КГБ=Клуб на готините баби - 85

• 39 925
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
ОФФФ ЧЕ СЪМ СКЛЕРИИИИИ  ooooh! ooooh! ooooh! ЗАБРАВИХ ,ЧЕ СМЕ НА ЕДНА ДАТА  ОМЪЖВАНИ . Blush Blush ЗЛО ДА ВИ ЗАБРАВИ ШПУНЦ.

ПРИЕМЕТЕ МОИТЕ НАЙ СЪРДЕЧНИ ПОЖЕЛАНИЯ КЪМ ТЕБ И СЪПРУГА ТИ!

Последна редакция: вт, 22 сеп 2009, 09:57 от ЗИЧЕ

# 586
  • Пловдив
МИЛИ ПРИЯТЕЛКИ БЛАГОДАРЯ ВИ НА ВСИЧКИ ЗА СТРАХОТНИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ КЪМ НАС.
 ЩАСТЛИВА СЪМ ЧЕ ВИ ИМАМ. Hug Hug

# 587
  • Кубрат/ Пишурка

Какво интересно нещо е живота!На този ден преди 34 години в два различни града са станали две сватби на жени,които не са и мислели,че един ден ще се познават! Thinking

ШПУНЦ, ЧЕСТИТО ВИ ГОДИШНИНА! БЪДЕТЕ МНОГО,МНОГО ЩАСТЛИВИ,НА ПУК НА ГОДИНИТЕ И КРИЗИТЕ!

# 588
  • Географският център на България-Габрово
ШПУНЦ
Пожелавам Ви щастие по-прекрасно от зората, по-необятно от небето, по-дълбоко от океана! Живейте така, че всеки ден да си казвате: Беше по-хубаво от вчера!

# 589
Зиче, Шпунц, милички, честити ви годишнини!
Пожелавам ви безкрайно семейно щастие, любов и разбирателство!

# 590
  • тук и там
Шпунц,миличка,честита Ви годишнина!
Пожелавам Ви да празнувате тези годишнини винаги , заедно един с друг!Нека това , което ви е събрало , да ви радва цял живот!

Весел празник!

# 591
ЗИЧЕ И ШПУНЦ,ЧЕСТИТИ ВИ ГОДИШНИНИ !!! ПОЖЕЛАВАМ ВИ ЩАСТИЕ ПО-ПРЕКРАСНО ОТ ЗОРАТА , ПО-НЕОБЯТНО ОТ НЕБЕТО , ПО-ДЪЛБОКО ОТ ОКЕАНА ! БЪДЕТЕ НАЙ-ВЕСЕЛИТЕ , НАЙ-ЩАСТЛИВИТЕ , ДОБРИ И НЕЖНИ , НАЙ-КРАСИВИТЕ ! БЪДЕТЕ НАЙ-ВНИМАТЕЛНИТЕ , НАЙ-ЛЮБИМИТЕ , РЕАЛНИ , ОБАЯТЕЛНИ , НАЙ-НЕПОВТОРИМИТЕ ! БЪДЕТЕ И ДОБРИ , И СТРОГИ , И СЛАБИ И СИЛНИ ! НЕКА СЕ СБЪДНЕ ВСИЧКО ЗА КОЕТО МЕЧТАЕТЕ СЕГА ! ПАЗЕТЕ ВИНАГИ ВЯРАТА , НАДЕЖДАТА , ЛЮБОВТА И НЕЯ , МЪДРОСТТА!

Последна редакция: пн, 21 сеп 2009, 21:31 от Didia

# 592
  • София
Шпунц,честита годишнина приятелко! Бъдете винаги заедно,щастливи и неразделни!

# 593
                   Привет,момичета! Днес успяхме да префасонираме спалнята на щерката.Стана супер и остана само зад гардероба,но за утре.Както  сме забъркали една кофа с лепило току виж и моя хол се уредил с нова премяна! Laughing Няма зян да иде лепилото ,я!  Mr. Green
                   Миме,ние в ДГ нямаме учебници та тапетите сигурно ще ги залепим още утре.Поне на двете стени,че и на мен ми хрумна друга комбинация.
                   Дуня,радвам се ,че всичко при вас върви към стабилизиране и възстановяване.И дано вече ви подминават притесненията и болежките. Peace
                   Яжка,ти и днес си била щастлива баба и мама с всичките деца!Вярно,че е трудно да тичаш цял ден,но си заслужава.
                   Зиче,за магарето си го знам,но всеки си решава сам! Laughing Никой на сила не може да го накара. Laughing По-важното е ,че ушите не са ни дълги и не се запираме на мостовете! Mr. Green

# 594
  • в малка спретната къщурка
Привет момичета !

Зиче,Шпунц,Честит празник на семействата Ви.Много години семейно щастие Ви желая.
Поздрав за Вас:
www.youtube.com/watch?v=h8VLwWTAgQg&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=7PSve8ShIHY

Днес почивах и ходихме на село да видим нашите.Фенчо имаше да урежда разни негови неща,а и направихме среща с роднини.Утре ще бъда дежурна по кухня,за да подготвя храна за седмицата на Ели,че вечерта трябва да я водим.Като се замисля,то май почивката хич няма да я усетя.

На всички Ви много  Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 21 сеп 2009, 21:39 от FURIQ_65

# 595
  • София
Зиче, Шпунц, честити годишнини!
 Желая ви,  да сте винаги
задружни, щастливи и влюбени младоженци,
както сте били в деня на сватбата ви!

http://www.riversongs.com/greetings/daughters.html

# 596
  • София
Ха, никой не е писал след мен, честит празник на всичкиq а за мен е и двоен, защото имам рожден ден  Grinning
Та да ви почерпя малко  Wink

Последна редакция: вт, 22 сеп 2009, 09:34 от margita

# 597
  • Кубрат/ Пишурка

МАРГИТА,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ДА СИ ЖИВА,ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА!

# 598
Маргита, честит рожден ден!
Пожелавам ти много здраве, семейно щастие, благополучие и късмет!

# 599
  • София
Зиче,Шпунц,Честити годишнини! Желая ви много години семейно щастие , да ожените внуци и правнуци.
Маргита, Честит рожден ден! Бъди жива, здрава и щастлива!
НАЗДРАВЕ!

Честит  празник на всички!

Ние го закъсахме от оная вечер с някакво месо, което консумирахме. Вчера бяхме се натръшкали, но днес вече см е по-добре. Абе, черен гологан не се губи, но е много гадно.

Общи условия

Активация на акаунт