КГБ=Клуб на готините баби - 85

• 39 928
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
И аз искам пък в Туниссссссс   smile3514
МАРГИ признала съм ги японците на забавленията и като ми се иска да се разведря си ги пускам да се посмея . Joy Joy Joy
Пускам ги и на вас да се посмеете  Hug Joy
ЕТО ОЩЕ ДВЕ ..

В БИБЛИОТЕКА ..     Sick  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

НЕНОРМАЛНИ ЯПОНСКИ ИГРИ..     rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo

Спайдърмен    rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo

щуротийки..   smile3532 smile3532

Последна редакция: нд, 20 сеп 2009, 18:46 от ЗИЧЕ

# 556
  • Кубрат/ Пишурка

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Ох,Зиче,заболя ме стомаха да се хиля Joy Joy Joy Моят уж за хляб отиде, а все едно че до Русе замина,та се хилих сама.Е свари ме на последните япански игри hahaha
И Тунис ми хареса,но не знам дали някога ще стигна чак до там!
Днес след като изпратих работниците го давам релакс.Е, поизчистих,поизметох, една пералня....ама това не се брои.Сега съм сложила един боб в тенджерата под налягане,че то все месо!

Жабчееее  Hug Hug Hug появявай се по-често!

# 557
  • София
Жабчееее , затъжих се за теб  Hug   Hug   Hug

Днес го давам мързеливо, от тук, от там - попипвам по нещо, бях на пазар, абе изобщо моткам се. Мъж ми отиде да помага на големия по останалата част на ремонта. С малките /малкия син и снахата/ хапнахме, те отидоха на разходка в парка и сега зяпам разни работи в нета и слушам телевизията. Така си мина денят, ей.... Колко бързо се изниза.

# 558
                 Ето ме и мен ! Днес нещо нищо не можах да свърша.Тъкмо тръгна и някой звънне,че първо-от абсорбаторите излиза черен дим /една съседка си изгорила манджата/,след това-да преместим това,да видим -онова направо  #Crazy Така и не стигнах до там за където бях тръгнала. Laughing Накрая малката щерка я хвана музата и започнахме да лепим един тапет в спалнята и.Уж за декорация пък утре тя ще тича до магазина да избере  нещо подходящо за комбинация и ще продължим лепенето.На зетя зле му стана пък аз се смея,че той няма да участва в лепенето и все тая.Ще си дойде на готово. Laughing Е,така става при нас  Mr. Green Моите тапети мухъл ще хванат ,от кога съм ги купила вече не се сещам  Embarassed но тичането по етажите не ни се разминава. Laughing
                Жабче, Hug Сети се да драснеш някое редче.Много поздрави и на теб и на Краси от нас!  bouquet
                Яжка,спокойно .От тук нататък ще имаш повече такива мигове с Вики.После ще тичаш и до ДГ да я взимаш. Peace
                Фурийка,какво да ти кажа за майка ..... не съм сигурна дали това ,което ни казват е така.Все си треперя и подскачам на всеки звън,пък тя звъни по 100 пъти на ден.Дано се пооправи,че диша много трудно и дано да е вируса и да отмине.
                Янче,оправна булка си ти щом сте обрали всичко.При нас големият зет отиде на гроздобер,но май са го докарали до язовира и рибата. Mr. Green
                Дуня,как е съпруга ти? Дано вече е минала кризата и да си по-спокойна.Стискам палци да се възстанови бързо.
                Зиче,ти ни разби с тези японци. Joy Joy Joy Знаеш ли нещо за Мони,че не я виждам да е писала скоро?

# 559
  • тук и там
И аз до сега се хилих като откачена,та чак забравих какво съм чела.
Ние другата седмица ще берем гроздето.То нашето е само на асмалък по цялата къща та ще го оставим още малко да поузрее.Зетя,дъщерята и Петинка ще си дойдат тогава и аз 2-3 дни ще бера ли,ще готвя ли или на внуче ще се радвам,ама нали ще си го видя и на това съм доволна.
Диде,да не направиш като мен.Имах тапити за в кухнята преди години и ролка по ролка ги носех в училище.Няколко години обличах учебници и тетрадки.После се случи,че не можах да си купя и от тогава си мажа с латекс.
Жабче, Hug Hug Hugи писвай някой ред по често де.Липсваш ни.
Марги аз само мога да се наслаждавам на клипчето и да си мечтая за Сахара.
Шпунц,подсети ме и утре ще си направя ябълков сладкиш.В двора ябълките падат,а аз като не ги любя много,не се сещам да си направя дладкишче.

# 560
  • Пловдив
ЯНЧЕ ПОНЕ ВИ РАЗВЕСЕЛИХ  Joy Joy Нека те боли корема от смях не от друго . Hug
РИМАР ти как си мила  HugКакво стана с изследванията . newsm78

ДИДИЯ и твоята край няма  ooooh! ooooh!То магарето за какво го търсят ? Mr. Green Mr. Green
 Мони е на вилата сигурно и за това не пише. Peace

МИМКА на Петинка  и се порадвай пък им направи една манджа там и да ядат и да берат  Mr. Green Mr. Green Joy

# 561
  • София
       Тук съм вече,днес цял ден не можах да ви видя.Идваха Софи и Коце,събрахме се всички,та готвих половината ден.А след това минах на туршиена вълна и още продължавам.Сега търбуша чушките,а утре сутрин ще ги паря.Нарязах камби за чорбаджийска и утре ще заливам и нея.
       Мими,аз събирам падналите ябълки и ги стерилизирам рендосани със захар.Сега никой не ги поглежда,но през зимата стават за щрудел .
       Утре вечер ще гледам японците.
       Жабче,разтъжихме се вече за теб.А и много малко пишеш. Hug
       Приятна вечер и лека нощ!

# 562
Добър вечер на всички!
Влизам за поздрав   Hug Hug Hug И после и аз да разгледам и да се позабавлявам, че не съм погледнала на Зиче смешките. И аз искам  rotfImao rotfImbo newsm62
 Зиче, не намерих гулия днес. Но като намеря - ще се възползвам от съвета ти .

# 563
  • Пловдив
ДОБРО УТРО МОМИЧЕТА .
ДНЕС ВСИЧКИ СЕ ОСПИВАТЕ... НЕКА, НЕКА ПОЧИНЕТЕ СИ  Hug Hug

МАЛЕ СЕГА СЕ СЕТИХХХХХ  Blush Blush Mr. Green
 ДА ВИ ПОЧЕРПЯ ЧЕ ДНЕС С МОЕТО ДЕДИ СМЕ СЕ БРАКУВАЛИ Mr. Green ПРЕДИ 34г . Mr. Green Crazy Crazy Crazy
Малееее Crazy  кога минаха толкова години ooooh! ooooh! ooooh!

Навсякъде, кълна се!

Може би, ти беше път без връщане
И, може би, все още си далече.
Тече животът. Без обръщане.
И, вероятно, промени се вече.

И сигурно си в някоя забравена посока:
без табела и следа за ориентир.
Аз продадох се: като чисто нова стока,
но продължавах да те търся все безспир.

Вероятно показваш се зад ъгъла,
щом успях сред залеза да се съзра.
На път далечен аз бях тръгнала,
но върнах се, за да те открия на една ръка.

Възможно е да живея в свои светове.
Възможно е дори да си измислен.
Но аз вярвам в своето сърце,
което с кръв подписва се на листа.

Навсякъде, кълна се, ще те търся.
И навсякъде, кълна се, аз ще те намирам.
Житейската пътека с болка ти поръси,
но от любов ме караш да умирам.

И навсякъде ще виждам само тебе.
Навсякъде ще те сънувам до зори.
Сред толкова съзря ме само мене,
затова единственият ще си само ти!

t1n43t0 

Последна редакция: пн, 21 сеп 2009, 11:11 от ЗИЧЕ

# 564
  • Кубрат/ Пишурка

ДОБРО УТРОООО!
Зиче, изпревари ме!Тъкмо си мислех,че днес и аз поспах до по-късно,ама и другите не лъжат! hahaha
Аз вече изпих кафето,но да предложа на сега ставащите:

ЛЕК ДЕН НА ВСИЧКИ!

# 565
зИчЕЕЕЕЕ...... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
чЕСТИТА ВИ ГОДИшНИНА С ТОНКАТА! ДА СТЕ ЗДРАВИ,щАСТЛИВИ С МНОГО КЪСМЕТ И СЛЪНЦЕ В ДУшИТЕ И СЪРЦАТА ВИ!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

# 566
Зиче, много голяма трапеза си подредила! Честито!

Честита годишнина! Албум със снимки напълни,
душата - със спомени сърдечни, помни и радост и беди,
помни усмивки и болежки, защото живота е албум,
но не със снимки, а със грешки - добри, понякога пък зли,
но правещи ни по-човечни!

P.S. Гулия и алабаш едно и също ли е?

# 567
  • Пловдив
МАСТЕРЧЕ , ИРЕН... БЛАГОДАРЯ ВИ МИЛИЧКИ ,И ВИЕ ДА СЕ РАДВАТЕ НА ТАКОВА СЪЖИТЕЛСТВО С ЛЮБИМИЯ ЧОВЕК ДО ВАС. Hug Hug

ИРЕН гулия е това доло на картинките - казват му още земна ябълка .. алабаша е друго..

това е растението  
това е грудката която се яде

# 568
P.S. Гулия и алабаш едно и също ли е?

Не не е едно и също,ако трябва да сме точни...
Гулията се казва още земна ябълка
А алабаша е това ...

# 569
Тъй - значи до тук съм намерила - алабаш . smile3538 smile3538 smile3538  #Crazy #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт