Който има силиконов бюст

• 91 588
  • 116
  •   1
Отговори
# 75
Според мене няма как да се съберат, да се раздалечат още малко - може.

# 76
Здравейте!
Включвам се в темата, понеже и аз планува увеличаване на бюста края на тази или началото на следващата. Сега заминавам за известно време в чужбина и като се върна живот и здраве тръгвам на консултации. Предпочитам да се оперирам във Варна, за да не пътувам след операцията. Решила съм да посетя за консултации Заякова, Н. Георгиев и Тепавичарова. Надявам се някой от тях да е "моят" доктор.  Wink
Редовно чета форума tialoto и съм наясно с рисковете, които поемам, както и с невероятните резултати, които се надявам да постигна.  Laughing
DEMONandANGEL Видях, че си оперирана при Заякова, но препоръчваш Янков. Би ли споделила малко повече за него? Доколкото знам е бил стажант при Заякова и сега оперира в новата болница във Виница. Не мисля, че съм виждала негови произведения обаче.  Rolling Eyes
gwendoline Виждала съм твои снимки, дай Боже всеки му такива красиви гърди.  Peace
aniK Изплаши ми окото с тези %. Аз съм си намислила, че около 30% са проблемните  Simple Smile
Мирела Понеже написа, че си доволна от лекаря си. Знам, че не е практика да се препоръчват хирурзи, но ако решиш сподели кой е той.

Последна редакция: вт, 13 окт 2009, 19:36 от rosito_m_m

# 77
Здравейте!
Включвам се в темата, понеже и аз планува увеличаване на бюста края на тази или началото на следващата. Сега заминавам за известно време в чужбина и като се върна живот и здраве тръгвам на консултации. Предпочитам да се оперирам във Варна, за да не пътувам след операцията. Решила съм да посетя за консултации Заякова, Н. Георгиев и Тепавичарова. Надявам се някой от тях да е "моят" доктор.  Wink
Редовно чета форума tialoto и съм наясно с рисковете, които поемам, както и с невероятните резултати, които се надявам да постигна.  Laughing
DEMONandANGEL Видях, че си оперирана при Заякова, но препоръчваш Янков. Би ли споделила малко повече за него? Доколкото знам е бил стажант при Заякова и сега оперира в новата болница във Виница. Не мисля, че съм виждала негови произведения обаче.  Rolling Eyes
gwendoline Виждала съм твои снимки, дай Боже всеки му такива красиви гърди.  Peace
aniK Изплаши ми окото с тези %. Аз съм си намислила, че около 30% са проблемните  Simple Smile
Мирела Понеже написа, че си доволна от лекаря си. Знам, че не е практика да се препоръчват хирурзи, но ако решиш сподели кой е той.
в грешка си,никъде не съм препоръчвала Янков,даже незнам кой е Simple Smile
Заякова я препоръчвам,да,страхотен специалист,много приятелки и познати са се опрерирали там,лоши отзиви няма.Смея да твътдя,че във Варна по добър в тая област няма да намериш

# 78
Аз препоръчах Янков на една жена в другия форум....може да си била ти Thinking Sunglasses

# 79
Пропоръката, която визирах била за Енчев и дори не е дадена от DEMONandANGEL. Съвсем съм луднала  Simple Smile Извинявай   bouquet
А Заякова на първа операция ли се съгласи да сложи такива кубици или ги сменяше с други?
gwen Не съм писала още в другия форум, само чета. Явно е била друга жената.

Вие като вече препатили какво мислите за едночасов полет (София-Варна) след изписването от болницата? Ще бъде ли мъчение или не е болка за умиране? Дребните ще ме чакат вкъщи, така че няма как да остана седмица в Сф примерно ако се оперирам там.

# 80

Вие като вече препатили какво мислите за едночасов полет (София-Варна) след изписването от болницата? Ще бъде ли мъчение или не е болка за умиране? Дребните ще ме чакат вкъщи, така че няма как да остана седмица в Сф примерно ако се оперирам там.
Не мисля, че би ти било проблем - някои момичета даже са взимали това разстояние с кола след операцията... Sunglasses

# 81
Пропоръката, която визирах била за Енчев и дори не е дадена от DEMONandANGEL. Съвсем съм луднала  Simple Smile Извинявай   bouquet
А Заякова на първа операция ли се съгласи да сложи такива кубици или ги сменяше с други?
gwen Не съм писала още в другия форум, само чета. Явно е била друга жената.

от първия път си сложих толкова,макар,че имахме леко проблем с това колко да ми сложи.Пътуването след операцията е ужасно,аз едвам издържах от болницата до в къщи,не мога да си предствая ако трябваше да пътувам от София да речем ooooh!

# 82
Няма проблем да кажа, моят д-р е Ст.Михайлов от ВМА.

# 83
Благодаря ви много момичета   bouquet  bouquet  bouquet Ще се включвам отново в темичката скоро!  Wink

# 84
А при заякова какви са цените в момента?

# 85

Мисля, че 4000 евро е актуалната й цена за Макган.

# 86

Мисля, че 4000 евро е актуалната й цена за Макган.
да,нещо такова е  Wink

# 87
http://www.hollywoodbust.info/?eh=10050&utm_source=bazar& … _hollywood_banner

Увеличаване на бюста без операция...

Линка е на немски.
Изчетох информацията внимателно. Не пише какъв е състава на продукта, но допускам какво може да съдържа. Подобни бъркочи на билкова основа колкото щеш в Щатите. Има ги под различна форма: капсули, чай, дъвки, крем... Не бачкат. Най-много да ти докарат остро стомашно разтройство. Операция му е майката на по-големия бюст.

# 88
Хайде и аз тук... Искам да попитам има ли някой от Бургас, който да си е слагал импланти? При кого, къде и на каква цена?  newsm78

Аз съм от Бургас,но няма койда ти препоръчам от тук...Една дама знам ,че в Life  си е правила но нямам представа при кого и как...не смятам че имаме такива специалисти все още.Аз ходих във Варна Peace

# 89
Аз съм със силиконов бюст от 4 години, харесва ми и нямам никакви проблеми. Скоро ми предстои раждане и се надявам да не се променят.Докторът ме уверява , че няма да увиснат, защото са сложени подмускулно.

Общи условия

Активация на акаунт