Лятото толкова бързо отмина, ЯНУАРЧЕТО вече тръгва на градина!

• 13 718
  • 296
  •   1
Отговори
# 75
Клеми, Селма, стархотни снимки!Клемс, може ли малко подробно инфо на лични... къде точно на Халкидики, с коя агенция, условия и т.н. Обожавам Гърция и по-точно моретата с топла и чиста водичка там  Blush

# 76
Носталгията е необяснима Rolling Eyes Аз не съм родена в Русия, живяла съм там като малка и после смао на гости при баба. Обаче ужасно ми липсва. Постоянно сънувам нашия град, как маам гащи насам натам. Зарекла съм се, живот и здраве, като се опарича някой ден - зарязвам мъж и деца и отивам за седмица-две там.
    Пожелавам ти от сърце да отидеш там ,където си била родена.
    Сигурна съм,такива места не са случайни за всеки от нас. Simple Smile

Цитат
А за Алекс и детската - ще го оправят, не бой се. Никоя лелка няма да позволи да и се качи на главата. Къде с респект, с по-остър тон, къде с някое шамарче Mr. Green Ще го преживееш Laughing
    Успокои ме! Mr. Green
    Такива неща по принцип много тежко ги преживявам. smile3544
    Но да се надявам на по-добро!

# 77
  • София
Клемс, добре дошли!  Hug (кога? къде?  Mr. Green )

Селмаааа, разказвай за неволите на новодомецът, че малко остана и при мен!  Crazy Ама, чували сте за зона на комфорт - все повече отлагам неизбежния финал, за да си остана в удобно затоплената "локва"...  Sunglasses  Mr. Green

# 78
  • София
Халкидики, Касандра - Афитос, един хотелско комплекс, който някога явно е бил много хубав. Храната не беше много хубава, нооо за толкова цена, толкова...Изкарахме страхотно. Последните ден и половина беше кофтаж времето, но използвахме да отидем до Солун, както се вижда от снимките и даже се радвам, че стана така. Изобщо - булгарско черноморие Ни-КО-ГА повече.  Naughty Да не се заричам де, ама...не бих.
Основно предимство - чиста вода.  Whistling Whistling Whistling И автентична атмосфера, а не тип алъш-вериж, търговийка, мутро-барок. Sick
Обиколихме целия първи ръкав, догодина втория+Аспровалта, това е за сега планът.  Wink Върнахме се със 7 !!! литра зехтин. Щяхме и с повече, но финансиите бяха ограничени. Освен това ни светнаха за молове и аутлети в Солун, догодина ще се предвидим перо в бюджета и за тази благинка.
А Солун е просто рай за шопинг, но цените са  Shocked Shocked Shocked. Поне се нагледохме на красоти.
Това е со кратце.

# 79
  Ивонска,тъкмо се канех да те питам,как върви обзавеждането ..... Simple Smile
  Ние имаме още страшно много работа.
  Освен това,някои разногласия относно "мебелната материя" ни пречат да ускорим нещата  Crazy,ама.......ще се справим. Wink
  А вие?Финала,дето отлагаш,близо ли е поне? Simple Smile

# 80
  • София
Диди, честито!   bouquetЛека и безпроблемна бременност ти желая!  Simple Smile

Клемс, добре дошла, мацко! Hug

Ива
пита, ама я пропуснахте, та да повторя - кога и къде?  Mr. Green Wink

# 81
  • София
Селма, вече и пердетата са в наличност, лампите са поръчани и на 18-ти "влизат" мебелите и уредите...  Crazy
Предплатила съм даже огледалото за коридора!  Crazy Дивана и той пътува нейде от немско...  Crazy Около края на септември ще става за гости, даже (пу-пу, дано всичко се движи по план!)
А самият ремонт свърши в понеделник.

Tired Tired Tired

ПП. Моят мъж още при избора на плочките се оттегли от бойното поле с шумно недоволство и мрънкане!  Mr. Green Уплаших го.  Wink

Клемс, ще се сетите вие, че на Халкидики е по-чисто, по-хубаво и по-евтино (аз от 10 и повече години не ходя за повече от 2 дни по нашето черноморие!)!  Wink Радвам се, че сте изкарали добре, но искам ЛИЧНИ впечатления!  Crossing Arms И без това имаш забравена една тенджера при мен...  Mr. Green

Утре?  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 07:27 от ivonska

# 82
Добро утро!
Като ви чета и си мисля - защо не се записах в София  Crossing Arms

# 83
  • София
...
Като ви чета и си мисля - защо не се записах в София  Crossing Arms

Айде, де!  smile3508 (ние вчера, пък, с Ноеми обмисляхме кога и как бихме могли съвместно да посетим РусИ...  newsm53 )

# 84
Айде, де!  smile3508 (ние вчера, пък, с Ноеми обмисляхме кога и как бихме могли съвместно да посетим РусИ...  newsm53 )
Е, айде де  Hug

# 85
  • София, Лагера

Сигурно ти липсва родния край Simple Smile
   Честно казано не знам,какво точно ми липсва.....Дали родният ми край....Или изпитвам носталгия по детството си....
    След постоянно повтарящи се сънища,в които все виждах едни и същи места на родния си град,реших,че на всяка цена трябва да ги посетя....Осъществих една част от посещенията зимата и още една сега.....Останаха ми още 2-3 малки улички...
    Момичета....Много е особено чувството......Все-едно те зове земята ,на която си проходил.....Не знам за какво.....
    Може би,такива места ни зареждат с някаква енергия.Ако не ги посещаваш дълго време,енергията препълва и започва да те преследва. Rolling Eyes
О, Селма! Направо се разплаках като ти прочетох поста... а отдавна не съм плакала... и аз изпитвам същото... и като ходя в Будапеща предпочитам да ходя сама по местата, по които съм прохождала... а не искам да си мисля и занапред как ще бъде, особено както всички тези местенца са свързани със спомени за татито ми...  Cry Cry

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 10:11 от Ноеми

# 86
   O,Ivonska!Браво на теб!Доста си по-напред значи! thumbsup
   Мебелите готови ли си избра?
   Шош ще тръгва ли а градина?Как е с памперса?

Ноеми,миличка  Hug Hug Hug

# 87
  • София
  O,Ivonska!Браво на теб!Доста си по-напред значи! thumbsup
   Мебелите готови ли си избра?
   Шош ще тръгва ли а градина?Как е с памперса?

Ноеми,миличка  Hug Hug Hug

Градината я отлагаме за след ремонта там - в момента са със сборни групи. Ще изчакаме, не е зор.  Wink

С памперс е.  Tired Сяда на гърне когато му е кеф, а не искам да го насилвам....  Tired Но приказвам по въпроса нон-стоп!  Crazy

Мебелите са поръчани, уредите - също. На 18-ти заедно ще монтират двете бригади.  bishop

# 88
  • София
Кво викате, кога ще се пие и къде? Ама да знаете, че имам един смешен проект за издаване...и не мога много до петък. Смрък...

# 89
  • София, Лагера
Селма, мисля че лелите в ДГ ще хванат цаката на Алекс. Все пак имат опит, пък и там няма да му минават номерата, които успява да пробута при теб  Wink (както всички деца успяват на майките си)

Клееемс, яки снимки, особено тази:
http://picasaweb.google.com/klemy11/2009?#5379130419719161954
Така ми се доходи на море, а и ми се допи мохито  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт