ЯНУАРСКАТА дружина порастна с още две дами - Катрин и Калина!

• 28 785
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
Привет!
Мидичка: Честита ти рожденничка!
Ханна благодаря за превода. Аз също все отлагам приучаването на гърне, с надеждата Крис, да се научи да ми казва. Старая се винаги да го поощравам, като свърши нещо там. Всъщност, на гърне го слагам задължително като стане от сън, и го питам постоянно през деня(не искам да го насилвам), днес сам ми каза "пиш" сложих го и се изпиша, но следващото пиш го направи в памперса.
За хремета, аз му правих носен секрет преди месец и половина, да има бактерия, лошото е, че тя не реагира на много антибиотици, само на някой които не се използват в педиатрията, педиатърката ми изписа локален антибиотик за мазане последният път. Оправи се, но само за 10 дни и сега пак е със сополи, а на мен вече ми писна, и незнам какво да предприема. Сега му слагам антибиотични капки в носа. Надявах се, като му подсиля имунитета, скоро да не се сополиви, но явно не Tired.

# 676
  • Варна
Мидичка, да ти е жива и здрава порасналата принцеса!! Много да те радва, да расте щастливо и будно дете!!!

Ханна, и аз благодаря за положения труд. Аз лично ще го отложа за посочената в книжката възраст. За мен мойто дете, си е още бебе в много отношения. Явно момчетата по-бавно се развиват, и мисля че трябва да се съобразя с това. Не че не опитваме гърнето от време на време, но истината е, че според мен му е рано.
На каката откъм две почнах да го махам, като на 2.6г, вече беше без памперс, даже и за дневното спане. Но тя беше доста по напред с материала, от Сашко.
Иначе Сашето е болен. Днес е с 39.5Т, подържа я, свалям, той пак качва. Явно сме се обзавели с "новия" ясленски вирус. Кво да правиш ще се лекуваме. Малко тъпо ми стана, щото беше само 2 часа там....ама какво да правиш!!!

Пожелавам бързо оздравяване на всички дечица, мами и татковци!!!

# 677
Мидичка - честит празник! Много да те радва малката кукла, да е здрава и усмихната!  Hug

Всички болни - да оздравяват!

# 678
Мидичка, Честит Рожден Ден на малката кукла! Да е здравичка и умничка, жизнерадостна и щастлива, ти също!

Ние се отървахме от разтройството. Саши щурее вътре. В събота го облякох и изведох навън. Водих го по магазини, накрая в Мол София се поразходихме. Нищо не си харесах а и детето не ме подкрепи. Гледам една блуза, питам - Маме харесва ли ти?, а то НЕ Rolling Eyes И аз се отказах!!! Нещо не ми беше ден за пазаруване. Вечерта бях на наборна среща, купона продължи до към 4 сутринта. Беше много приятно и весело. Днес едвам гледам. Изгубила съм тренинг, ходя като призрак из къщата. Даже в разгара на вечерта така ми се доспа, че ми идеше да си полегнана масата и да подремна.
По отношение на съня, Саши снощи за първи път спа в друго креватче и без нас. Много ми беше търсене, но той е бил спокоен при майка ми. Даже сутринта ме оставиха до към 10 да поспя. Това е голямо постижение от около две години не ми се е случвало.
В студеното време вътре е голям ужас, но ще намерим начин да излизаме. Вътре не е работа, мъника иска да се разходи да му се зачерви нослето. Но много е неприятно с тези болести а и, че децата са болнички. Този сезон е ужасен и в яслите това е най-неприятно.

Някой ще ми прати ли на лични, паролата за сайта със снимките. Не успявам да се логна  Praynig

Как е Гад Чевръста, къде изчезна ??? Габи също се покри тотално!!! Какво ли правят!!!

# 679
Мнго ви благодая за пожеланията Hug  bouquet. Купона беше супер ,но днес сме със спазъм Sick. На инхалации и АБ. Една седмиша ходи на ясла и следващата явно ще я пропуснем. А тъкмо започна да посвиква.
Виждам ,че и тук има много болни дечица. Аман вече от тези болести.
Да оздравяват всички дечица бързо. Praynig
А снимки ще пусна,когато успея да се преборя със снимка.бг Tired. Много тъп взе да става този сайт.

# 680
  • София
Мидичка честит рожден ден на твоето момиченце!

ханна благодря ти за материала.Лъчезара ако е по голо дупе върши всичко в гърнето,но ако и обуя дори само гащи и почти веднага ги напишква.Обяснявам обувам сухи и резултата не закъснява,пак морки гащи....незнам що така,но засега и ние се носим с памперс.

Илиянче наистина много неприятно за толкова малко време и въпреки всичко с вирус ooooh!

Ние да не се хваля много много ,но засега сме здрави....дано така да се задържи.
Не пропускаме разходка,дори и в студеното и мокро време,но пък компанията за този вид разходки ни е много ограничена Sad
Иначе и ние днес вършахме в МОЛ-а ,но за разлика то Ане-то аз искам всичкод да купя Crazy Embarassed

Скорошно оздравяване на всички и топла и спокойна нощ!

# 681
Еви, нищо ново при нас, затова не се включвам , но ви чета редовно.Благодаря , че си се сетила Hug
 Болните - да оздравяват Hug

# 682
Добро утро.
Ние още си свиркаме. Спазъма не е отшумял. Дано скоро и това стане. Но поне е весела и си играе.
Най-после качих малко снимки.
Заповядайте, на който му се гледа: http://herobaby.snimka.bg/baby/mariq-na-p4eli4ka.295522.15485270
Лек ден ви желая и всичкиболнички да оздравяват вече. Hug Hug Hug

# 683
Здравейте,
днес ми е сантиментален понеделник, в това магливо време. Та се загледах по разни албумчета от миналата и по-минала години. Рожденничката на Мидичка ме подсети, че започва цикъла с втори рожден ден на Януарчетата. Децата ни порастнаха, забелязвам, че вече са и доста променени, като сравнявам снимките. Да са ни живи и здрави!

Толкова по моята сантиментална тема, днес е доста приспивно навън. Трудни ми е в такива дни да си свърша работата но се налага.

Пожелавам Ви хубав ден и много усмивки!

# 684
Мидичка,честит рожден ден ( на патерици ) на Мария.Да ти е жива и здрава,много да ви радва и слуша.
Бързо оздравяване й желая.От снимките си личи,че сте си изкарали страхотно.

Всички малки и големи болнички да оздравяват бързо. Hug

Ако не вали гледам да не пропускаме разходка,като преди това го обличам хубаво.

# 685
  • Пловдив
Здравейте !
Аз не съм писала от 100 години , но си ви четях относително редовно  Simple Smile.
Първо искам да пожелая честит рожден ден на Мария на Мидичка . Да е жива , здрава и много весела !

Ива още не е " проговорила " . Казва доста свързани думи , но максимум едно изречение от рода на "Иби иска тай" ( Иви иска чай).
На ясла предстои да тръгваме , но от една седмица е с хрема и не мога да й пусна изследвания. Много се колебаех относно пускането й на ясла като гледам как всички дечица се разболяват. Имам вариант свеки да я гледа за няколко месеца , но пък трябва да тръгне сега , за да се пази мястото в яслата . Иначе май пролетта е по-подходящото време за адаптация.
Иначе по другите теми - гърне не ползваме , заспиваме с биба , чат-пат се кърмим, бебе от всякъде  Simple Smile.
Толкова засега от мен . Ще гледам да се включвам доста по-често .
Пожелавам бързо оздравяване на всички.  Hug

# 686
Добър ден Simple Smile
Някой дава ли Ескимо кидс и доволни ли сте?
Чудя се дали да му взема да му давам или пък някакви други витамини допълнително, в голяма чуденка съм Thinking
Ако искате пак да споделим какво даваме на децата си за подсилване през зимния период, ще ни е от полза на всички Hug
Аз давам засега Осцилококцинум веднъж седмично, сребърна вода слагам във водата, когато се сетя и клеева тинктура вечер в млякото по 2-3 капки Peace

# 687
Мидичка, честит втори рожден ден на твоето малко слънчице, да ти е жива и здрава  Hug
Много е пораснала малката, страхотни снимки, а тортата е разкошна Hug
Хана, мерси за идеята за 5ч, ние много добре се справяме вече, сам си казва, понякога си носи гърнето, друг път се държи отпред и само по 1-2 пъти има и авария в гащите  Peace Явно е бил готов, отне ни точно 5дни  Peace + една седмица тренировка с памперса и често слагане на гърнето. Слагам пампер на обедния и вечерния сън, като обедния винаги е сух. Също слагам и като излизаме, че е много студено и не става да го събличам.

Стефан нали си е още с настинката - кашля малко и сополи текът от време на време, вчера като се хвана и за ухото, рев 20-30мин и само вика АУ - АУ. Облякохме се и в ИСУЛ. Диагнозата е инфекция, славяа богу не е гнойна, изписаха антибиотик, капики за уши и нос, антиалергични капки.... ooooh! През нощта вдигна и Т-37.6 и картинката е пълна. 3 седмици я влачи настинката и сега добре се подредихме, горкото ми детенце  Confused Днес е добре, яде, дивее

И аз го броя Стефан за проговорил, връзва изречения, като го питам нещо отговаря, като му кажа нещо ме разбира, носи и подрежда разни неща, знае всичко къде стой и само подрежда. Порастват си децата  Mr. Green

# 688
  • В сънния Люлин, прибулен...
Мидичка, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Мимето! (на патерица  Embarassed) Hug Сърдечни и развълнувани пожелания да сте здрави и за живот в любов и охолство!
Маце, познай кой дава Ескимо Кидс  Laughing
Мислех да го почна като сменят часовото време. Обаче момчето ми като взе да ми прави 2 дни 38 Т, на третия ден му почнах Ескимото. Този ден, може би е съвпадение, но взе да се преборва - ту дигне, ту свали, така три пъти. И от следващия ден вече нямаше.А ни бяха дали АБ!
Страшна работа е за имунитета, защото съдържа вит. Д, но аз мислех, че той работи с натрупване.  Thinking
Все пак имай предвид, че моето момче си е здравеняче. Не искам да те сугестирам, Зимна беше споделила други впечатления  Peace
Нека всички болнички бързо да се оправят!  Praynig Praynig Praynig

# 689
Маца, аз също съм давала Ескимо Кидс, детето тогава беше спокойно и с регулирано коремче. Ескимо Кидс е на принципа на рибеното масло но от много видове риби Simple Smile Та действа и на акито.
Този сезон още нищо не давам, чудех се за клеева тинктура но засега задържам. По добре детето само да се справи, има време.

Аз се интересувам от това с какво храните децата, давате ли сокове, пият ли готови? Какви плодове и зеленчуци, храни?
Ние още не искаме сокове, но Саши прояви интерес към чай и започнах да му давам. Много обича ябълки и си похапва.
И аз го водя за проговорил, вече си комуникираме номално, и се разбераме сравнително добре.

Общи условия

Активация на акаунт