ЯНУАРСКАТА дружина порастна с още две дами - Катрин и Калина!

• 28 934
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
Ане, радвам се, че сте добре! Hug
Аз ли пак ще съм най-несериозната, фолиевата я пия 2 дена след като разбрах, че съм бременна. Може би защото аз в последния момент се навих за второ, но и предния път я почнах след като забременях. newsm78

# 91
Здравейте!

Мирчо, честит рожден ден! Heart Eyes
Здраве и сполуки желая!И коледен подарък! Hug
Харесвам Девите и това си е Simple Smile

Еви, аз на Пипка й казах, много е хубаво да имаш пролетно бебе Heart EyesСтискам палци и на двете ви, много!

Меги, неприятно, ама още 4-5 години и после ще го смени.
И Преси на годинка и малко си счупи левият горен първи зъб, консултирах се и ми казаха да следя да няма промяна в цвета след време.Иначе е само козметичен дефект за кратък период.

Дамче, успешен старт!И аз тази седмица си прекратих майчинството, имам 200 дена платен натрупан отпуск и си пуснах 20 дена.
Дарена до края на месеца ще стартира ясла, Господ да ни е на помощ ooooh!
Хич не ми се дава, криво ми е дори повече, отколкото когато пусках Преси EmbarassedСигурно щото тогава бях бременна и ...

# 92
  • София
Момичета я да ви питам в тази връзка
след като мъниците навършат 2годинки третата е неплатена,но майката ли я ползва цялата или се дели половин година на майката,половин на таткото?

# 93
Фил, ти Преси на колко го пусна на ясла? Лесно ли свикна? И на мен никак не ми се дава Беа, но и тя до края на месеца ще тръгне... Големите тръгнаха направо на ДГ на 3 години. А това как ще ходи такова бебе... Tired Най-много ме е страх от болестите, от сега си ги преживявам Thinking

Мирка, ЧРД!!! Много щастие!  bouquet

# 94
  • София
Мирка - Честит Рожден Ден! С пожелание за много здрави, любов и само весели моменти  bouquet  bouquet  bouquet newsm59 newsm59 newsm59

Пипи- много се радвам за Вас. Пожелавам ти лека бременност и едно прекрасно момиченце  preggo stork-girl newsm04

Аничка, Ане- стескам палци да се оправят мъниците. Praynig Praynig

Дамче- успех в работата. Peace Дано да ти остава пак време за форума. Hug atwork atwork

Слънчи- нищо не съм чувала за третата година, само знам че е неплатена, но това деление добре звучи newsm78 newsm78

Мен пък ме налегна един гаден грип- гърлото така ме боли, че все едно ям стъкла. Откакто се роди Сиянка, това вече ми е третата гнойна ангина. Не бях пила антибиотици от 20 години, а сега за 2 години- три пъти. ooooh! Ill cold

Зимна, Еви- много хубави снимки. Hug Hug Hug

Ханна- мерси за колажа- много е хубав както винаги. Hug

# 95
Зимна, първи опит на 1,5г, крайно неуспешен, ходи само няколко дена, защото се разболя много лошо.
После чак на 2,3г, тогава по друг начин се случиха нещата.Успешно.

# 96
  • Варна
Пипи, Еви, честито  Hug Желая ви лека бременност и сладки госпожици  Grinning
Мирка, честит рожден ден!  bouquet

Фил, как 200 дена  #Crazy Ще ти дадат ли всичките да си ги ползваш  Laughing
Слънчи, третата година е неплатена, но даже не се води точно така, а неплатен отпуск за гледане на дете до 8 години, и наистина е по 6 месеца на бащата и майката. Т.е. ако ти използваш сега 6 месеца, до 8 годишна възраст няма да можеш да ползваш този вид отпуск.

За яслата - Маги сега тръгна за втори път от понеделник. Първия път беше преди месец, ходи 4 дни и се разболя. Сега вече остава да спи там, водя я закусила към 9 и я взимам в 16.30. Там е много спокойна, яде, спи, играе, ползва гърнето. Но днес ми направи голяма истерия като я взех, та чак до вечерта. Отдавам го на това, че ги вдигат по-рано от сън и още не може да се пренастрои. А и там може би се сдържа, и след това й избива плача за мама  Sad

# 97
Благодаря ви момичета за милите думи.
Мирка честит рожден ден. Аз пък утре съм рожденник.
Тео снощи заспа в 23 часа и се събуди в 5 сутринта и след цял ден на крак вече съм гроги.
Целувки на всички.

# 98
Мирка, цял ден забравям
 ЧЕСТИТИ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН, БЪДИ МНОГО ЩАСТЛИВА И УСПЕХ НА ЗИМАbouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Фили, аз много се чудех, дал ноември или август, да не говорим, че даже и по едно време хич не исках толкова скоро. Но изведнъж ми се прииска и то излизаше точно април-май, щото от първия път не стана. И като си помислх колко е хубаво пролетта идеално сеполучи, дано всичко мине добре.
Добре, че можеш да си я взимаш отпуската, аз мойта през крив макарон ще я видя, нито ще ми я дадат, нито ще ми я платят, но аз и без това май скоро ще се разделя,е с моите работодатели.й
За яслата и на мен ми е свито сърцето, но най-късно седмицаот 21.09. ще тръгва, че да свиква, аз ако почна нещо да бачкам.
Отивам да къпя Мърко, малко късно ляга, но пък така се гътаме двамата и спииим до 9 часа, като почне училище, ще се оправи.
Лека нощ и почвайте да правите бебета! Laughing

# 99
  • София
Минавам само, че мъж ми е окупирал компа и ми виси сега на главата, че "пари" губел и нямало да си купи хубава пушка.  Crazy Луда работа.....
Та....
Да питам за утре???? Пишете в колко часа и къде защото аз утре рано тръгвам по магазините с Алекс и вероятно само ще надникна за следобед къде. 
Някой да ми остави телефон на лична за да звънна ако нещо се разминем. Ники???

Утре повече от мен.  Hug

# 100
Аничка - скорошно оздравяване на малкия Дани  Praynig Hug Hug Hug
Зимна - много сте готини, страхотни снимки  Hug
Еви - и вашите снимки са страхотни, особено първият хотел много ми хареса, с басейна и пързалките, страхотно местенце  Peace
Дамче - големи изненади ни спретна, честито бъдещо завръщане на работа  Mr. Green
Хахах, Пипи, опасна си, тихомълком с новината  Hug Честитоооо!!! Пожелавам ти едно здраво и красиво бебче през май  Hug Hug Hug
Олеле, Маги, милият Тео  Hug Hug Hug Добре, че само с това се е разминал, зъбче пак ще израсне  Praynig Hug
Аз направих първата стъпка към №2 - купих си фолиева киселина.  Blush Сега остава да започна и да я пия...   И по Коледа, живот и здраве, започваме да се трудим... Laughing
 Joy Успех  Hug Да си ни жива и здрава, много обичана и щастлива Hug

Ние сме си вече вкъщи  newsm44
Андреа главно яде и спинка, трудно я будя, няма много силици да яде и бързо се уморява. Понякога се до изцеждам и я дохранвам с биберон, така и е по-лесно. Но главно е на гърда.
А Стефан първоначално като я видя, го беше страх да се приближи. След това започна бурно да и се радва, само иска да я гали и целува. Винаги стоим до него, доста грубянската иска да раздава ласките си. Но с много внимание му позволяваме, постоянно я целува, много мила картинка са. Много и се радва. А аз разделям времето на 2 - кърмене и игри. Засега мисля, че добре се справяме  Mr. Green
Ето и малко снимки: http://lusesita.snimka.bg/baby/andrea-27-08-2007g.368066.14750393  Heart Eyes

# 101
  • пред екрана
Честит рожден ден, Мирка! Здраве, късмет, весело настроение и много приятни изненеди!

Луси  Hug  - радвам се. Много сте сладки.

Чудя се как стои въпросътс болничните за 2-те деца. НАли увеличиха срока на 1 година, а няма как да я направите?

# 102
Сетих се да питам, има ли друго дете с неизбили още кучета? Rolling Eyes
Чакам още 8 зъба.

Качих няколко снимки в августовския албум.

# 103
  • София
Меги- Честит Рожден ден! Много късмет и повече свободно време, здраве любов и дечица засмени  bouquet  bouquet  bouquet

Прегръдки на Тео- добре че не е постоянно зъбчето. Hug Hug

Фил- Сияна има само 8 зъба още- така че кучешките още дори не са ни на дневен ред. Laughing

Луси- Честита Ви радост- много сте сладки на снимките- много да Ви радва малката принцеса Hug Hug Hug

# 104
Люси, много е сладка малката принцеса! Да расте здрава и щастлива и заедно с бати много да радва и слушка мама и тати!
Аз така се размечтах като видях снимките, че все повече нямам търпение и аз да гушна моята.
Мирка, честит рожден ден малко на патерица, ама от сърце! И скоро и ти да ни се похвалиш с хубава новина!
Момичета, много моля тези от вас, които със сигурност ще дойдат довечера на срещата да драснат по един ред, за да знам кои са. Защото не ми се разхожда от единя край на София напразно  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт