Най-интересното тепърва предстои

Затова незнам дали е грешно, но капвам 1 капка в лъжичка мед .. и .. така
Успешно го замаскирвам 
Като чета почвам да се замислям ,май ще слагам телефона на врата си като излизам на терасата
Добре че всичко е завършило добре!
Пием само сокове- всякакви- направо трепери от кеф като ги види. Същото се отнася за водата. 

, не пиша, щото няма какво 
, а онова което Дега разказа за приятелката си, направо ме смрази 

Така без да е подсладено не би го пила 

).
Аз не знам колко да я държа в къщи за укрепване, още една седмица сигурно ще е.
Пет дни детенцето ми изгоря от температура. Днес сутринта се събуди без и се надявам да не вдига повече
В тая връзка, лекарката препоръча да пие чай от лайка - да, ама не, Нели не ще - ни сладък, нито неподсладен. Само нощем като поиска вода не го разпознава и си го пие
).
Малей ми той от ранна възраст
Много смях падна като яхна батко си на КН-КН и после нямаше отърване.
Иначе ръмжи като мечка, лае като куче и пилето и патето са все ПА-ПА.
Няма мама, няма тати.

Не знам за колко годишни е но в аптеката продават специално кремче за афти за деца. Провери за толкова малки дали става. На Алекс съм му вземала и минава страшно бързо. 
та да дам отчет по дискутираните теми:
вода пие предимно като ме види мен да пия вода от шише, т.е. взима ми шишето. сокове не му цедя щото яде плодове. чай не съм се сещала да му давам, ама мед му давам - слагам му в макароните или в сока от грейпфрут, портокал и лимон. хм, значи правя сокове... ама не редовно, че не мога да намеря още хубави портокали.
иначе покрай яслата намалихме гледането на тв, вече не е всеки ден 
Сутринта пък пил от на баща си кафето, нали се гледат сега, и той го оставил за малко и малкия целия в кафе и се облизва.
ама с него не съм се разболявала. явно е различно да си бремнна през зимата
Препоръчани теми