КГБ=Клуб на готините баби - 85

• 39 924
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Маргита,честит рожден ден! Нека здравето и щастието са винаги с теб!

Римар, възтановявайте се бързо! От къде го купихте това месо? Добре,че сте минали леко,че можеше да стане чудо....

# 601
  • Географският център на България-Габрово
МАРГИТА ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН
Пожелавам ти чудни пътешествия и смели приключения! Пожелавам ти светът да е в краката ти!

# 602
Зиче, Шпунц, честита ви 34 годишнина от сватбите!!! желая здраве, щастие, дълголетие и много семейно щастие!!! Съхранета младостта във вас!!!

http://www.riversongs.com/cards/ways-to-say-i-love-you.html

Маргита, честит рожден ден! Здраве, щастие и успех във всичко!!!

http://www.riversongs.com/greetings/blessby.html

# 603
  • София
 Благодаря ви милички. Вечерта празнувахме с децата ,които ни подариха ново легло,че стария матрак бе ужасен и леглото е от 91-ва... Laughing

Маргита здраве ,успехи и радостни събития.

Аз днес съм в близък контак с правата лопата...

# 604
  • Пловдив
Здравейте момчичета.
Благодаря ви и аз за всичките поздрави   Hug Hug Hug

МАРГИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ДА СИ ЖИВА ДА СИ ЗДРАВА ,ДРУГОТО ЩЕ СИ ГО КУПИШ!

Извини ме че не мога да ти пусна картинка но нещо мишката не иска да копи и пейсва. #Cussing out

# 605
  • София
Благодаря на всички за поздравите и пожелания, Каролине получих и твоята картичка по пощата, писах ти на лични, но ти се е изчерпал лимита, прочисти стари съобщения  Party
Зиче, ти колко линка ми пусна с картички, още не съм ги разгледала всичките, все не стига време  Hug

# 606
  • тук и там

Маргита, много щастие и късмет и весело прекарване на празника!

# 607
ЗДРАВЕЙТЕ, МОМИЧЕТАААААА!!!!!!
Най-после и на моята улица изгря слънце!
Току-що момчетата от Интернет оправиха компа на Бори, а моя компютър......ще почака, че за мен все нещо недостига, я време, я някоя част....ама нейсе, и на това съм доволна!
Тази вечер, може да не спя, но ще прочета последната тема за да вляза поне малко в час.
При мен нещата стоят така: живи и здрави сме, внуците тръгнаха на училище, Миша- 7 клас,
Бори- 4 клас, а близнаците са първокласници, майка им напусна работа за да си ги изпраща и посреща от у-ще, аз си ходя всеки четвъртък в Клуба на пенсионера, а през м.Септември всяка седмица лекари от нашата поликлиника ни изнасят здравни лекции в читалището.
От една седмица ходя в здравен център Нуга Бест, където се провежда лечение и масаж с полускъпоценни камъни. Много съм доволна и след пет процедури вече усещам резултат. Вчера дойдоха дъщерите ми, сестра ми и Бори и те си направиха по една процедура и също са много доволни. Днес зет ми- мъжа на сестра ми и той отишъл след нас и също е доволен. Апаратурата е Южно Корейска, таксата е 1 лев, процедурата трае 40 мин. Варненки ако искат ще им разкажа повече.
Днес попитах дали в други градове имат такива центрове, казаха ми че има в София, а  в момента се строи в Бургас.
Може някоя от вас да е посещавала такъв център, аз засега си правя само на гърба, но има и масаж с наколенки, масаж на ходилата казват му Второ сърце, колан за премахване на бричове и коремни натрупвания. Може и да е временно, но се чувствам по-бодра и вървя по-изправена.
МАРГИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ДА СИ ЖИВА, ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА! НАЗДРАВЕ!
ШПУНЦ, ЗИЧЕ, ЧЕСТИТИ ВИ ГОДИШНИНИ! БЪДЕТЕ ЖИВИ, ЗДРАВИ И ПОЧИТАНИ! НАЗДРАВЕ!
Много стана, отивам да чета, по-късно ще пиша пак. Чао, засега!

newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 608
Хей, Таниткеееей! Hug Hug HugНай-накрая се появи!  Peace
Честито ви първокласници! Да носят само шестици, да бъдат умни главици вашите хубавци - близнаци!
Пускай снимки да ги видим! Peace
Ха, сега отивай да четеш, че имаш много да наваксваш! Naughty

# 609
# 610
МАРГИТА,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

# 611
Здравейте!Аз съм Миша,внучката на Танита.
Пращам ви линк със снимките от Първия учебен ден на близнаците!

http://www.album.bg/mihaela_ilieva/albums/104968/

# 612
Танитке, първолаците големи симпатяги, като две капчици вода са. Личи си колко са щастливи, а Михаела е много чаровна госпожица.
Да са ви живи и здрави! Hug

Лека нощ на всички!

# 613
Добро утро, момичета.   Hug Hug Hug

Да поднеса закуската и кафенцето, че сядам да си го пийна, и да ви чета.
Peace

Приятен работен ден, отпочинали и с нови сили.

# 614
Привет момичета !!!
Първо искам да честитя на всички празнували и им пожелавам здраве и късмет,а на Зиче и Шпунц още дълги години да са обичани и глезени от либетата Hug Hug !!!

Уж много почивни дни ,а минаха набързо.
И ние обрахме гроздето,смачкахме го и снощи Павел до среднощ се занимава с него - мери захарност,слага захар и т.н.
Явно  доста сме били на вълна пререждане на гардероби - да не забравя да отбележа ,че я мразя тази дейност Mr. Green Mr. Green,но я свърших и аз.
Този път се разминахме без екскурзийка,но имаме обещание за към Родопите  Grinning Grinning

Желая на всички приятен ден !

Последна редакция: ср, 23 сеп 2009, 09:49 от gabkata

Общи условия

Активация на акаунт