ИКЕА! ИКЕА! - Тема 6

• 86 452
  • 761
  •   1
Отговори
# 375
и аз си получих нещата от никола и съм много доволна Simple Smile. другото му ходене ще е до румъния да знаете. ето ми я масичката, черните коледни играчки не съм ги снимала, но изглеждат добре като в сайта Peace
http://i470.photobucket.com/albums/rr64/eropampero/DSC02439.jpg

Идеална е масичката! Толкова добре се връзва с краката на дивана, че по-добре не би могло да бъде! Честито Simple Smile
А диванът не е икейски, нали?
Да попитам и за пода. Blush Ламинат ли е или плочки, имитиращи паркет, или истински паркет?
Много ми харесва всичко, браво. Simple Smile Ако имаш албум със снимки от цялата ви къща, ще се радвам да го разгледам.  bouquet

# 376
  • София
Получих си нещата от Икеа и набързо насилих съпружето да ги сглоби - ето помощната маса, която при нас е нещо като нисък барплот с двете табуретки. Имам други червени неща в това помещение, ще има и червена полица от дясно на стената. Много му се радвам на това кътче  Grinning
До 2-3 седмици се надявам да имам и ушитите калъфи за диваните от икейските платове.

Честити покупки Гуш!  Wink на тази помощна маса съм и хвърлила око за спалнята (за закуска, четене или работа в леглото), но уви е само в един размер.
По- скъпо ли се оказа в Солун, спрямо цените които си извадила в леи?

на някой от другите сайтове я гледах тази маса и в размер за голямо легло, но не помня кой  Confused
относно цените - няма големи разлики, само една табуретка са оказа двойно по-скъпа

# 377
... на тази помощна маса съм и хвърлила око за спалнята (за закуска, четене или работа в леглото), но уви е само в един размер...
на някой от другите сайтове я гледах тази маса и в размер за голямо легло, но не помня кой  Confused ...

чудесно  Hug , ще поровя из другите сайтове

# 378
  • софия
Barbabeau, мерси  bouquet. ламинат е, белгийски, сравнително скъп и не особено качествен. дивана не е икейски.

# 379
  • София/Осло
Barbabeau, мерси  bouquet. ламинат е, белгийски, сравнително скъп и не особено качествен. дивана не е икейски.
А мога ли да попитам откъде ти е дивана  Peace

# 380
  • софия
да, от секса и града Laughing. ето го http://www.mebeliitalia.com/comps/page,shop.product_details/flyp … Itemid,0/lang,bg/. мале, колко са го намалили  #Cussing out

# 381
  • Sofia
Честити покупки на Гуш и eropampero !

Гуш - много оригинално решение за бар плот - браво , харесва ми много !  thumbsup

Eropampero - масичката на Икеа учудващо добре пасва на италианския диван - поздравления .

# 382
Наистина седят чудесно,момичета-и помощната масичка и бялата(към дивана).Честито!
Аз също си получих нещата и съм много доволна.Само,че си бях избрала този от платовете Фредрика,който е на големи разноцветни цветя и нещо не се връзва много добре в детската стая.Иначе е страхотен! #Cussing out
Май ще го продам... newsm78 Ако някой се интересува съм взела 4м.Можете да ми пишете на лични.

# 383
Здравейте , момичета !

Честити покупки на всички работили  Heart Eyesс Никола !

И аз си получих нещата , ... на 50 % , но нищо ! Това , което не дойде ще ми бъде като старт на следващата поръчка .
Много съм доволна от Никола . Изключително коректен е , може да се разчита на него .

Вече се оглеждам за по-едри покупки , че сега ми пристигна само плат за завеси за детската стая - Fredrika на зелени дървета и детско дървено влакче от 20 части с релси и мостче , което междувпрочем е правено в България !

avgusta21 , този плат е много хубав ! За стая на момиченце ли си го взела ? Аз избрах дръвчета , защото ми се стори по-подходящо за момчешка стая ! Да видим като ги ушия как ще стоят - тогава ще снимам , че сега е 5 метра плат , нищо интересно .

Приятно обмисляне на нови покупки !  bouquet

# 384
Здравейте , момичета !

Честити покупки на всички работили  Heart Eyesс Никола !

И аз си получих нещата , ... на 50 % , но нищо ! Това , което не дойде ще ми бъде като старт на следващата поръчка .
Много съм доволна от Никола . Изключително коректен е , може да се разчита на него .

Вече се оглеждам за по-едри покупки , че сега ми пристигна само плат за завеси за детската стая - Fredrika на зелени дървета и детско дървено влакче от 20 части с релси и мостче , което междувпрочем е правено в България !

avgusta21 , този плат е много хубав ! За стая на момиченце ли си го взела ? Аз избрах дръвчета , защото ми се стори по-подходящо за момчешка стая ! Да видим като ги ушия как ще стоят - тогава ще снимам , че сега е 5 метра плат , нищо интересно .

Приятно обмисляне на нови покупки !  bouquet
Абсолютно съм съгласна с теб за Никола
А,ина4е,за стая на момиченце ги поръчах.Но стените са зелени и нещо не ми се връзва сякаш.Абе прибрала съм го и пак ще го извадя да го погледам.Мъжа ми кажа,4е така любовно не гледам и него. JoyМай и аз следващият път ще си поръчам на дръвчетата.С удоволствие ще видя снимките като ги пуснеш!  bouquet

# 385
Я да ви питам нещо. Mr. Green

Как перете ето тези килимчета? Пише, че само професионално пране, обаче хич не ми се занимава... Не може ли домашно пране да приложа? newsm78

Ако е гумирано, в пералнята на 30 градуса без центрофуга. Иначе другите си купих препарат за почистване на килими и с него.

# 386
края на 2011г ще има ИКЕА в БГ пише го в инвестор.бг Crazy

# 387
Ако е гумирано, в пералнята на 30 градуса без центрофуга. Иначе другите си купих препарат за почистване на килими и с него.

Ако е гумирано изобщо не е хубаво да се пере в пералнята защото могат да се отлепят частици от гумата и да ти задръстват пералнята. Всеки техник ще ти го потвърди!

# 388
Момичета, тази тема била много готина, как не съм я открила по-рано. Моля кажете Икеята в Гърция работили в неделя, че се запътих сега, но чух че почива в неделя. Вярно ли е  Shocked ако е така няма да ходя  newsm78

# 389
Не работи в неделя  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт