КГБ=Клуб на готините баби - 85

• 39 934
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
Диди, да ти е жив и здрав рожденика -
да постигне всички свои мечти, много да ви радва!
А на теб ти пожелавам повече дни като днешния -
много успехи в работата, да е трайно постоянна!
На бъдещата художничка - много красота в живота й!

# 496
  • София
Каролине, честита Новата 5770 година,да е  мирна и благополучна   bouquet
Диди, честит рожден ден на сина ти, здраве и много късмет nbirthday
[/color]
Зиче, при мен за сега  Joy е от липсата на въздух, нямам нито прозорец, нито климатик в кабината, прозореца ми гледа към залата, не знам навън ден ли е, нощ ли е, вали ли или слънце грее, но съм свикнала, 28 години е така, само без въздух не се свиква  Rolling Eyes
Дуня, стискам палци  Hug

# 497
Диди,чЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СИНчЕТО! Да е здрав и да постигне мечтите си!  Hug Hug Hug

Дунче
,и аз стискам палци всичко да е наред  Peace

# 498
  • Пловдив
МАСТЕРЧЕ ...Ти още ли си на работа бряяяяяяя  ooooh! ooooh!

# 499
  • София
Джейда, честит рожден ден с пожелания за здраве и много щастие.   bouquet
Каролина, приятно посрещане на новата година, нека да бъде мирна и успешна.   bouquet
Диди, честит рожден ден на Веско!    bouquet Да е здрав, разумен и  ученето да му е лесно.
Честита постоянна работа и на тебе с пожелания заплатата и длъжността да растат. Да станеш  Директор на у-щето.
Дуня, добре е с новата апаратура, дано бързо го излекуват мъжа ти.
Аз утре може би ще пътувам за Търново за няколко дни.
Криси от днес е пак в болница - този път търновската. Отдавна имах покана, мислех да не ходя, но настояваха роднините. Милото детенце и майка му - само в болници  ги виждам.

# 500
  • София
Да ви кажа един  майтап.
Прибирам се от работа и на масата в кухньо-хола забучена ваза с букет червени рози, аспарагус, гипсофила и разни хартии и  джувки. Знам, че Пламен днес изливат бетон, обикновенно тогава им плащат част от парите и свършват по-рано. Та реших, че се е  прибрал, хвърлил букет да ме омилостиви и отишъл да отбележи петък - ден на майстора при брат си. Обаждам се да му благодаря  - той още е на бетона и няма понятие за какъв букет става дума.
Сега говорих с Ани - донесли са го за нея.  Laughing

# 501
Благодаря ви мили приятелки за сърдечните пожелания, трогнахте ме много! Hug Дано всичко в тях се сбъдне!
Аз днес след обяд съм се забучила зипове да пиша и вече главата ми ще се пръсне, гледам да освободя компа като се върне през почивните дни Веселин. Та от писане не съм и вечеряла още, сега отивам.

Айша много е хубава изненадата с букета от червени рози.  Peace

# 502
ДИДИ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЕТЕНЦЕ!ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ,МНОГО ЩАСТЛИВ И ДА ИЗРАСТНЕ УМЕН И ДОБЪР МЪЖ!!!

За мама отгледала един малък мъж!!!

Диди,честито и на племеницата ти.ЧЕСТИТА ти и постоянна работа! Peace

И аз понеже съм една гУУУУУляма разсейка да почерпя за 5-тата годишнина на малката дъщеря!Все си мислех,че днес сме 17-ти  Embarassed Добре,че погледнах кога е роден Веско та включих какво ми говори малката дъщеря от както се върна от работа! Embarassed ooooh!

# 503
  • София
Диди, хубава изненада, но не е за мене. Букета бил от почитател на Ани.  Sad
Дидиа, да са живи и здрави и да оженят правнуци заедно.   bouquet

# 504
  • София
Здравейте, тук съм вече  Hug Hug Hug
Джейда,Честит рожден ден! Много здраве, щастие и късмет ти желая.
Каролин, Весело посрещане на Новата  Ви година! Да бъде мирна и плодотворна!
Диди, Честит ти рожденник! Да ездрав, много щастлив и много успехи в учението!
Дидиа, честито е на вас годишнина на  щерката! Да се живи и здрави, много щастливи, да ви уважават и се разбирате чудесно!
Честито на всички, имали празници предишните дни. На всички с името Вяра, Надежда, Любов и София пожелавам мечтите им  да бъдат реалност в най-скоро време, както и много здраве и с гордост да си носят името!
Утре ще ви пиша пак. Приятни празнични дни и да си починете добре.

# 505
  • Географският център на България-Габрово
Диди Честит рожден ден на синчето.Та той вече е един порастнал юноша.Всички негови желания да се сбъднат.В училище да бъде всичко наред и след време да изкласи и
да постигне това,за което дори не е мечтал в своите сънища.
Честито и за племенницата да успее да превъзмогне големите препятствия в този огромен океан на изкуството,и да стане един добър специалист в своята област.

# 506
  • Географският център на България-Габрово
Дидия честита годишнина и на твоята щерка,както сега празнуват 5 така да достигнат и до 50 годишнина.

# 507
Близо 24 часа бяхме без нет. И ....тук има много празнуващи.
Честито на всички!

или

Последна редакция: пт, 18 сеп 2009, 23:06 от iren5

# 508

Дидия, честита годишнина на малката ти дъщеря! Пожелавам им здраве, любов разбирателство и много късмет в живота!

Пак ви благодаря момичета за хубавите пожелания, няма да изреждам да не пропусна някой. Утре като се върне ще му ги покажа. Той си ви знае и без това по имена повечето. Laughing

Лека нощ и приятни сънища от мен!

# 509
  • София
Лека нощ и от нас.
Строителя /без букет/ спи и вече хърка.
Ани е в метрото и скоро ще си дойде. голямо удобство си е като го пуснаха до центъра.

Общи условия

Активация на акаунт