КГБ=Клуб на готините баби - 85

• 39 922
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
  • Географският център на България-Габрово
Да мили момичета вече си имам гост в къщи.Дядо Наско се прибра,чувства се добре и дано занапред да е така.

# 631
Дуня, браво радвам се. честит гост.   newsm10

# 632
Здравейте момичета.
Доста време ме нямаше.
Но правихме гроздобер.
На всички които са имали поводи за празнуване честито.

# 633
  • София
Тук съм вече, добре съм. Следобяд се прибрах от Търново с рейса. От там нали ви писах  под прикритие, но само Доби разбра. Лаптопа имаше само  фонетична, нета беше слаб/безплатен/ и не можех да пиша, четях ви.
Честита годишнина на Зиче и  Шпунц с пожелания да ожените правнуците заедно.   bouquet
Маргита, честит рожден ден, да си жива и здрава.   bouquet
Дуня и на тебе честита оздравяла половинка. В къщи си  е по-добре от болница.
Аз изкарах много хубаво в Търново. Криси все още е в болницата, с баща и  ходехме всяка сутрин да занесем храна. Баба и се разболя - нещо настинала като готви на балкона, а сутрин и вечер е студено. Та малко я отменях в сервирането и миенето. Помагах и на братовчеда в магазина, продавах.
Ако сте гледали снощи зарята от Търново. Войниците бяха строени пред магазина. А горе на 2ия етаж е апартамента на родата.
Сега се връщам да гледам снимки на близнаците.

# 634
               Хайде да ви почвам една по една,ама да не се сърдите,ако забравя някой,че нали съм баба при това уморена.Едвам гледам! Laughing
               Танче,добре си се завърнала с поправен комп.Близнаците са сладурковци,а Миши е направо една малка госпожица.Да са ти живи и здрави и успех на първолаците!
               Дуня,дано повече нямаш притеснения с дядо Наско и да го гледаш като цвете в саксия,че в болниците ни не е за хора.В къщи си е най-добре!
               Джейда ,и ние пищим от шумотевицата ,но като останем на тихо и перкулясваме. Mr. Green
               Зиче,то и аз не съм цвете ,ама при теб си е щур купон! Laughing Само Здравун ти стига ! Peace
               Мони,завиждам ти за гроздобера.Аз много обичам и по бригадите /само там съм брала грозде/ ми беше кеф да бера!
               Мастърче,ще дърпъм ушичкииииии!Да се пазиш бре детенце.Я,по-кротко и по мъъъъъничко отпускай,че ми е жал да си ни болничко.
               Жаки,след почивка винаги е малко кофти,ама ти си ни слънчице и бързо ще влезеш в час с нашите бабешки приказки! Laughing
               Айша,липсваше ни и аз те засякох под прикритие,но нямах време да пиша.Докато втасам  Embarassed и ти се завърна.
               Янче и Мими ,има една възможност да ви изненадам ,ама да видим дали ще ми се отвори парашута. Laughing

# 635
  • София
Танита, разгледах снимките.
Много са сладки близнаците, Миши вече е  голяма. Всички сте много хубави.
А  дядо Стефчо кой от мъжете е? И коя е майката на близнаците по снимките?

# 636
  • Кубрат/ Пишурка

Диде,хайде де!!! Ти затъ се канеше есента да прескочиш и аз все се надявам.....Само смигни предварително,че да не останеш ти изненадана  hahaha

Айша,дядо Стефчо е с очилата - целият сияе!И аз те разпознах,но напоследък нямам време много да пиша,че още разпределения пиша,а това си е обемиста по време работа.
Сега намерих една стааааара бутилка "Слънчев бряг" в дъното на хладилника и си лекувам гърлото!

# 637
  • тук и там
Здравейте!
Да ви се похваля-от утре съм на работа в ДГ в града ни.
Дуня,дай боже дядо Наско да е добре.Радвам се,че вече си е в къщи и да си го глезиш мнооого.
Танче,разгледах снимките,имате си една красива малка госпожица и първокласниците колко са щастливи,много са сладки!А момченцето с портокаловата блузка до близнаците сигурно е Бори.
Жаки,браво на теб, почина си добре,а и разнообрази почивните дни.
Зиче,колелото при теб все се върти,спиране няма.
Джейда,Мастерче,дано утре се чувствате добре.Вземете си от илача на Янчето-много помага.
Айша,и на мен много ми липсваше.
Светле,как са нещата около теб,нещо съм изтървала.
Янче,Гъбка,Мони,починахте ли си от гроздобера?
Мен ме чака същото в събота.
Дидкааааа,идвай,чакам те,а и казваш,че обичаш да береш грозде.
Аз вече ще си лягам.
На всички лека и спокойна нощ!

# 638
Да си се обадя и аз преди да си легна.

Миме,при мен нещата са добре.Благодаря ти че  ме питаш  Hug bouquet
Водя Боби на училище,след това на плуване/два пъти седмично/.Учим заедно-нищо че има занималня.Приключихме и с ремонта на коридора-сега чистя като замаяна че цялата къща е във фин прах/няма изчистване/.Като се освободя ще пусна и обещаните снимчици.Та това е при мен в общи линии.

Заповядайте на закусчица.И болните да оздравяват.

# 639
Ох, най-после и аз да поседна! Дълъг ден, бе!
Направих процедурата, платих що имаше за плащане, купих от Колхозния пазар пет кг.пипер- червен, от една фурна два топли хляба, в друга торбичка чаршафа и тениската от процедурите и натоварена като магаре се прибрах в шест часа. Направих една кутийка картофено пюре, изпържих пилешки хапки- 1 кг., ха през банята, пуснах една пералня, прострях, вечеряхме, гледах Перла и Забранена любов, измих чиниите и на майка ми съдовете в които и носят храната Социалните, и вече съм тук! Няма край бе! Днес сериалите ги изпуснах!
Джейда, Жаки, Зиче, Гъбче, Янче, Дидия, Айша, Мими, благодаря ви за милите думи! Дано всички деца да са здрави и умни, и нашите, и вашите, и всички!
Значи, Миша я видяхте тъкмо тръгва с тамбурата, свириха на първия учебен ден, нали са музикално у-ще, в двора на училището дядо Стефчо е до мен/аз съм онази слабичката, усмихнатата/, с очилата и дънките, до него е свата Михаил, Миша е кръстена на него- Михаела,
той е по риза-райе, Росито-майка им е в ляво от мен с бял панталон и сако. Дилянчето и Бори още ги нямаше, бяха в неговото училище и по-късно успяха да дойдат, за да не е с униформата си носеше "портокаловата" тениска и панталонки, майка му е с жълтеникава блузка. Сашо- зет ни се познава, че няма други млади мъже на снимките, сватята беше на работа, затова я няма.
Това сме.
Мастерче, как настина бе момиченце, сладолед ли яде, студено ли пи, или и ти ходиш полуоблечена, като всички млади де! Пий лекарства, че съм много далече да ти поставя вендузи!
Дуня, честито ти гостенин, дано вече да е добре!
Жаки, специално искам да ти кажа, че въобще не ни дадоха никакво време във Враца, Видин и Белоградчик, просто автобуса спря до самата крепост Баба Вида, разгледахме я и обратно! Даже кракът ни не стъпи в града ви! Три пъти вече съм идвала във Видин и нямам престава дори от центъра. Имахме и куриоз: Една от бабите като тръгвала на екскурзията естествено си вземала "най-новата" дамска чанта, ама забравила да си прехвърли гребена от старата, жената три дни се реса с чужди гребени, миеше ги с гореща вода и сапун и беше благодарна, защото въобще не спирахме никъде, ама никъде, където има магазинчета. Посетихме Леденика, два вечера спахме във Враца, Белоградчишките скали, без да влезем в града, крепостта Баба Вида, Клисурския манастир, Черепишкия манастир и Манастира седемте/май беше/ престола. Голяма кушия направихме! Дано ни се отдаде друг случай или среща, че да се видим, защото смятам да те позная от първия път, по снимките!
ЛЕКА НОЩ НА ВСИЧКИ!

# 640
Понеже стана много дълго написаното, продължавам тук:

Светле, и всички от Варна, медицинският център Нуга Бест се намира в сградата на БИЛА, на Колхозния пазар, но на улицата в дясно Иван Страцимир май беше № 2а, ет.3. Таксата е 1 лв., носиш си бял, долен, единичен чаршаф, един бял чорап и се обличаш в светли дрехи за да не спирали инфрачервените лъчи, които се излъчвали от нагрятите полускъпоценни камъни. В чорапа се поставя един продълговат уред пак с камъни, който си поставяш на проблемни места-на черния дроб, на жлъчката, на стомаха, на червата при колит, запек, на ушите при шум, на челото при главоболие, на слепоочията за очите, на яйчниците, мъжете на простатата........
Не се поставял директно на щитовидната жлеза, на сърцето и на очите. Процедурата е 35 мин., преди това изслушваш лекция десетина минути, задаваш въпроси и т.н.....
Още на две места имало такива центрове, но таксите били 4 лв. и 5лв., а този го спонсорирали отнякъде и затова е по-евтино. Апаратурата както писах била Южно Корейска, но пригодена и за домашно ползване, можеш да си закупиш легло 5.800 лв., или само дюшече за 900 лв., само с камъни. Тази която ме заведе си е купила дюшече, но идва заради масажа на леглото.
Работното време е от 9.00ч. до 19.30ч. Ходят и мъже и жени, понеже си лягаш със светлите дрехи и те завиват леко с чаршафа, пускат лека музика и можеш да си подремнеш, ако не хъркаш, хи, хи хииии....
Има жени, които по два пъти на ден си правят процедурата, можело през четири часа пак, докато се разходят и си посвършат някаква работа и станал часа, или пък работят наблизо преди и след работа.
Леглото е от две части, в долната част от коленете до ходилата има шлифовани камъни които се виждат и много приятно ти затоплят кокалите, а в другата част под тапицерията има цилиндрични камъни които се въртят на оси, и като те грабнат постъпателно от таза до врата три пъти минава по гръбначния стълб, диагностицира и после набляга точно на болните места, аз нали не мога много да търпя на болка, първите два дни малко по-силно охках! Но вече се трае
Идват и доста млади мъже с дископатии.
Това е, дано да ви е от полза.
Янче, като дойдеш обезателно ще отидем, дано да е по-скоро, или поне през Коледната ваканция.
Пак ЛЕКА НОЩ!

# 641
  • София
Добро утро и спорен ден!

# 642
Добро утро.
От мен закуска.
Римар благодаря за кафенцето.
Лек ден.

# 643
  • Пловдив
Добро утро .
Да ви драсна някой ред и да ви изчета  докато спят децата ,че после като се завърти колелото няма спиране...
Лек и спорен ден на всички ... сега ще прочета какво сте писали   .....  ааааа  ooooh!  няма да е сега ,че дребния се излюпи отивам да го храня .. Mr. Green

# 644
  • София

Доообро утро.
 Заведоха Вели на терапия и ние с Елина се гледаме,само ,че много е студено навън.
 И аз съм с гадене и температура и се влача като парцал.
Мими много се радвам,че си си намерила работа в града.
 Танита тези близнаци много лъчезарни и яки големи мъже,все едно са 3-ти клас. Peace
 Светле как ти е ученика?
И при нас се наложи спешен ремонт в апартамента. Смениха вчера щранговете в банята и кухнята и са поломили куп неща....
 Счупили са ни капака на моноблока в банята.
Ама ние сме тук в Богрови кога ще се оправи и тази бъркотия не знам.
 Яжка и Мая не са се включвали и Фурийчето вчера...

Общи условия

Активация на акаунт