КГБ=Клуб на готините баби - 85

• 39 929
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
                  Дуня , влязох да те попитам как е мъжа ти,а ти вече си писала!Добре,че резултатите от изследването са добри,а кръвното може да е паднало и от притеснения и страх.Оцветителя при ангинографията също може да даде алергична реакция и отклонения.Дано утре всичко да е наред и да отдъхнеш.Аз гледах и репортаж за откриването на отделението и новата ви апаратура и стисках палци всичко при твоя мъж да е добре.Казаха,че 4-ма души са минали изследването и аз като знаех ,че единия от тях  е твоя направо треперех пред ТВ-то.
                  Зичеееее,то на ръст може и да сме пораснали,ама на акъл до къде сме стигнали? Laughing
                  Миме,ще ни глезят какво да правят,нали изпоженихме децата и сега заедно трябва да помагаме! Peace

# 541
Добър вечер!
Да, при нас днес беше слънчево. Половин ден бях на двора. Пекох чушки , чопках цветенцата и така си мина. Дано и утре да е така. Тук често е слънчево, когато в София е мрачно и мъгливо. Пожелавам ви утре слънчев ден. Nature Sun With Face   Nature Sun With Face    Nature Sun With Face
Иначе да се оплача - Майка ми на 23 пак влиза в Пирогов да и разбиват остатъци от камъка, че са много едри  парчетата и не може да ги изхвърли.
Дуня, стискам палци и се моля да се възстанови бързо съпругът ти.

# 542
  • в малка спретната къщурка
Привет момичета.
Прибрах се преди час от тръстиката и така бях гладна-като хрътка Mr. Green.Сега се набухах и се отпуснах,като парцал съм.Днес,като ми се обадиха за работа,оставих всичко на Вили и Могили в къщи.Сега трябва да се стегна и малко да поработя,че утре пак съм в очакване към 9 часа да ми се обадят.
На Патеричка искам да честитя на Дидия:Нека семейството на щерка ти празнува безброй семейни годишнини и празници и Вие с дедко да сте винаги край тях.
Диди,Честит рожден ден на Веско-нека мечтите му се превърнат в реалност.
Дуня,дано посрещнеш утрото спокойна и дядо Наско да е напълно възстановен. Praynig
Дидиа,как е майка ти?
За всички много   bouquet Hug Heart Eyes

# 543
Дуня, приеми и моята морална подкрепа - бързо оздравяване на съпруга ти  Hug Hug

Ирен, дано и при твоята майка настъпи облекчение!

Каролине, мирна и ползотворна Нова година!

Абе, момичета, много рано прибирате тънките дрехи - ние си ходим още по лятному newsm78

Днес съм на пиперена вълнà - улучих много хубав червен пипер, та взех още,
то колкото и да опечем - все не ни стига  Mr. Green

Спокойна вечер на всички  Hug Hug Hug

# 544
  • София
     Каролине,благодаря за хубавия поздрав.Тази песен винаги ме просълзява-така ми действа мелодията.Благодаря за разказа ти,много ми е интересно.И аз се надявам някога да се срещнем.
     Дуня,аз имам предчувствие,че съпругът ти ще се оправи.Може би са прави момичетата,че е колабирал от вълнение.
     Диди,каква хубава изненада си имала днес. Hug
     Момичета,като чета,че берете доматите,царевицата,гроздето...и се радвам,че идва време,когато ще сте по-свободни и може би ще се съгласите на срещичка.
     Не мога да се сдържа и искам да споделя с вас нещо,което днес много ме развълнува.Бяхме тръгнали с Вики до магазина и аз я бях хванала за ръчичката.Тя допря бузка до ръката ми,погали се като котенце и ме погледна с обич.Не знам дали съм имала по-щастлив ден.

# 545
Аишето сам, пиша от профила на маиката на Криси. Имат само фонетика, трудно пиша
Лека ношт.

# 546
  • София
     Добро утро и приятен неделен ден!

Последна редакция: нд, 20 сеп 2009, 09:22 от Яжка

# 547
  • Пловдив
ДОБРО УТРО .
ЯЖКА страхотна закуска си спретнала  Hug Hug Hug
Аз до сега пържих филийки да закусват децата...
Зетя си тръгна в 5ч и децата са при мен Мими да поспи..
Медунчо пак е като пършинг от сутринта  ooooh! ooooh!
Тука е мрачно и подтискащо времето ...
Лек и спокоен почивен ден на всички. Hug Hug

# 548
  • Кубрат/ Пишурка
 От мен ДОБЪР ДЕН !
Аз току що си изпратих помагачите и бързам тук. Вчера цял ден съм го отдала на готвене.Сутринта пържих мекици, после чистих петел и до към 14ч бях готова със супата и салатата.Имах и едни картофи с дробчета в плик.За вечеря правих оризато...... тази сутрин - принцеси,та добре,че имах помагачи за гроздобера,ама нали после трябва и да се нахранят! hahaha
Тук от сутринта е слънчево,но подухва един ветрец,та си е хладничко! Тъкмо и прането по-бързо ще изсъхне.
Приятен неделен ден на всички!

# 549
Добър ден и от мен!

Яжка, много радостно ми стана след снощния ти пост  Hug
Пожелавам ти от все сърце много често да имаш такива случки!

Emilia Krisi под прикритие, как е Крисито, още ли е в болницата?

Зиче, викаш няма скука  Crazy Все под пара  Laughing

Янче  Hug днес почивка ли ти е, прибрахте ли цялата реколта?
Добре че има помагачи, ама ти готвачка, а  hahaha

И ние тук си имаме слънце, и макар че духа силничко - пак си е приятно -
едно такова светло, усмихнато...

Пожелавам и на вас слънчев и спокоен ден  Hug Hug Hug

# 550
  • София
 Доби за съжаление тук обещаното ни слънце го няма.
Какво си правите.
Аз правих ябълков сладкиш,зетя и синът заминаха при родителите ми да им наредят дървата,мъжът ми зида,Оля чисти тротоара ,а аз прах на ръка и гледам децата.
 Сега ще надникна в готварския и в блога на Зиче за идеи за вечеря.
Темата ни е запустяла в това работно време.ръка и гледам децата.
 Яжка тези споделени мигове на обич с внучетата са безценни. Heart Eyes
Дуня желая ти от все сърце скоро да си прибереш здрав съпруга. Peace

# 551
  • Пловдив
Хайде освободих се взеха си дечурлята и сядам да ви видя какво правите ама вас никакви ви няма по тия празници ..

ДОБИ оправих дрехите защото от сряда ще съм нон стоп с децата ,Вики на училище ще я водя придружена от медунчо Mr. Green кухня ще взимам, готвене, чистене после Вики пак да си я прибера ,от там на плуване Мими я води  Mr. Green а аз с медунчо до към 22ч.. та няма да имам време за гардероба. Програмата е пълна няма шест пет при нас внуцигледачките Mr. Green Mr. Green

ЯНЕ и при нас изгря райчо  Joy Joy Пък ти по полека с готвенето ,че берачите като се наядат ще искат и да си полегнат. Mr. Green Joy Joy

ФУРИЙЧЕ май пак си на тръстиката newsm78 Mr. Green

ЯЖКА да имаш още хиляди такива мигове с Вики.. Hug Hug

ИРЕН намери ли гулия да пиете с майка ти за камъните в бъбреците.. newsm78

ШПУНЦ аз правих панирани чушки с доматен сос, пекани бутчета с картофки за вечеря имам за десерт толумбички ...Утре пак ще мисля за ядене какво ще е. newsm78

# 552
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Привет моми4ета.  newsm51
Минавам на бегом да ви поздравя.  Hug
Много поздрави на вси4ки.  Heart Eyes

Зи4е , специални поздрави на Тони от Краси. Hug

До скоро дружина.   bouquet

# 553
  • Пловдив
ЖАБЧЕ ще предам като се прибере ,че е на работа. Hug Hug И за вас много  прегръдки и целувки от нас.. Hug Hug Hug Hug Hug

Малко смях да ви пусна хилих се до сега като откачена .. Joy Joy Joy Joy Joy

СМЕШНИ СНИМКИ И ОЩЕ ПО СМЕШНА ПЕСЕН..      Mr. Green Joy Joy

СМЕШНИ  ЯПОНЦИ..       Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

ЯПОНСКА  СКРИТА КАМЕРА..      Joy Joy hahaha hahaha

ЯПОНСКИ ЗАБАВНИ ИГРИ..        Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

# 554
  • София
Зиче, каква е тази японска вълна  Joy
Аз съм на арабска, сетих се, че днес преди една година бях в Тунис, в Сахара..., целият Тунис обиколихме, е почти целия  Rolling Eyes

http://vbox7.com/play:89651257

Последна редакция: нд, 20 сеп 2009, 21:20 от margita

Общи условия

Активация на акаунт