КГБ=Клуб на готините баби - 85

• 39 923
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
                 Добро ютро,приятелки!Какво става с вас,че днес сте зачезнали? Laughing Аз си мислех,че няма да мога да изчета всичко,а вие явно сте по задачки .Мразя да съм след обяд на работа , защото целия ден ми е на опаки.Докато се обърни и трябва да тръгвам на работа.
                 Лек и спокоен ден ви желая!

# 616
Мдааам..Задачки,закачки на рояци,на рояци  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Хубав ден и то мен!

# 617
Здравейте, момичета!
Диди, честита ти нова-стара работа! Как е Веско в новото училище? Имат ли в класа си Петя, тя е дъщеря на моя племенница, но не съм я виждала от мъничка. Само от баба й/моя първа братовчедка/ знам, че ще е девети клас в Икономическия техникум, а брат и е абитуриент, пак там. Беше красиво, просто изписано дете, сигурно и сега е хубава гимназистка.
Приятно ми стана, че хареса близнаците и Миша, благодаря ти за хубавите думи! Нали са си наши са най-хубавите! Да са живи и здрави всички дечица!
За сега им харесвало в у-ще, не било никак трудно, ще видим занапред! Хи, хи, хиии...
След час излизам, ще ходя на процедура с полускъпоценните камъни, после ще мина да платя телефона, Булсаткома и дълго чакания Интернет.
Приятен ден на всички! Свалям ви шапка, милички! Усмихнете сееее!

# 618
Момичета, усилено чета последната, 85-та тема, "хем да вляза в строя", хем и да преживея мааааалко от времето, когато не бях с вас.
Трогнахте ме!

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ, КОИТО МЕ ПОЗДРАВИХА ЗА ЧАСТИЧНОТО МИ ЗАВРЪЩАНЕ!
ПРЕГРЪЩАМ ВИ И ВИ ЦЕЛУВАМ ОТ СЪРЦЕ!

Ето, за тук е била шапката, че да кажа свалям ви шапка девойки!
Аууууу, времето лети- бягам в банята, че процедурата ме зове!
Чао, до довечера!

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 619
Къде сте момичета, нещо липсахте newsm78
Татита, радвам се че вече можеш да пишеш. Близнаците са големи сладурчовци, успех е първи клас. PeaceИ Миша е чудесна госпожица. Peace
Дуня, надявам се че вече мъжлето ти се е прибрало? newsm78 Дано да е добре. Peace
Зиче, къде изчезна, да нямаш проблеми с нета? newsm78

# 620
  • Видин
Цоп и аз най-после! Mr. Green

Четох, четох, но дали съм запомнила всичко Flutter

Първо да честитя на патерици на всички, които са имали празник:

Диди, честито ти пораснало момче!
Много здраве, късмет и успехи!

Зиче, Шпунц, честита ви годишнина!
Желая ви още много години безоблачно щастие!

Марги и на теб честит рожден ден!
Бъди здрава и усмихната!

Аз добре си починах тези дни.
Изкарахме една сватба, един рожден ден и два дни бяхме на село.
Днес дообяд нямах нет и сега нещо прекъсва, така че незнам дали ще мога да пиша пак Crazy
Хубва ден на всички! Hug

Танита, близнаците  и Миша много са пораснали Peace

# 621
  • Пловдив
Здравейте момичета .
Тука съм но не мога да влезна в релси с тези дечурля Mr. Green Joy
От сутринта постилах килима че вече захладня и чистих ,пазарих да сготвя нещо ,после на на кухнята с децата  Медун ме побърка до там плака тръшка се какво ли не прави  ooooh! а в къщи като е стои само на компа и му карам, че никой не може вече да седне от него ,пък и очите ще си развали.Тъкмо преди малко заведох и Вики на училище ...и сега почвам да готвя.
Та такива работи при мене ....
Танита дечицата са сладури големи  Hug Да ви са живи и здрави.. Hug Hug

НА ВСИЧКИ ПРЕГРЪТКИ ,ЧЕ НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ВИ ИЗБРОЯВАМ  .. Hug Hug Hug Hug
 Отивам да готвя че за час и половина трябва да се оправя , диваненцето като  стане  е невъзможно да се прави нищо като е буден ...После пък ще ходя да си взема Вики от училище  .... и така ......

# 622
Зиче- завъртя те въртележката вече Grinning Hug Hug Спиране нямаш ! Hug Hug

Танче - и аз сега видях сега снимките - всички са порастнали и хубави !!! Hug Hug
Винаги ми е било интересно за близнаците- по принцип говоря,но нямам  такива познати-ти си първата.
Мале- какви ли бели правят,сигурно се и разменят Grinning Grinning GrinningАко не са - ще започнат,а каквито са еднакви Grinning Hug Hug Hug
Добре е ,че ти намачкват кокалите- на процедурите които ходиш,а щом има ефект Hug Hug Hug

Дуня - изписаха ли половинката? Дано!!!
[/quote]

# 623
Здравейте и от мен.
Честито на всички,които са имали повод да празнуват последните дни.
Това е за вас      Бъдете здрави Hug

Танче,разкажи  повече за тези процедури.Къде се намира този център?

# 624
Зичеее...пак си на черешата с децата,а?  ooooh! Ох...не ти е лесно...Ма какво да се прави....

Аз пък се раболях(ма*а му стара)  #Cussing out
Хрема ,гърло ....Дано ми мине по-бързо,че ходя кат' пиян морков

# 625
Мастерче - лекувай се!
Определено имаш нужда някой да те завива вечер Hug Hug Hug Grinning Grinning

# 626
Мастерче - лекувай се!
Определено имаш нужда някой да те завива вечер Hug Hug Hug Grinning Grinning
smile3521
Мдаам...Много си права шЪ знаЙш  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 627
  • Видин
НАбореее, оздравявай бързо! Hug Hug HugКъде успя да истинеш така? Crazy

Зиче, цирка е пълен при теб FlutterНямаш спирачка изобщо Hug

Хайде на следобедно кафенце:

# 628
Охооо... започнахте да се появявате, една по една.
Зиче, при мен така беше до вчера, днеска е гробна тишина.  Mr. Green Липсва ми лудницата. Rolling Eyes
Мастерче, аз съм в същото положение, всичко ме боли. ooooh! не ми се отразява добре скуката. Crossing Arms
Светле, Жаки,Гъбче,  Hug

# 629
  • Кубрат/ Пишурка
 И аз съм тук вече!
Танчееее  Hug Hug Hug много се радвам,че вече си тук и не се налага да ходиш по зали! А за дечицата - нямам думи! Много са хубави и трите, ама Бори не го открих. Пак ще ги прегледам.А за тези процедури ти завиждам - на лято като дойда ще идвам и аз.
Ох,момичета и мен от два дена ме боли гърло,ама не му обръщам внимание и се надявам да се засрами от безразличието ми hahahaсамо да не се разсърди и да стане по-зле! #Cussing out

Жаки,ето така трябва да се изкарват почивните дни,а не като мен и Гъбка! Сега моят ще се върне чак другата седмица,че тази е нощна смяна и няма смисъл да си идва в неделя сутрин, да се наспи и вечерта да се връща. А аз трябва всяка вечер да разбърквам с ръка (задължително) бидоните с джибрите!Ама който иска да пие вино... Joy
Айша не се е появявала скоро.Дано всичко при нея е добре!

Общи условия

Активация на акаунт