Лятото толкова бързо отмина, ЯНУАРЧЕТО вече тръгва на градина!

• 13 711
  • 296
  •   1
Отговори
# 60
  Въпреки 1000 обяснения,предупреждения,и даже малко заплахи,днес Алекс се хвана за горещия тиган върху печката и си опари пръстите...... ooooh!
  След като се наплака едно хубаво,взе да повтаря,сочейки печката:там не може!Горещо е!Ще боли!

Последна редакция: вт, 08 сеп 2009, 18:21 от Селма

# 61
     Поиска да остане в детския център точно до нас.Оставих го!След малко идвам да му оставя водичка и.......моят Алекс тича бос ,само по потник и гащи!Забавачките обясниха,че сам се беше съблякъл и не пускаше никой да го облече,а понеже знаели,че когато се разсърди става страшно(познават го,защото сме го оставяли  и преди),са решили да не го пипат!
     Влязох аз,облякох го......
     Но ,когато дойдох да го прибирам,ситуацията беше същата:потник,гащи,боси крака ....... Shocked
     Какво ли ще става ДГ?

# 62
  • София
Ето ме!
Гледам липсвала съм на Манската. Mr. Green
Диди, честито и леко!!!
Качвам снимките и ще пусна линк! Grinning

# 63
Ох, Селма  Hug
В детската градина всичко ще зависи от госпожите, при които ще бъде. Не е единствения такъв, ще го овладеят, надявам се  Grinning

# 64
Ох, Селма  Hug
В детската градина всичко ще зависи от госпожите, при които ще бъде. Не е единствения такъв, ще го овладеят, надявам се  Grinning
    Rolling Eyes Дано използват човешки методи за овладяването! Praynig

Анджи,зелени ли са ти очите наистина? Simple Smile

# 65
   Клеми,Анджи липсвахте ни!Съвсем сериозно! Heart Eyes Hug

# 66
    Rolling Eyes Дано използват човешки методи за овладяването! Praynig

Анджи,зелени ли са ти очите наистина? Simple Smile

Дано!
Очите ми са зелени, по-точно синьо-зелени. Сменят си отсенките, в зависимост от дрехите и околната среда  Grinning

# 67

Последна редакция: чт, 17 сеп 2009, 09:56 от Селма

# 68
Сменят си отсенките, в зависимост от дрехите и околната среда  Grinning
    Laughing И моите са така! Laughing
    Поради тази причина,по едно време в различните ми паспорти имах различен цвят на очите.В едно паспортно бюро служителката е със зелена блуза и съответно пише:зелени.В друго.....отивам със син пуловер,резултата е :сини....
     Веднъж помолих да ми напишат во веки веков синьо-зелени,а те викат:нямаме такава опция! Joy

# 69
Да, същата работа е и с моите очи Simple Smile

Много хубава църква. Като пътувам обичам да гледам църквите, има много с руско влияние, личат си по архитектурата.
Сигурно ти липсва родния край Simple Smile

# 70

Сигурно ти липсва родния край Simple Smile
    Честно казано не знам,какво точно ми липсва.....Дали родният ми край....Или изпитвам носталгия по детството си....
    След постоянно повтарящи се сънища,в които все виждах едни и същи места на родния си град,реших,че на всяка цена трябва да ги посетя....Осъществих една част от посещенията зимата и още една сега.....Останаха ми още 2-3 малки улички...
    Момичета....Много е особено чувството......Все-едно те зове земята ,на която си проходил.....Не знам за какво.....
    Може би,такива места ни зареждат с някаква енергия.Ако не ги посещаваш дълго време,енергията препълва и започва да те преследва. Rolling Eyes

# 71
  • София
Селма, страхотни снимки, има ли още?
Ето и нашите:
http://picasaweb.google.com/klemy11/2009?

# 72
Цитат
Много хубава църква. Като пътувам обичам да гледам църквите, има много с руско влияние, личат си по архитектурата.
  Няма как!Толкова години прегърнати с "големия брат"! Simple Smile
   Каква обърквация ,обаче,е настъпила сега....
   Образува се някакво огромно племе,наречено "рускоезичните",състоящо от потомците на смесените бракове на някогашната съветска държава.Племе,на което корените и родния им език са коренно различни.Племе,което е чуждо хем за родината на корените си,хем за родината на родния си език......Където и да,все ще си чужденец.....Много особено....

Така че...Обичайте си Родината!Сигурно е много хубаво да имаш истинска такава! Simple Smile Hug

# 73
  Клеми,чудни снимки!Чак усетих мириса на морето! Heart Eyes В страхотна форма си,макар и не се показваш в цял ръст! Grinning
  От моите,разбира се,има още куп,само дето не обичам муцуната ми(и на мойте близки) да мярка из толкова публичен сайт.Може би, Анджи и Ноеми ще го обяснят нАучно.Аз не мога..... Crazy

# 74
  • София; Дружбето
Носталгията е необяснима Rolling Eyes Аз не съм родена в Русия, живяла съм там като малка и после смао на гости при баба. Обаче ужасно ми липсва. Постоянно сънувам нашия град, как маам гащи насам натам. Зарекла съм се, живот и здраве, като се опарича някой ден - зарязвам мъж и деца и отивам за седмица-две там.
Селма, много е красива гледката от прозореца Grinning
А за Алекс и детската - ще го оправят, не бой се. Никоя лелка няма да позволи да и се качи на главата. Къде с респект, с по-остър тон, къде с някое шамарче Mr. Green Ще го преживееш Laughing

Общи условия

Активация на акаунт