КГБ=Клуб на готините баби - 85

• 39 931
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
  • София
         Дидиа,Мими,Зиче,благодаря ви много за песничките.Всичко видяхме,докато се изпече пилето/заедно го сложихме в плика/,после го ядохме,ходихме до магазина,хранихме Любо...Еми се прибра след 14 часа и уж бяхме готови за спане,но чувам,че горе още се тропа-все едно има тичащо конче.
         Тук е слънчево,но имам много за писане и ще съм у дома.И аз трябва да пренаредя гардероба,че не си намирам всички дрехи,но това ще стане след 28.

# 526
  • София
Яжке, радвам се че гостенчето ти все по-често е с теб. Абе, ще разберат, че така е по-лесно, ама...
Къде го видя това слънце?

# 527
  • София
    А,Римар грее слънчице .Погледни на запад към Перник! От тук се вижда по-плътна облачност над София,но при нас има купести облачета и имаме слънце.Може би,при Iren5 е по-слънчево.
   Вече ще го търсиме Слънчо.

# 528
  • Пловдив

Забавна констатация с 25 начина да разберете, че сте пораснали…

1. Всичките ти домашни цветя вкъщи са естествени и нито едно не става за пушене.
2. Правенето на секс извън двойно легло не подлежи на обсъждане.
3. Храната в хладилника е повече от бирата.
4. Шест сутринта е времето, когато ставаш, а не когато лягаш.
5. Слушаш любимите си песни в асансьора.
6. Гледаш прогнозата за времето.
7. Приятелите ти се женят и развеждат вместо да „тръгват“ и да „късат“.
8. От 130 дни ваканцията ти вече е едва 20.
9. Джинсите и тениската вече не влизат в категорията „готино облечен“.
10. Викаш полицията, когато онези гадни деца надуят уредбата на макс.
11. Роднините ти не се притесняват да си разказват мръсни вицове пред теб.
12. Не знаеш в колко часа затваря любимия ти в миналото бар „Наздраве“.
13. Все по-рядко ти взимат контролни точки, но пък разходите ти за автомобила постоянно се увеличават.
14. Кучето ти е на здравословна диета вместо на остатъци от МакДоналдс.
15. Спането на дивана ти причинява болки в гърба.
16. Когато можеш си взимаш обедна дрямка.
17. Вечеря и кино след това е цялата среща, а не нейното начало.
18. Да изядеш кофа с пикантни крилца в 3 сутринта по-скоро ще разстрои, отколкото ще успокои стомаха ти.
19. Отиваш до аптеката за ибупрофен и упсарин вместо за презервативи и тест за бременност.
20. Бутилката вино за 2,50 лв. вече изобщо не е „много яка пиячка“.
21. Закусваш по времето, когато се закусва.
22. „Вече не мога да пия както преди“ измества „Никога вече няма да пия толкова“.
23. 90% от времето, прекарано пред компютъра е свързано с истинска работа.
24. Пиеш вкъщи преди да отидеш на заведение, за да спестиш пари.
25. Когато откриеш, че твоя позната е бременна казваш „Честито“ вместо „Мамка му, какво се е случило?!“…
И бонус:
26. Четеш целия този списък отчаяно с единствената надежда да откриеш поне един признак, който не се отнася за теб, за да оправдаеш стария си задник пред самия себе си… И не успяваш. Тогава препрати този линк

Вие открихте ли нещо което не се отнася за вас? АЗ МАЙ НЕ. Blush Mr. Green Mr. Green

# 529
  • София

Честита годишнина на Цвети,да серадват един на друг и на двете си сладки дечица!
                             Яжка и в Богров е слънчево. Laughing
З иче много яко. Wink

# 530
                   Зичеееее,открих нещо дето не се отнася за мен! Laughing Това са точки 3,5,6,8,9,15,16,21,23,24  Joy Joy Joy Зиче,май на 50 % съм пораснала! Mr. Green Нищо , има време ще раста! Mr. Green

# 531
Яжке, и аз се радвам за теб!  HugХубаво сте си прекарали двечките - баба и внуче! Дай Боже и занапред да сте все по-често!
И аз днес си имам гостенче. Веско ме изненада рано сутринта. Христо зарежда сутрин рано и магазина в Добрич и го докарал, но той не си дойде, имат много работа и през почивните дни, вероятно най-много за ден да се освободи.
Наготвих му днес вкусно ядене - любимите му пълнени пиперки с ориз, кайма и със сос бешамел. И аз покрай него да ям готвено за тая седмица, че сама карам май все наготово от магазина.
Зиче, и на мен ми е най- неприятно подреждането на гардероба,  вече го свърших през ваканцията. Пренаредих зимни, летни дрехи, сгънах всичко, та стана подредено като в аптека. И спалнята трих с препарати, че е в бял цвят Mr. Green, и всичко това ми беше отнело половин ден работа.
Пералнята се върти и почти свършвам и с последното пране. Времето при нас сутринта беше много  мрачно и студено, но сега изпече Слънчо и стана топличко.
Приятни почивни дни на всички! Hug

# 532
Уф, надявам се че този път ще успея най сетне #Cussing outОт сутринта имам проблеми с нета, вирус ли е,  какво ли е но ме подлуди.Опит #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 533
НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ newsm68 newsm68

Мили виртуални приятелки, трогнахте ме всички с вниманието  и пожеланията си.Здраве и мир са нещата, които всички си пожелаваме, останалото се оправя от самосебе си.Дано да имам тази привилегия да се видим и запознаем наживо идното лято Hug

Искам всички ви да поздравя с една от най известните израелски песни-хоршат хаекалиптус-екалипсовата горичка

http://www.youtube.com/watch?v=6yU7Dy5rJ7o&feature=related

На въпросът ви как и дали се празнува тук истинската нова година, мога да кажа че в последните 2 деситилетия вследствие огромната емиграционна вълна главно от Изт. Европа на Новата година започна да се гледа по съвсем друг начин-много магазини се украсяват с елхи, заведенията се подготвят за вълните посетители,и ние в къщи от времето когато мойте деца биаха малки си имаме изкуствена елха която въпреки смяната на поколенията винаги се украсява подобаващо, а на вратата ни винаги звънят джуджетата на дядо Мраз, но винаги намираме само торби с подаръци, а те сръчните човечета вече са хукнали да зарадват и други деца Mr. Green Mr. Green Mr. Green

На тези които не съм успяла да поздравя послучай рождени дни, годишнини от сватби и всякакви други радостни поводи пожелавам преди всичко здраве и сбъдване на това което сами са си пожелали.На съпруга на Дуня добри резултати при изследванията и лечението, при днешния напреднал медицински опит в тази област бързо и безпроблемно възстановяване.

На всички ви желая приятни мигове на отмора и успешна трудова дейност  Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 19 сеп 2009, 17:08 от Caroline

# 534
  • Географският център на България-Габрово
Момичета моят мъж го преместиха в Интензивно кардиологично отделение.Какви празници ще карам като съм само на телефона и вечно мислите ми са там.Изследването е преминало нямал запушвания,но явно е колабирал защото когато се качих в отделението,нямаше кръвно.Добре,че колежките са момичета с които съм работила асъщо така и дежурният лекар та ме пуснаха при него.Ох дано всичко мине добре и утре да го преведат в отделението.

# 535
  • София
Дуня, това че няма запушване е  много добре, пък колабса може и от притеснение да е, моят мъж разказваше че е имало един голям екран и той си гледал сърцето,  понеже е завършил фотография , много му е било интересно, така се кокорел в екрана, че лекарят му се скарал и казал да се обърне  Rolling Eyes,
Каролине, много е хубава тази песен на Ищар, аз вчера влизах в израелската тема и там имаше пуснат един хубав клип  Wink

# 536
  • София
Дуня, стискам палци и се моля да се възстанови бързо съпруга ти. Добре е че няма запушване. А теб  Hug   Hug   Hug

# 537
  • тук и там

Дуня,стискам палци утре вече всичко да е добре.Най важното е ,че няма запушване,а ти се успокой.
Яжка,радвам се за теб и Вики и все по често да е така.
Каролине,много хубав поздрав и много вълнуваща песничка.Благодаря!
Диди, и аз същата работа днес като теб.
Вече сядаме на салатка.
Лека вечер и на вас!

Последна редакция: сб, 19 сеп 2009, 19:34 от mimiто

# 538
  • Пловдив
ДУНЯ добре е че няма запушване а другото ще го оправят той от притеснение е изгубил кръвното аз съм била на този хал и знам за какво става върпос ..Утре ще е кукуряк няма страшно. Peace
ДИДИЯ и при мен е така ама важното е че сме пораснали ,макар че моя деди ми вика -Взех те с тенденция да пораснеш ти пак дребосък си остана. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ДИДИ разчекнах се днеска целият гардероб дрешка по дрешка прирових прибрах сортирах за изхвърляне ..после обувките започнах ..та цял ден днес е моткам. Blush Но сега като отворя гардероба кеф голям  Hug
КАРОЛИН  благодаря за поздравчето една от любимите ми песнички.. Peace

МИМКА ние с тебе май не сме пораснали виж какви сме си дребнички останали  Mr. Green Mr. Green

# 539
  • тук и там
Зиче,и при мен е така.Моя мъж вси ми казва,че в саксия съм расла и не са ме поливали,сега  и при мъж ми съм на същото дередже.Глези ме нали останахме двамца,какво да ме прави.

Общи условия

Активация на акаунт