ИКЕА! ИКЕА! - Тема 6

• 86 373
  • 761
  •   1
Отговори
# 690
Дидитка, как с високи цени, бе 4овек, цените са по-ниски и от Уолмарт Simple Smile

# 691
Дидитка, как с високи цени, бе 4овек, цените са по-ниски и от Уолмарт Simple Smile

Може наскоро да са паднали, знам ли. Преди няколко години се изсилих да търся в сайта им легло, дрешници и такива обемисти неща и ми изскочиха очите... Много приятели ми се оплакват как им се разпадат за отрицателно време мебели от ИКЕА, даже вицове съм чувала тип "то е като да си вземеш маса от ИКЕА" и т.н. Може би не са създадени да траят повече от година-две, не знам, но все още си търся мебели които хем да държат повечко, хем да не ме разорят, и още не съм намерила баланса  Tired

# 692
Малко се учудвам каква мания по ИКЕА има дори и в България. По мое наблюдение и опит от тук ИКЕА е символ на ниско качество с високи цени  newsm78 Ама модата си е мода, знам ли аз.

Не мисля, че е мода, просто добър баланс между качество и цени. Не знам кои мебели се разпадат след година-две...На нас нищо не ни се е разпаднало, а доста неща имаме и то от дълго време. Цените в Щатите - няма да ги коментирам, но съм сигурна, че не са паднали наскоро  Peace

# 693
  • София

....но все още си търся мебели които хем да държат повечко, хем да не ме разорят, и още не съм намерила баланса  Tired

баш за Икеа си си  Laughing

# 694
За протокола:
Имам мебели от преди 15 години, а последните са около десетгодишни и то жестоко използвани -  трапезна маса/така ли се казва/ и столове. Не си спомням серията, довечера ще я погледна как се казва.
А, и сумати неща о серията Leksvik.
Ей онова на заден план: http://media.snimka.bg/4930/016115540.jpg
Хамериканците имат вицове, защото се потресоха, че трябва нещо сами да си сглобят, горките Mr. Green

# 695
Съгласна съм, че ако не се сглоби както трябва, ще се разпдане и преди да са минали две години. Но от друга страна, да не успееш да го сглобиш правилно е доста трудно, искат се специални умения  Crazy

# 696
  • ENGLAND
Дидитка то само в тая тема не беше се разписала, но поне да беше прочела, че е за фенове на Икеа, а не дали ти харесват или не нещата от там. Пък и като нямаш нищо от там как разбра с какво качество са. Спалнята ни е от там ( и не само тя), аз сама я сглобих за половин час и вече 5 години и малко отгоре всяка вечер дребо скача минимум по половин час на нея, често и татито се включва. Не е мръднала. И това, ако не е издържливост, здраве му кажи.
Като няма какво да кажеш, по-добре си мълчи, не е задължително да се разписваш във всяка тема.
Ние вчера ходихме до нашата Икеа, толкова хора никога не бях виждала за толкова години. Имаше и много намаления, но аз се задоволих само с няколко дреболии.
Нека и аз си покажа щората с плат от Икеа
Остана ми малко плат, ще ушия и възглавница на плетения стол и 1-2 за дивана. Сега се чудя дали да взема от същия плат и за самия диван или един друг на бели и червени райета, не искам едноцветен.Вие какво мислите, кое е по-добре?

# 697
  • София
Сега се чудя дали да взема от същия плат и за самия диван или един друг на бели и червени райета, не искам едноцветен.
Вие какво мислите, кое е по-добре?

Може и двете  Grinning
не знам дали си чела малко по-назад - аз си взех от двата плата за калъфи на дивани - този шарения Фредрика, като на щората ти и на райета бяло и червено - софия. Ето калъфите на диваните. Доста са плътни и са подходящи за калъфи

# 698
Нека и аз си покажа щората с плат от Икеа ......
Остана ми малко плат, ще ушия и възглавница на плетения стол и 1-2 за дивана. Сега се чудя дали да взема от същия плат и за самия диван или един друг на бели и червени райета, не искам едноцветен. ......Вие какво мислите, кое е по-добре?

Това е на Гуш комбинацията. Погледни нейните снимки, за да видиш как изглежда.

Няма нищо лошо, че Дидитка е влязла тук и е изразила някакво мнение, хайде сега. Simple Smile
Съвсем не всички мебели на Икеа са със страхотно качество. Peace

ПП. Опс, Гуш пише по-бързо. Simple Smile)))))

# 699
  • ENGLAND
Забравих да добавя. Подробно разгледах и лампите, ние си търсим също. Тази, която Finty е показала на мен определено не ми хареса. Имаше нещо подобно, в сайта го няма, като големина малко по-малка от въпросната лампа, но стоеше много ефектно. нещо такова http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/50070651

# 700
  • ENGLAND
Може и двете  Grinning
не знам дали си чела малко по-назад - аз си взех от двата плата за калъфи на дивани - този шарения Фредрика, като на щората ти и на райета бяло и червено - софия. Ето калъфите на диваните. Доста са плътни и са подходящи за калъфи
Мерси Гуш  Hug, аз рядко пиша, но чета всичко дето пишете. Сега ще чакам да видим дали и този плат на райета ще го намалят. Вчера доста от платовете бяха на половин цена.
Barbabeau тя Дидитка си пише за единия спорт, не че има какво да каже. Peace

# 701
Забравих да добавя. Подробно разгледах и лампите, ние си търсим също. Тази, която Finty е показала на мен определено не ми хареса. Имаше нещо подобно, в сайта го няма, като големина малко по-малка от въпросната лампа, но стоеше много ефектно. нещо такова http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/50070651

Може би имаш предвид лампата FILLSTA.

# 702
  • ENGLAND
Извинявам се за спама. Гуш или някой друг ако знае, как става този номер да напишеш ето или тук и като кликнеш да излезе снимка. четох в правиката, ама така и не разбрах.

# 703
  • ENGLAND
Е, не мога да смогна да пиша. Laughing
Мисля, че беше тази лампа, но може и да е нещо подобно, често ходя, но досега не бях я виждала. Мисля, че беше по-голяма от 47 см.Наистина повече ми хареса, лично мнение. Flutter

# 704

Ето как изглежда кодът на последния линк, който пуснах.

Код:
[url=http://www.ikea.ro/ro/Produse/0/4570/0/FILLSTA.htm]лампата FILLSTA[/url]

отварящ таг url=пишеш адреса на страницата или на конкретна снимка, която искаш да ти се появява
извън скобите пишеш думите "тук", "ето", "кликни" и т.н.
затварящ таг

Общи условия

Активация на акаунт