наборе, ти най хубавото и свидно пожелание си го получила. Heart Eyes Нека все така да си ценена и обичана,здраве на теб и на най близките ти.

Понеже съм влязла в платен сайт повечето от картичките ми са станали неактивни.... Embarassed
 Ще се опитам да редактирам. Rolling Eyes
 Joy Joy Joy Joy Joy
 Мен ме усъмни ,че Неда имаше преди имен ден ,ама нали съм овчица и аз след стадото.
 Такава лична девойка и наша изгора не трябва да бъде пропусната от към поздрави. :hug

Непростимо е ,че съм пропуснала обаче да поздравя другото внуче на Дидия Бубчо-Любчо. Cry
Нека е послушен ,здрав,игрив и малко пакостлив! Wink

Последна редакция: пт, 18 сеп 2009, 14:10 от Шпунц

# 477
ДЖЕЙДА,ЧРД,ДА СИ ЗДРАВА И ДО 120 ДА СИ КАТО НА 20

Зиче много се смях Joy Joy Joy

На всички вас мили КГБ приятен уикенд и ако ви се стори дъжда в повечко, пращайте насам smile3521

А  ние тук ще празнуваме довечера настъпващата 5770 год

Последна редакция: пт, 18 сеп 2009, 14:33 от Caroline

# 478
  • Varna
ДЖЕЙДА, НАЙ - СЪРДЕЧНИ ПОЖЕЛАНИЯ ЗА РОЖДЕННИЯТ ТИ ДЕН!!!
 newsm59  bigdance2 newsm18 Tada

# 479
  • Географският център на България-Габрово
ДЖЕЙДА  Пожелавам ти блестящи спомени за всеки един твой вчерашен ден и щастие с всеки нов изгрев на слънцето! Честит рожден ден!

Общи условия

Активация на акаунт