КГБ=Клуб на готините баби - 85

• 39 935
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
ДУНЯ КАК Е МЪЖА ТИ ОПРАВИ ЛИ СЕ.. newsm78 newsm78

# 481
  • Географският център на България-Габрово
Мили момичета за утре е определен  за изследване.Стискайте палци всичко да мине добре и безпроблемно.Днес в Габрово и болницата се открива новата инвазивна кардиология.Тук са министътър на здравеопазването.Посланникът на Белгия у нас,а така също и белгийски професор заедно с професор Доганов от София. За тези  дни докато са тук ще им правят изследванията.Това е един плюс за нас.Много болници могат да сънуват за тази апаратура извън София разбира се.

# 482
  • София
 Дуня много е важно да се вземат точните мерки от правилните хора. Praynig Peace
 Вярвам ,че тревогите ти ще отшумят. Hug
 Редактирах си постовете от вчера....
 Тук както бе изгряло топло слънце следмъглата и като ливна един дъжд. #Cussing out
 Поне Елинка си поспа навън доста преди дъжда.

# 483
  • Пловдив
ДУНЯ дано изследванията да са добри за да нямате повече притеснения  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

ШПУНЦ тука е едно задушно та се не трае  ooooh!Излизах одеве по работа бях по потник и  вир вода се прибрах .Това време незнам какво е  Thinking ненормална работа ..

# 484
Дуня - стискам палци и аз за утре ! Praynig Praynig

При нас продължава да е само облачно и мрачно.

Зиче - и на мен ми е горещо . Дали не сме само двете така? Joy Joy Joy

# 485
              Дуня,дано всичко мине добре при мъжа ти,че вече ни омръзнаха тревогите и да се успокоиш.Стискам палци!
              Шпунц,благодаря за поздравите към Люби,а за Неда нали сме си запазили Вели за нас няма да си броим поздравите. Laughing Колкото повече толкова по-добре! Peace
              И аз понеже бях капнала на работата изведох дедито на разходка и точно по средата като ливна един дъжд,чакахме да поотмине и след това шляпахме из водата като 15-годишни.Още щяхме да се разхождаме,ако не трябваше да вземем малчовците от ДГ.Та сега ги пратих с голямата дъщеря да ги прибират,че аз нещо съм капнала.

КАРОЛИН,ЧЕСТИТА ВИ НОВА 5770 ГОДИНА.ДА Е ПОЛЗОТВОРНА И ЗДРАВА,ОТ ВСИЧКО ДА ИМА ПО МНОГО,А ОТ ЩАСТИЕ И СПОКОЙСТВИЕ НАЙ-МНОГО!!!

Последна редакция: пт, 18 сеп 2009, 16:15 от Didia

# 486
Джейда, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Нека дните ти бъдат изпълнени с радост,
вечерите с топлина, а годините с младост!

Каролин, на теб честита нова 5770 година! (много, бре!)

Момичета, на всички - прегръдки и целувки - ще липсвам една седмица -
заминаваме на село при мама и тате за есенната помощ - ябълки, грозде, вино и т.н.
До скоро! Да ви заваря всички здрави и бодри!
Дуня, всичко при мъжа ти да е о.к.!

# 487
  • София
Дуня - стискам палци и аз за утре ! Praynig Praynig

При нас продължава да е само облачно и мрачно.

Зиче - и на мен ми е горещо . Дали не сме само двете така? Joy Joy Joy

Не, не сте само двете и на мен ми е много топло, чакам да пуснат климатика в службата, пускат го един час преди концерта, а той е чак от 19 и 30  tooth

# 488
  • в малка спретната къщурка
Привет момичета.

Джейда,Честит рожден ден.Здраве,щастие и любов ти желая.
Каролин-Весело посрещане на Новата  :crazyeyes:5770 година.

Дуня,стискам палци,всичко при вас да е благоприятно и с добър край.
На всички,които ще са на гроздобер и всякакъв там бер-Лека и спорна работа.

Къде е дъжда newsm78?Пращайте насам,че само той може да ме спаси от работа през почивните дни.
Сега си чакам детенцето да се прибере и да го поглезя няколко дни.

За всички много Hug Hug Hug

# 489
  • Видин
Каролин,  честита нова 5770 година!
ДА е мирна и плодородна!
Весело посрещане!

Дуня, стискам палци и аз за добър резултат fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Аз изчезвам след малко. GrinningЗапочват почивните дни newsm44

Утре вечер сме на сватба и през деня ще съм на разкрасителни процедури Mr. Green

Сигурно няма да се вясвам много тези дни, затова ви желая приятна почивка!

# 490
Здравейте приятелки! Hug
Имам много хубави новини - племенницата ми е приета в художествената академия, днес подписах договор за работа, който вече е постоянен, /преди малко се върнах от борсата да си оправя документите и там/ и най-големият повод, заради който трябва да почерпя е, че моето синче вече порастна с още една година, стана на 15 днес. Да ми е жив и здрав рожденника и му пожелавам да расте умен и щастлив!

Почерпете се за негово здраве.

Джейда честит рожден ден и на теб!
Желая ти от сърце здраве, щастие, добри приятели и още много, много рождени дни, изпълнени с усмивки и положителни емоции!

Каролин,  честита Ви Нова 5770 година! Здраве, щастие, радост и много успехи! Да ти се случват само хубави неща! Весело посрещане!

# 491
  • Кубрат/ Пишурка

КАРОЛИНЕ, ЧЕСТИТА ВИ НОВА ГОДИНА!ДА Е ПЛОДОРОДНА И БОГАТА! А СУРВАКАТЕ ЛИ ПОНЕ В КЪЩИ?  И МНОГО БЛАГОДАРЯ ЗА ФАЙЛОВЕТЕ!

ДИДИ, ЧЕСТИТО ТИ РОЖДЕНИК! ДА ИЗЖИВЕЕ НАЙ-ЩАСТЛИВАТА ГОДИНА!

# 492
  • Пловдив
ГЪБЧЕ ние си се знаем Маргито и тя е от нашата чета  Mr. Green Mr. Green
Ама много ми стана смешно ,че по улиците хората с якета и жилетки ,а аз по потник и всички ме гледат като извънземно  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ама какво да правя като все ми е топло Blush Само се караме с деди дали да са отворени прозорците нощно време ,и му заявих че ще спя в хола на отворена врата и прозорци та се сецна и ми позволява мъъъъъничко да е открехнат горе прозореца  през ноща Mr. Green Mr. Green Mr. Green И цяла нощ спя по потник и къси гащи  без да се завивам  Mr. Green а той трепери като че ли вънка камък се пука от студ  Joy Joy Joy Joy Голяма идилия сме с това на мен ми е топло а на него студено. Mr. Green Mr. Green

КАРОЛИН ЧЕСТИТА ВИ НОВА  5770  ГОДИНА. 
Дали и ние ще доживеем до тогава .. smile3532 rotfImbo rotfImao

На всички заминаващи на някъде приятно ви изкарване и да си дойдете МНОООООГО отпочинали. Hug Hug

ДИДИ колко хубави новини днес при тебе  Hug Hug Hug Hug
Честито  приемане НА ПЛЕМЕНИЦАТА в Художествената академия.
ЧЕСТИТА ТИ ПОСТОЯННА РАБОТА!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СИНА ТИ !  

# 493
  • София
Каролин честита Нова година!
На мен ми е странно по това време,ама разни хора различни обичаи. В Израел пък нашата Нова година им е странна.
 диди честита ти постоянна работа,честита ви студентка художничка и.......................
Нека на този ден рожден Веселин да е все така засмян,нека е добър син и ученик,любовчия,късметлия и паралия!

Дидка за теб,че си отгледала толкова красиви умен син. Hug

# 494
Прибрах се от работа, да ви навестя, и да се стягам за гости.

Благодаря на всички, за поздравленията. Толкова много ме развълнувахте. Няма да ви изброявам за да не пропусна някоя. Това е моят поздрав за вас.

http://www.youtube.com/watch?v=3v7rDQEF9Rc&feature=related

http://www.sibir.bg/blog/streetdog/?blogPage=blogPreviewArticle&artID=55305

Наролине, честита нова година! Весело посрещане! Мирна и плодородна!!!

Диди, честит рожден ден на синчето ти! Да израстне прекрасен мъж!!! Честита ти работа.

Дуня, стискам палци, всичко да мине благополучно.  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed  

На тези който ще са на бер, приятно бране.  Peace На другите весели почивни дни.  :      

Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт