КГБ=Клуб на готините баби - 85

• 39 916
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
                     Добър вечер,момичета!Успях и аз да седна най - после у дома.Крака нямам вече.
                     Яжке,успешен старт на Вики в ДГ,ама много е кофти в сборните групи.Тъкмо свикне детето и почва местене в нова група.
                     Миме, и ти ли водиш първа група? Пак водим еднакви набори  Laughing И ние се гушкаме по цял ден,та сега дедито си пати. Mr. Green Не искам и да го видя даже! Mr. Green

# 661
  • Пловдив
Тука съм Мимка  Hug Hug Hug
Преди малко написах за всекиго по нещичко и ми се изтри та се ядосах че писах писах   ooooh! Mr. Green Mr. Green
Честита ти нова работа миличка ,така ще ти е по лесничко няма да пътуваш поне. Hug Hug

ГЪБЧЕ  много ми се иска да отида на концерта ,че ги харесвам ,ама преди малко се освободих  Whistling

ШПУНЦ и ти нямаш спиране малеее ooooh! 1000 работи на главата ти. Thinking

ЖАКИ нацелувах ги и двамата ,и ти поздрави мъжете в къщи. Hug Hug

ДЖЕЙДА какво да разправям то всяка секунда прави нещо дето не трябва. ooooh!  Преди малко взел телената ми бъркалка и взел та си мушнал и двата крака в по един тел  ooooh! като спънат кон беше  Joy Joy Joy Joy Joy Joy От това бъркалка вече не става  Mr. Green Mr. Green

ТАНИТА ,АЙША добре сте си походили днеска. Hug

ФУРИЙЧЕТО само бачкаш и ти спиране нямаш брееееее Thinking

ЯЖКА Вики ще свикне ,няма да плаче ,там ще и е интересно.Тя явно е контактно дете и ще се справи. Peace Hug

ЗАБРАВИХ ВЕЧЕ КАКВО ТРЯБВАШЕ ОЩЕ ДА ПИША  ooooh!
На всички не споменати много  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 662
  • Кубрат/ Пишурка

Момичета,мен вече ме болят очите от писане,а имам още три разпределения.После в същият ред ще трябва да ги пиша и на комп,че ги искат печатани.Но....това по-нататък. Затова ще лягам,че и утре трябва да стана поне в 5,30, да сколасам до 6,30.
 ЛЕКА НОЩ НА ВСИЧКИ и ме извинете,но нямам сили за картинки!Оставям на вас,а аз утре ще ги видя Mr. Green hahaha

# 663
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Нещо не ми се пише и само чета.
И аз като Милен Цветков - не искам да говоря. moresmile
Но мога да ви поздравя с една песен. Дано ви хареса
http://www.vbox7.com/play:7f7e0fac
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 664
  • София
Ирен, кой те ядоса? Давай да го ступаме.
Зче, поне не ти е скучно и се раздвижваш покрай Здравун.
Лека нощ на заспиващите.

# 665
  • София
Лека нощ и сладки сънища!
http://www.vbox7.com/play:3a6c3fb1

# 666
Здравейте момичета и сладки сънища, че сигурно сте в леглата, или скоро ще сте!
Свърши планирания ми ден! Разтривката мина, здравната беседа на тема "Диабет, затлъстяване и остеопороза"- също, имам си и пломбиран зъб, така че всичко беше по плана.
Утре само с белия чаршаф и на леглото! Ама нали ми е далече залата, деня ми минава по улиците, не мога да си измета къщата! Добре, че вчера изпържих кило пил.хапки и пюрето, че днес не им мислих за манджа. Оставих дядо Стефчо да изпече пипера, той го свалил в гаража там да го пече на газ, и като се захванал с неговите си работи представете си забравил пипера!
Като правех салатата за вечеря търся да нарежа печен пипер- йок пипер! Питам къде е пипера, реакцията беше: Ейййй, аз го забравих! Утре ще го изпека че мръкна! Така, че ако не го хвърлим утре ще имаме пипер, само дето го мъкнах пет кг., чак от Колхозния пазар!
Янче, Миме, само елате, процедурите ги имате! Бял чаршаф, бял чорап и светли дрехи! Това е.
Фурийка, като идвате с Фенчо да прибирате Ели, ако имате време може да си правите в петък и понеделник по една процедура, аз ще ви заведа първия път да не се лутате.
За Варненки, адреса е ул. Иван Страцимир 2 Б, аз писах А, но днес видях че било Б, явно съм склери!
Римар, казаха ми че в София имало здр.център НУГА БЕСТ, влез в Гугъла и ще разбереш.
Яге, честита ти ученичка, дано да ходи с мерак!
Зиче, с твоята песен "Леле-мале, кой туй нещо, дето мяза на онуй нещо" на екскурзията им взех акъла на колежките от Клуба, сега ще се похваля защото съм скромна, три пъти я пях- двата пъти на бис! Добре че си я намерила, та се представих на ниво! Благодаря ти!
Жаки, наистина направихме една кушия из вашия регион, а бе жената гребен не можа да си купи, че не спряхме никъде! Иначе, ми харесаха посетените обекти, и Леденика и скалите са красиви, хубава си е нашата България, ама я попиляха пишман управниците!
ЛЕКА НОЩ, МИЛИЧКИ!

# 667
  • Видин
Добро утро, дами! Hug

Успешен ден ви желая! Hug

# 668
  • София
Добро утро и от мен! Хубав есенен ден ви желая

# 669

Добро утро.
Хайде на закуска.
Миме честито нова работа.
Лек ден на всички.
Яжка да ви е жива и здрава ученичката.

# 670
  • в малка спретната къщурка
Добър ден.
Времето изхвърчало вече.Станах рано,а като гледам нищо не съм свършила,а вече е 10 часа.
Жаки,Мони,какви са тези вкусотийки newsm78?Не съм закусвала и ми потекоха лигите. Joy
Римар,чуден пейзаж,но като знам,че след това идва зима Mr. Green.......
Танита,добро е предложението,но май последна грижа ни е да си обърнем внимание.Все бързаме,все не ни стига времето.

Сега малко смях:
Жена се кара на мъжа си:
- Казах ти да не ми пречиш! Заради тебе изпуснах готварската книга, тя се затвори и сега не знам какво съм сготвила за обяд...

Лек и приятен ден.

# 671
  • Пловдив
Добро утро бандатаааааа  wavey wavey wavey
Благодаря ви ранобуднички за закуската.
 Танче радвам се че съм помогнала  Hug  за доброто ти представяне ...,щом и на бис са те вадили, значи си се справила екстра.. Hug Hug Hug

ЛЕК И УСПЕШЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ВИ... 

Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 672
  • Видин
Ехее, Римар, страхотен пейзаж Hug
При нас днес е циганско лято.Толкова е слънчево и приятно Grinning

Черпя едно хубаво грозде:

# 673
Привет момичета !
Докато се огледам и станало пладне   Blush Blush
Работа,работа.....

Сега съм в обедна почивка и току шо се прибирам от вън.
Страхотно временце е  !Само за разходка !

за съжаление и утре ще се разходя само през почивката Mr. Green
Голяма работа щеше да стане ако не го отработвахме тоя ден! Винаги  се ядосвам като съберат празнични и почивни дни,че после като започне едно отработване......
Ами по-добре да си празнуваме само датата ,на която е празника  Thinking

Хайде приятен обяд на обядващите ! Wink Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 25 сеп 2009, 12:42 от gabkata

# 674
Сърдечни поздрави на всички ви мили дами.

Ние  както споменах сме в стихията на есенните празници, след Новата година в неделя вечерта до понеделник вечерта ще се чествува йом Кипур - съдният ден, ден за равносметка.

По религиозните канони в неделя вечерта преди залез е последната вечеря.
 След това започва поста- не се яде, пие, къпе, мие, не се обуват кожени обувки, не се гледа и слуша телевизия и радио. Постът не се отнася за децата преди бар/бат мицва (12-13г., болни, възрастни, бременни). Няма трафик, дори и самолетите спират.Това е единственият ден, в който Библията  предписва на човека да не се занимава с нищо, освен да обмисля своите постъпки и грехове .Целият израелски народ се моли за прошка и копнее за примирение между човека и Бога.Хората се поздравяват с" Гмар Хатима Това"-да получиш добър подпис ( опрощаване на греховете)

Апропо, този ден е един от най- радостните за децата, защото както споменах няма никакъв трафик(освен ако се налага разбира се полиция, бърза помощ и др подобни).Тогава дечурлигата яхват колелата безпрепятствено и се губят по цели часове  LaughingЕ разбира се често има рев и ожулени колене при падане, но това да са ни болките newsm17

През 1973 г. на 6 октомври (съвпадат ерев-надвечерието- йом кипур и шабат-събота) Сирия и Египет нападат Израел. Денят е избран не случайно, използва се факта, че е ден на пост и молитва.До 2 часа на обяд, когато завива тревога още нищо не се знае официално , чак тогава  радиото и телевизията прекъсват мълчанието. Мъжете тръгват към фронтовете направо от синагогите.
По това време министър-председателка е Голда Меир. Изненадата е пълна. Войната продължава 16 дни. По онова време Израел вече е притежавала атомно оръжие, но Голда не разрешава използването му. Не без подкрепа от САЩ войната приключва, нападателите са отблъснати. С посредничеството на американския държавен секретар Хенри Кисинджър са постигнати споразумения през 1974 и 1975 за разделяне на израелските от една страна и египетските и сирийските войски от друга страна в Синайския полуостров и на Голанските възвишения.Жертвите дадени в тази война са много

Ако съм ви отегчила извинете EmbarassedСтарая се когато имам възможност по малко да ви запознавам с Израел, както някои от вас мили дами, ме помолиха в началото когато се включих

Приятен уикенд на всички ви Hug

Последна редакция: пт, 25 сеп 2009, 14:53 от Caroline

Общи условия

Активация на акаунт