Подстригване за по - къдрава коса?

• 7 869
  • 11
  •   1
Отговори
Косата ми като малка е била много къдрава ,но някъде първи клас я подстригах до рамото и оттогава ми беше гадно - чуплива.Преди две години някъде се подстригах при една фризьорка в Бургас ,която много я хвалеха - а и там и видях някакви дипломи от Милано и т.н.Та подстрига ме тя ,и оттогава косата ми без да и правя нищо ,само като се изкъпя ми бухваше и ставаше на невероятни къдрици ,които почваха от нивото на очите някъде.Нито маски , нищо. Flutter След година някъде пак се подстригах при нея ,и от тогава не е така.Косата ми е на някакви странни чупки ,които почват от устата ми някъде.Подстригах се при друга фризьорка наскоро - пак същото.Защо ли е така?Дали тази вторият път ме е претупала и нещо не е направила както трябва?Или защото сега косата ми е с около 3 - 4 санта по - дълга от първият път когато се подстригах при Маргото и е от дължината?Дали има някаква подстрижка , с която косата ми ще стане по - къдрава?

# 1
Когато косата е по-къса тя е и по-лека и къдриците са по-оформени. А когато е дълга, косата натежава и къдриците са безформени. Поне при моята коса е така.

# 2
  • до една звездичка
А когато след раждане от къдрава стане права и подстригване не помага. Crossing Arms
От опит.

# 3
И от стреса косата много се страда /поне при мен/.  Cry

# 4
Извинете за грешката   Embarassed ...много страда ...

# 5
  • най-шареното място
Да, всяко раждане /по точно бременностите/ изправя косата.
Но както са ти казали за да имаш хубави къдрици при чуплива, а не къдрата коса, дължината и трябва да е не голяма. Под педя задължително ако иначе е само на вълни. И трябва да е на пластове с омного открити краища.

# 6
  • Бургас
Аз си мисля, че подстригването няма нищо общо - до дължина на коса е и до състоянието на духа и тялото. Колкото по-къса е косата, толкова по-къдрава ще става. Стресът, хормоналните промени много влияят върху структурата на косата. Моята през пубертета беше като на негърче, а сега е просто чуплива.

# 7
Благодаря Ви много , аз не съм мноого стресирана , но ще опитам да си я подкъся с 5 - 6 пръста да видим какво ще стане. Flutter

# 8
Според мен си е до коса.. моята е къдрава, но при мен най горният пласт - най - късият е прав, само в края му има лека чупка.. получава се доста гадничко и се дразня, че неиска да расте по - бързо .. преди не ми беше така, цялата ми коса беше със многооо къдрици сега е средна работа..  Cry Cry Cry

# 9
И моята коса е къдрава и доскоро не знаех ,че със специална прическа може да стои по-къдрава... докато не отидох при "моя" фризьор.. та той ме подстрига доста интересно, като подхващаше отвсякъде кичури, отмяташе ги наляво-надясно, държеше ножицата косо на косъма ми... направи ми няколко пласта на косата.. и когато каза "готова си" и се погледнах в огледалото косата ми беше по-къдрава от всякога Simple Smile А още по-интересно е , че сега дори когато съм излезнала от банята и без да си слагам разни гелчета, помади .. косата си ми остава къдрава ,а преди се изправяше още на втория ден след като съм я изкъпала ,защото беше тежка Simple Smile

# 10
И моята коса е къдрава и доскоро не знаех ,че със специална прическа може да стои по-къдрава... докато не отидох при "моя" фризьор.. та той ме подстрига доста интересно, като подхващаше отвсякъде кичури, отмяташе ги наляво-надясно, държеше ножицата косо на косъма ми... направи ми няколко пласта на косата.. и когато каза "готова си" и се погледнах в огледалото косата ми беше по-къдрава от всякога Simple Smile А още по-интересно е , че сега дори когато съм излезнала от банята и без да си слагам разни гелчета, помади .. косата си ми остава къдрава ,а преди се изправяше още на втория ден след като съм я изкъпала ,защото беше тежка Simple Smile

може ли снимка на прическата Praynig

# 11

може ли снимка на прическата Praynig

Praynig Peace... и координатите на фризьора ще са добре дошли  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт