КГБ=Клуб на готините баби - 85

• 39 918
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте момичета ! Hug Hug
Светле,Римар,Мони- благодаря за закуските и кафето- за сега само кафе съм пила,недопила Mr. Green Mr. Green

Снощи ходихме на концерт на Бони М . Пяха в Стара Загора в летния театър. Ееееех - припомнихме си младите години.  Grinning Grinning Grinning
Много хора имаше - и млади и мнооого от нашето поколение Grinning Grinning

Зиче - тази вечер са в Пловдив в Античния театър - ако ги харесваш - не ги пропускай. Hug Hug

Нас децата ни замъкнаха.Ходихме да похарчим някой лев Mr. Green - има изложение на български производители - дрехи,обувки - та се помотахме доста там и след това на концерта. За съжаление аз нищо не си купих и ме нарекоха - мама претенцията Joy Mr. Green

За сега толкова от мен !
Приятен ден на всички !!!

# 646
Здравейте, момичета!
Днес ми е един добре планиран ден, /дано да премине по плана/ след малко излизам, към 11 часа трябва да съм на процедура в центъра на града, от 14 часа е здравната беседа в моя квартал, а от 16.30 ми е часа за зъболекарката която е в Чайка, точно в другия край на града....
Доста добре съм го планирала!
Шпунц, наистина близнаците растат височки, ама я им виж мама и тати, все над 1.70! А Миша вече е по-висока и от майка си, за номера на обувките и ще замълча, какви абитуриентски и булчински обувки ще търсим, нямам представа! Ама, здрави да са, тогава ще му мислим!
Аз още чета темата, и гледам снимките, то наши деца лоши няма бе, всички са с оценка СЕДЕМ!
А как бързо растат и умно гледат, прелест!
Приятен ден, на всички! До довечера!

Hug Heart Eyes Laughing Hug Heart Eyes Laughing Hug Heart Eyes Laughing

# 647
  • Видин
Привет и от мен! Hug

Дуня, радвам се че мъжа ти вече си е вкъщи и е по- добре Peace Hug
Шпунц, бързо оздравявай,че баба трябва да е винаги на линия HugЦелувки на бонбонката и на Вели Heart Eyes
Зиче и на Здравко и Вики много целувки Heart Eyes
Гъбче, добре си направила че си отишла на концерта.Сигурна съм че атмосферата е била прекрасна Peace
Танитке, вие наистина по бързата процедура сте били.Директно на забележителноситте, а в градовете никакво обикаляне.
Надявам се че ти е харесала крепостта баба Вида, скалите в Белоградчик и пещерата Леденика. Peace
Айша, Велико Търново е един от любимите ми градове.Винаги когато ходя си изкарвам страхотно Peace
Дидка, ти без шумотевицата на децата неможеш знам аз WinkЦелувки на твоята банда! Heart Eyes

Набореее, къде си?По- добре ли си днес? Hug

На всички хубав ден!

# 648
                   Привет,ранобуднички!Аз тези два дни го ударих на поспиване,нали съм след обяд на работа и след почивните дни съм капнала!Та наваксвам! Mr. Green
                   Миме,честита нова работа в града!Успех ти желая!Изчисти си кутията ,че е препълнена,а исках да ти пиша кога мога да ви изненадам с Янчето. Laughing За сега има една възможност ,но да видим дали ще ми се отвори парашута. Peace
                   Светле,как е първолака!Май не си ни го показала или аз не съм разбрала! Embarassed
                   Жаки,благодаря за целувките!Моята банда в момента е на ДГ и училище,а аз съм с дедито в къщи.Мразя сутрин да съм в къщи,че докато се обърна и трябва да тръгвам на работа.Друго си е да отида раничко на работа и в 14 ч да съм си у дома.Деня ми се струва по-голям,а в обратния вариант все не ми стига. Laughing
                   Лек и приятен ден на всички!  bouquet

# 649
  • Видин
Диди,и на мен винаги ми се струва, че дообяда минава много по-бързо.
Добре че Дени и миналата и тази учебна година са цялата първа смяна, че иначе неможе да си организира изобщо нещата Crazy
Светле, верно че не си ни показала снимки на първолака FlutterЯ го покажи да го видим какъв е ученик Grinning

Момичета, намерих този сайт.Историйте са много поучителни:

http://www.spiralata.net/kratko/articles.php?lng=bg&pg=6

Последна редакция: чт, 24 сеп 2009, 11:29 от ღ Жаклин ღ

# 650
 Ill  Гутен Обеден от мен....
Да се обадя,че съм тука за малко....шЪ Съ опрЙм!....

Монииии къде се изгубе бря! Липсваше... Hug Hug Hug

# 651
Здравейте момичета, успях да се излюпя.  Wink Направих си кафе и сядам да драсна някой ред.  Wink
Момичета благодаря, за закуската и кафето.
Миме, честита ти работа в града. Дано да се пенсионираш там.  Peace
Зиче, как е медунчо, скоро не си разказвала, за подвизите му.... newsm78
Шпунц, то майстор да не ти влиза в къщата... ooooh! едно направи, две строши. Cry
Жаки,хубави историйки  Peace ще чета другите по късно

Последна редакция: чт, 24 сеп 2009, 12:36 от Джейда*

# 652
  • Кубрат/ Пишурка

ДОБЪР ДЕН и от мен!
Миме,честито ти нова работа!Аз снощи не можах да вляза повече в темата,но тази сутрин Христакиева ми каза.Дано остане за по-дълго!

Танче,звучи ми много съблазнитолно това с процедурите! Особено съблазнително е за дископатията ми!Само дето не знам кога ще ми се отвори парашута (както казва Дидия)!
Диде,моята кутия е свободна!
Жаки,записах си линка на предпочитани и след малко ще почета.А после имам да пишааааа!ОХ!
 ЛЕК ДЕН НА ВСИЧКИ!

# 653
  • София
Здравейте, Мими, честита ти работа!
Приятен следобяд с една хубава песен  Heart Eyes
http://vbox7.com/play:f3881e0b&start=21&r=emb

# 654
  • София
Мими, честита нова работа! Хубаво, че е в града, няма да пътуваш в студ до селото.
Да те слушат дечицата и да се гледате лесно. В къщи е скучно, на работа времето минава лесно.
Голямо ходене му ударих днес. Като на Танита и моя ден беше подреден.
Сутринта бях в поликлниката да ми вземат кръв за изследвания. Личната ме засили, че не съм ходила от години, било задължително. После от там 17 спирки с рейс до Дружба - да си платя данъка на апартамента. После мотане по магазините там. Бяхме с Пламен, нищо не си хареса. В 13.00 ч. обратно в за резултата. От там пак с рейс до НДК да платя данъка на апарт. в Лозенец.
На връщане големи задръствания, дълго нямаше рейс и се прибрах преди малко.
Утре данъчно-докторската одисея продължава.

# 655
  • София
      Здравейте момичета,вече съм тук.
      Танита,Жаки,Мастерче,Айша,Моничка добре сте се върнали!
      Мими,честита ти работа! Да е приятна и/ дай Боже/ и по-добре платена!
      Щпунц, днес с колегата ходихме до борсата и не ти се обадих, защото мислех,че си на Богров.Купих си червена капия и сега ще правя пуканата туршия.Няколко дни нямах време да се обадя-бързах да довърша месеца,но вчера се отчетох и сега пак подгонвам туршиите.Да не се чудите къде съм!
      Вчера Вики  беше на ДГ за първи път.Изпратих я с менче вода,та да и върви по вода.Но тя се запъна,чистницата,да не се намокри.Плакала е малко,но не е искала да яде.Доведоха я на обяд.Важното е, че има желание да ходи и втори път.Но в ДГ още не е приключил ремонта и до 1 окт. има само сборна група. Понеже изтичаше срока на медицинското трябваше да отиде преди това,а сега ще чакаме 1 окт.Но говориме все за ДГ-колко е хубаво,как плачели само бебетата,а каките-не,как никой не ходи с биберонка там...все такива работи.
      Хайде,оставям ви и отивам да изпека 12кг пипер.

# 656
  • в малка спретната къщурка
Привет момичета. Heart Eyes
Обаждам се от тръстиката.Тази седмица съм втора смяна до 22 часа.Сутрин гледам да оправям разни задачки,че времето направо лети.
Шпунц,неразположението ти е от прекият контакт с правата лопата.Не се докосвай до такива оръдия на труда.
Танита,радвам се,че си с комп вече.А за масажите-прави и по един сеанс и заради мен.
Айша,ти направо стана Болярка.
Мими,честита ти работа.
Мастерче,ти с какъв инструмент се повреди,че си болна? Joy
 newsm78 newsm78 newsm78,така е ,когато се пише на пресекулки.Забравих какво друго щях да пиша. newsm78
Яжка,честита ти ученичка.

Лека вечер от мен.  bouquet

# 657
  • София
Мими, честита нова работа! Най хубаво , че е в града ви и няма да пътуваш.
Танита, ти много наситена програма изкара, бря! Направо не мога да се класирам  Laughing Заинтригува ме с този център, трябва да разучим къде и как  е в София.
Яжке, весело изкарване на чушките, после идваме на туршийка при теб, а от нас - ракийката  Hug
gabkata, хубаво сте се разходили, на концерти на живо си е друго, атмосферата е друга и е много готино.
Жаки, здрасти и  Hug   Hug   Hug
Шпунц , ремонтните неволи са най-гадното нещо за мен. Дано лесно се оправите. Да намачкаш малката кукла от мен.
Айша, утре и аз ще прескоча на няколко прегледа. То никога няма време, ама съм решила да не си пропускам часа и направлението /че две направления така си отидоха нахалос/. Май трябва да сме по-сериозни към себе си, всеки ден си го казвам и пак ни завърта колелото в работата. 

# 658
  • тук и там
Здравейте,момичета!
Върнах се от работа и първо тук.Много съм доволна.В елитна градина съм и ви благодаря,че споделихте радостта ми.
Дидка,изчистих кутията.
Ажке, моите дечица повечето са за от няколко дни,но си ги гушках много днес,а те милите казаха,че утре пак ще дойдат да ги гушкам.Много мило ми стана.Дано и Вики я предразположат и има желание да ходи с желание на градина.
Янче,утре сутринта ме чакай на спирката.
Жаки,ще разгледам подробно този сайт-интересен е.
Шпунц,това твоето е накакъв вирус май.И аз бях така,но на втория ден се оправих.
Айша,обръщай по голямо внимание на здравето.Аз не бях ходила 10-15 год на прегледи,след което трябваше веднага да се оперирам.От тогава всяка година минавам през такива прегледи.
Римар,и ти обърни мнимание на здравето.
Танче,харесаха ми процедурите,може да помогне на дископатията.Ако ми се отдаде възможност по дълго време да съм във Варна ще изкарам един курс на лечение.
Гъбка,благородно ти завиждам за концерта.Обожавам Бони М.Дано и в Русе дойдат.
Фури, Лека работа!
Зиче,къде си да не си на концерт?
Джейда,една далечна и топла прегръдка за лека нощ от мен.
И всички си ви гушкам и ви желая лека и спокойна нощ!

# 659
  • София
Мими, Римар, вярно е за прегледите. Но някак не се наканвам, все има време.
А и си мисля - каквото има да става, ще си стане.
Сега и на зъболекар и ако отида - ще съм отличник.
Нямам си зъбар, Ани ходи в квартала при 1 младо момче, освен и аз да му се примоля.

Общи условия

Активация на акаунт