КГБ=Клуб на готините баби - 85

• 39 926
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
  • Географският център на България-Габрово
ЗИЧЕ-Честит Юбилей!!! От все сърце ви пожелавам едно утро, в което да тръгнете усмихнати, едно рамо, на което да стихнете тревогите, една любов, която да носите в сърцето си, един път, който да Ви води при хората, една цел - да насочва живота Ви, за да бъдете наистина щастливи!

# 571
  • Географският център на България-Габрово
Мили момичета,благодаря Ви за моралната и психична подкрепа.Моят съпруг вече е по добре и го преместиха в кардиологично отделение.По живо по здраво обещаха в сряда да бъде изписан от болницата.Една голяма прегръдка за всички Вас от мен

# 572
Тъй - значи до тук съм намерила - алабаш . smile3538 smile3538 smile3538  #Crazy #Crazy
На тебе земна ябълка ли ти трябва? Още й е рано да се вади....Другия месец вече почва да се появява по пазара,,,

Мили момичета,благодаря Ви за моралната и психична подкрепа.Моят съпруг вече е по добре и го преместиха в кардиологично отделение.По живо по здраво обещаха в сряда да бъде изписан от болницата.Една голяма прегръдка за всички Вас от мен
Дунче,поздрави на мъжа ти и да знаеш,че сме с тебе  Hug Hug Hug Hug Hug
Радвам се,че е по-добре човечеца....

# 573
  • София
Зиче,честита годишнина ! Бъдете щастливи и честити! Да ожените внуци и правнуци заедно!

# 574
  • Кубрат/ Пишурка
ЗИЧЕ, ЧЕСТИТА ВИ ГОДИШНИНА! ДА СТЕ ЗДРАВИ,СИЛНИ И УПОРИТИ! ДА ПОСРЕЩНЕТЕ СТАРИНИТЕ ЗАЕДНО И ДА НЕ ВИ ЛИЧИ НА КОЛКО СТЕ ГОДИНИ! ДА ДОЧАКАТЕ ПРАВНУЦИ И ТЕ ДА ВИ ОБИЧАТ И УВАЖАВАТ!

Дуня и аз съм с теб! Дано мъжлето ти напълно се оправи!

Аз,момичета,пиша разпределения,но в почивките ще надниквам.

# 575
  • тук и там
Зиче,миличка,честита  Ви годишнина!
Пожеламам ви още много годишнини да празнувате заедно и всяка година да сте все по влюбени!

Весел празник!

Дуня,радвам се,че мъжът ти вече е по добре.Много поздрави му носи,а за теб една голяма прегръдка и да знаеш,че сме с теб.
Ирен,аз имам малко гулия в градината,мога да ти я пратя с колетче.Пиши на лични за адреса.
Мастерчееее,къде се загуби бе?Не ни оставяй така за дълго,че ще  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

# 576

Ирен,аз имам малко гулия в градината,мога да ти я пратя с колетче.Пиши на лични за адреса.

Гулия ще ми донесе една жена от селото в сряда.Поговорихме и каза, че и тя има.Но ......МНОГО МЕ ТРОГНА ЖЕЛАНИЕТО ЗА ПОМОЩ. Благодаря! Този жест  - малко ми остана да се просълзя. Не, не мога да изразя усещането.....Благодаря! newsm51 newsm51 newsm51

# 577
Мастерчееее,къде се загуби бе?Не ни оставяй така за дълго,че ще  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45[/color]
[/size][/size]
Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Ааа,няма да плачкаш  Laughing Laughing Laughing
Ей ма на-Тука съм!
Ходих за няколко дена при мама и тате( icanfly) да им помогна малко и да се видим,че ни стана мъчно...Нахвърлих се да свърша всичката работа на света ако мога и после бях така...  Stuck Out Tongue Winking Eye smile3544 newsm27 хи-хи-хи.....

# 578
  • София
Нека запазите топлината на оня 21-ви септември преди 34 години. Да  отпразнувате сватбите на внуците и пра пра пра внуците в любов и разбирателство!
[/url[url=http://www.glitter-graphics.com]

# 579
  • тук и там
Сядам на една фас почивка,и продължавам.
От вчера гардероби оправях,прибрах окончателно летните дрехи,а колко торби с книги събирани през годините от ДГ до 8 кл.Всичко изхвърлих.Затварях очите и в коша.
Мастерче,хубаво си сторила,че си помогнала на мама,а и сте се видели.Днес  дано не ти е претоварено и да ти е по спокойно.
Ирен, Hug Hug Hug
Шпунц, Stop Stop

# 580
  • София

До сега бях на романтичен обяд с съпруга в Елин-Пелин  Mr. Green ,защото и ние сме се врекли  в любов и вярност на този ден преди 34 години и сме танцували сватбения танц. Laughing

# 581
шпунц,И НА ВАС чЕСТИТО! Да сте живи,здрави и още много години да празнувате заедно!  Hug Hug Hug Hug Hug

# 582
Шпунц - И на вас честито!

# 583

Зиче и Шпунц, честита ви годишнина от сватбата!
Здраве, семейно щастие, много любов и разбирателство, щастливи мигове с деца, внуци и правнуци Ви пожелавам!

Вчера цял ден бяхме в майкини, пекохме пипер, камби, патладжан, днес на другото село на съпруга ми брахме грозде. Изпратих Веско и Христо преди малко.
Янче, и аз тъкмо това ще правя, имам да довършвам малко разпределения, ама хич не ми се почва.
Дуня, дано по-бъзо се оправи мъжа ти, стискам палци. Praynig
Приятен ден на всички! Hug

# 584
На Зиче и Шпунц, честити ви годишнини.Бъдете бодри и здрави до дълбока старост винаги със съпрузите си, радвайте се и на правнуци

Общи условия

Активация на акаунт