ЯНУАРСКАТА дружина порастна с още две дами - Катрин и Калина!

• 28 932
  • 753
  •   1
Отговори
# 75
  • София, Дървеница
Честито на Ewito и на Пипи  Wink, успех!
Хана, колажът е страхотен!  Heart Eyes
Времето се оправя... кога ще е срещата  Party
Лек ден!

П.П. Днес е 09.09.09... много деветки , много нещо

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 09:52 от iva_top

# 76
Ханна, колажът е страхотен!!! Hug Hug Hug

Пипи, честито!!! Много се радвам на такива новини Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Зимна, още веднъж ще ти кажа - много сте хубави! Особено на снимката ЧРД, тати!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Боби облечен като татко си, Биби и Беа в еднакви рокли, в същия десен като на майка си  Grinning
Абе и аз разгледах снимките, и аз много им се радвах, и аз на тази снимка ама...чак такива подробности не забелязах.  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green
Laughing Абе, то и аз ходих да си прехвърля пак снимките, за да ги проверя тез' неща.

Дамче, как така изведнъж на работа? Аз една година не мога да се наканя да тръгна ooooh!

miglena.megi
, много съжалявам за зъбчето на Тео Cry Cry Cry Моята Биби си счупи предно зъбче на годинка и половина и си ходеше с едно черничко остатъче до 7 годинки, когато тръгна новото зъбче. А Боби пък е със счупен постоянен преден зъб Sad, но е изграден с фотополимер и не си личи.

Ох, много трудно пиша. Беа непрекъснато е залепнала за мен. 24/24. От както се прибрахме от село е така. Има ли други такива прилепнали деца?

# 77

Ох, много трудно пиша. Беа непрекъснато е залепнала за мен. 24/24. От както се прибрахме от село е така. Има ли други такива прилепнали деца?

Има има.... Crazy Дани е така от както се разболя миналата седмица и все иска да го нося, ако не го нося ме дърпа за ръка да ме разхожда напред-назад и до тоалетна ходим заедно вече  Embarassed  От този "фитнес" имам мускулна треска и се отчитам -6 кг за 7 дни  ooooh!  но не изглеждам добре, някак кожата ми се промени и стана по-тъмна и набръчкана.....

# 78
Ех, че хубаво Hug
Честито Пипи, лека и спокойна бременност Hug
Хана, благодаря за колажа Hug

# 79
Честито Пипи,
хитруша такава, много се радвам за хубавата новина!!!

Миглена, неприятна случка, поне тези зъбчета са времинни, това е малко успокоение.

Хана, колажа е много хубав, благодаря!!!

Сашко вчера на обяд качи 39t, клюмна като цветенце без вода, тичах до педито, добре че беше втора смяна. Цяла нощ с половинчо слагахме компреси и правихме инхалации. Суринта детенце беше по добре, слава богу сме свалили t дано така остане. Днес ще си кротуваме вътре. Много се изплаших защото го имаше онова хриптене като при ларингит. Сега е на домашен режим. Не знам дали до утре ще се оправим, за да дойдем. Но хубавата новина е, че днес има слънчице и времето може да се затопли.

Това засега от нас, после пак ще пиша!

# 80
Честито и на Пипи Hug Лека и спокойна бременност!
Аничката, бързо да се оправя Дани Hug
Ханна, колажът е много хубав! Благодарности и от мен Hug
Меги, нагушкай Тео от нас!
Фил, Зимна приказка, добре сте се завърнали!

Ние сме добре. Нели беснее, постоянно е в нарушение LaughingАма да ми е  жива и здрава, сега й е времето.
Аз миналата седмица бях на гинеколог, имах някакво кървене извън цикъла, което ме притесни, но не се оказа нищо сериозно. Сега чакам резлтатите от цитонамазката, но съм сигурна, че и там нещата ще са ок. Лекарката ми първо се усъмни да не става дума за бременност, но не....следващия път Laughing Сега имам направление и за ехограф на гърдите, другата седмица ще прегледам и тях.

Целувки на всички!

П.С. Ане, бързо оздравяване на Саши Hug

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 15:51 от Gerit0

# 81
ПипииииииииHug Hug Hugбраво, много се радвам! newsm44Пожелавам ти лека и безпроблемна бременост! Хайде заповядай в майския форум! Laughing
Меги, пазете се, дано Тео е забравил вече! Hug
Бладодаря за колажа! Hug

# 82
  • Бургас
Eхооо,привет и от мен. Grinning

Честито на новите бременни коремчета на Ewito и Пипи.  bouquet Лека бременност ви пожелавам. Hug

Да са живи и здрави двете новородени сестрички. Heart Eyes

Стискам палци до финала на Никитали и Албенчето. Hug

Добре завърнали сте се Зимна и ФилPeace Зимна много хубави снимки.Ewito и на вашите си личи ,че добре сте си прекарали. Grinning
Мари и вие сте много сладко семейство. Grinning

Дама неможахме да се видим пак,защото ме лепна ентеровируса,който за съжаление ме "хвана" точно в деня на концерта на Мадона и неможах да се изкефя тотално и ме държа цяла седмица докато не си тръгнахме.Но другият път като дойдем и то вече ще е за постоянно  Wink се надявам да се видим ,нищо че ще си работеща вече. Grinning

Аничката,Ане дано дечица се оправят бързо. Hug

Аз мога да се похваля единствено с това,че сигурно моите деца са най инатите,но явно са се "метнали" на някого все пак. Mr. Green

Толкова за сега от нас .  Grinning Хубав ден на всички.  Laughing

# 83
  • пред екрана
Честита бременност на Пипи!  bouquet preggo Нека да е лека и безпроблемна и май месец да гушка здраво бебче!

Меги, да нацелуваш Тео от нас с Криси! Много неприятно, но добре, че е само зъбчето.

Луси, радвам се за вас - най-накрая ще си гушкате Андреа в къщи. Hug

Колажа е страхотен! Благодарности на Хана!

# 84
  • София
Охооо, Пипи, честита радост!!! preggo Лека и спокойна бременност и една майска розичка да разцъфти напролет!  stork-girl  Heart Eyes
Зимна, Фил, добре дошли отново!  Hug
Зимна и аз не мога да се въздържа да не споделя, колко сте готини цялото семейство.  Heart Eyes Излъчвате невероятна, слънчева, усмихната енергия! 
Меги, изпращам много прегръдки и целувки на Тео!  Hug Heart Eyes Не се ядосвай за зъбчето, тъкмо сега ще има уникално чаровна и палава усмивка!  Wink
Герито, айде успех ..... следващия път!  Peace
Аз направих първата стъпка към №2 - купих си фолиева киселина.  Blush Сега остава да започна и да я пия...   И по Коледа, живот и здраве, започваме да се трудим... Laughing
Ане, бързо оздравяване на Сашко!  Hug Дано повече не качва Т!  Praynig
Дама, лека и доходна!  Peace И здрави нерви на таткото с тия двамата разбойника.  Mr. Green Добре че тръгват на училище.  Laughing

Последна редакция: ср, 07 окт 2009, 22:50 от *Мирка*

# 85
  • София
пипи честита ти радост
как те разкриха Thinking
Мирка честит рожден ден!
ewito, зимна снимките ви са много хубави,гледах ги с удоволствие.

Днес времето беше чудесно,разходихме се с Калоян и тули,децата така хубаво поджапаха в локватааа Simple SmileГолям кеф беше.

# 86
  • до една звездичка
Пипи, Ели, честито!  bouquet

Мирка,  fingerscrossed и честит рожден ден. Бъди много щастлива! Hug

Малеее, момичета, как сте се амбицирали... Браво! Hug Hug

# 87
Мирка, ЧРД! Да си здрава и много обичана! и успех в труденето!  Laughing
  bigdance2  ura  Gift

аз фолиевата я почнах в началото на лятото, малко несериозно, ама все пак си пиех от врме на време Simple Smile

# 88
Мирка, честит рожден ден!
Желая ти от все сърце да си жива и здрава, много щастлива и усмихната, обичана и обичаща, а късметът да те съпътства във всяко твое начинание!

Пипи,честито  preggo.Лека и безпроблемна бременност ти желая. Hug

Зимна,Еви,много хубави снимки. Heart Eyes

Аничка,бързо оздравяване на Дани.Ужасни неща сте преживели.

Меги,много неприятно. Hug на Тео

Момичета утре ще има ли среща?

# 89
Мирка, не се пропускат така 33, това си е света възрас въпреки, че мъжете за тях си го приписват. Да си жива и здрава, щастрива и усмихната, удовлетворена и нахъсана за нови приключения!

П.С. От сутринта нямаме t, да видим тази нощ как ще е! надявам се да съм реагирала бързо и да няма повече включвания!!!

Общи условия

Активация на акаунт