ЯНУАРСКАТА дружина порастна с още две дами - Катрин и Калина!

• 28 955
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
Сетих се да питам, има ли друго дете с неизбили още кучета? Rolling Eyes
Чакам още 8 зъба.
Ние.  Mr. Green Същата ситуация сме, чакаме още 8 зъбета.  Crazy
Това вместо запис.  Hug

Иначе Фил, Зимна, добре дошли, липсвахте.  Hug

То и аз не съм много редовна в последно време, но поне ви чета.  Peace Калина от понеделник е Ясленче. Много добре се справя, послушна е там, яде, а от вчера/трети ден/ я оставят и да спинка там. Днес ще си я прибера в 16.  Heart Eyes Много се радвам, че така лесно се адаптира.  Heart Eyes Единствено се моля да е здравичка.  Praynig

Мирка, ЧРД и от мен на патерици, но от сърце ти желая здраве и да ти се сбъдне и коледната мечта.  Wink  Hug

Пипи, страхотна новина.   bouquet
Луси, малката ти принцеса е разкошна, навя ми сладки спомени.  Heart Eyes

# 106
  • София, Дървеница
Луси, много е сладка малката принцеса  Heart Eyes  Повече да папка и да спинка сега!

Никитали, като писах и по-горе, довечера съм на родителска среща и няма да мога да дойда... Съжалявам, наистина  Cry

Лек  и слънчев ден!

# 107
  • В сънния Люлин, прибулен...
Ние с Митко ще дойдем, но най-вероятно към 16:30-17 ч.

Последна редакция: чт, 10 сеп 2009, 12:45 от veihaivei

# 108
Така като гледам май за сега само Вейхайвей и Дама ще идват и евентуално Импейшънт може да се присъедини. Затова имам следното предложение - ако никой от другия край на София няма намерение да се присъедини към нас, да вземем да се видим в Западния парк, че ни е по-близо.

# 109
Аз имах нагласа за ходене с метрО до СУ, а и дали няма да стане издънка някой да тръгне към парка "Заимов", а срещата да е променена...
Разберете се с Дама и ако може, едно ЛС  Embarassed

# 110
Здравейте,
а къде точно в парка е срещата, защото има много вероятни места, според мен пропуснахте да уточните точното място?

Аз се извинявам но няма да дойдем, Саши вече е по добре но ще изчакам още ден два преди да го събирам с други дечица.
Подозирам, че вирусчето ни го донесе едно съседско дете. Не искам други болнички.
Иначе и аз се бях навила да возя малчо с метрото, но друг ден, днес ще кротува вкъщи. На вас момичета хубава срещичка и да се съберете повече.

Луси
, да се слушате и разбирате вкащи и всичка да е наред с малката принцеска!!!

# 111
Добър ден!

Вчера пропуснах май да кажа колко разкошна ми се видя Андреа и как желанието ми за 3то дете става все по-натрапчиво Blush

# 112
Еви, преди да се роди Саши бях супер изпълнителна. Не знам колко време пиех Фолиева киселина бях на специален режим на хранене пиех по 2 литра на ден различни прясно изцедени сокове, и правих детоксикация на организма. Сега не се сещам от кога не съм си обръщала внимание и хем искам второ хем страх ме хваща. Но божа работа, ако трябва ще има. И на мен като Лейди фил желанието ми става все по - голямо, страха също  Crazy.

Лейди Фил много смело желание, но ако си навита действай сега е момента!!!

# 113
Пак съм набързо, искам да ви споделя изумлението си от това, че моя Митко сега - тази седмица, за пръв път се съгласява да го слагам за обедния сън сам в креватчето
Лапа палеца и заспива, а досега все е бил приспиван!
Луси, много е красива Андреа, имаш си чудно семейство, само мир, любов, сговор и благополучие ви желая  Hug
Фили, и ние чакаме още 8 зъбчета - кучешките и вторите кътници
Честит Рожден Ден, Мирка   bouquet,
Честита бъди и ти, Меги!   bouquet
Пипи, поздравления и за теб, всичко най-хубаво и хармонично през следващите 9 месеца  Hug
Евито  Hug Hug Hug и ти да се радваш на спокойна и разхубавяваща те бременност!

# 114
Меги,честит рожден ден.Пожелавам ти много здраве, щастие и късмет във всяко твое начинание!

И ние няма да може да дойдем на срещата - сутринта се събудих с температура и болки в гърлото.

Ане,радвам се,че Саши е добре. Hug

Луси,много е сладка Андреа.Радвам се,че вече си е вкъщи. Heart Eyes

# 115
Момичета, изтрих анкетата за срещата и пуснах нова Simple Smile
Моля, гласувайте  Simple Smile

# 116
  • до една звездичка
хехехе, аз веднага се "изплющях" първа в анкетата. Crazy
нЕма да оди. Засега. Освен ако баба и не изсвири отбой когато и я оставя, смятам догодина по това време с бодра крачка да тръгне направо на градина.

# 117
  • Пловдив
٠•● Dega ●•٠ , доколкото знам на градина тръгват при навършени 3 години.
Пък може и да греша ..

Аз пуснах анкетата, че ми стана любопитно Simple Smile
И Пипи, аз първа те разкрих, когато ходих да слагам колажа  Grinning

# 118
Луси, страхотен розов бонбон си имате в къщи Hug
Честито на двете рожденнички HugДа сте живи , здрави и много щастливи Hug
Еви, как се чувстваш?Прилошава ли ти?Дано да ви подмине гаденето с Пипи Hug
И ние имаме желание за второ , но ще изчакаме още , че ми предстоят пътувания, ремонти и т н Hug

# 119
  • до една звездичка
٠•● Dega ●•٠ , доколкото знам на градина тръгват при навършени 3 години.
Пък може и да греша ..
И от по-рано тук.

Общи условия

Активация на акаунт