Турски сериали по българската телевизия

• 42 593
  • 548
  •   1
Отговори
# 450
Хайде стига свободни интерпретации . Казано беше вече , че не е главното родолюбието , нито пък Изкуството ! Хайде сакън само турците пък имат изкуство ! Смисълът на темата е за ПРЕКАЛЕНОТО и се разбира ясно от първи пост . И е така ! Ми в тая държава освен турци и цигани живеят и българи . И то нормални ! Защото ако майка ти и свекърва ти на село гледат това , то далеч не всички зрители искат да гледат по цял ден само турско ! И от 10 , и от 11 , и от 13 , и от 15 , и от 17 , и от 20 часа !
И ако на много хора накрая им се повръща вече от прекалено  много турска реч по българските телевизии , а пък ако и за прадядо ти преди 500 години турското не е било такава радост и забавление , това не значи , че ровим миналото !
Ами, оплачи се на тия дето ги пускат тези филми, а не на нас.

# 451
Хайде стига свободни интерпретации . Казано беше вече , че не е главното родолюбието , нито пък Изкуството ! Хайде сакън само турците пък имат изкуство ! Смисълът на темата е за ПРЕКАЛЕНОТО и се разбира ясно от първи пост . И е така ! Ми в тая държава освен турци и цигани живеят и българи . И то нормални ! Защото ако майка ти и свекърва ти на село гледат това , то далеч не всички зрители искат да гледат по цял ден само турско ! И от 10 , и от 11 , и от 13 , и от 15 , и от 17 , и от 20 часа !
И ако на много хора накрая им се повръща вече от прекалено  много турска реч по българските телевизии , а пък ако и за прадядо ти преди 500 години турското не е било такава радост и забавление , това не значи , че ровим миналото !

Ами това е ЕДНО МНЕНИЕ ПО ТЕМАТА , а не оплакване към  горда майка Лилана ! Или смяташ , че потребител  Пусикат , няма право на такова , а само влюбените в Мехмед ?!

Ето колко некоректно се изказвате , пък после другите били " груби " !!!

# 452
Да ,наистина се "оляха "телевизиите,юрнали се да излъчват турски сериали.
Нищо общо с родолюбие или изкуство= тяхната цел е една единствена РЕЙТИНГ !!!
Невероятната истерия по Филма "1001 нощ" отвори очите на програмните директори.И те хукнаха ,та се оляха.
Години наред ни принуждаваха да гледаме само руски филми,е и някой друг филм с Луи дьо Финес...
А после - само американски екшъни.--
латино сапунки мудни,без действие...
И 1001 нощ- уникален филм, невероятен сценарий великолепно актьорско присъствие,фантастична музика
Еуфорията бе уникална - глад за стойностното
И сто филма да пуснат,колкото и да са хубави- не е същото,не е

# 453
 djina 222,да, горда майка съм!Имам с какво да се гордея.Няма лошо да се изказва мнение, но пускането на тези филми не зависи нито от мен, нито от някой от вас.Това е работа на телевизиите и на всички им е ясно, че те се съобразяват с рейтинга на филма.А щом рейтинга на филмите е висок значи, че много хора го харесват.За какво е изобщо този спор и нападки newsm78.

# 454
Тя не се оплаква, а възразява  Peace Аз също възразявам. В началото на темата се палех повече, но очевидно няма смисъл и спрях. Сега само чета от време на време и продължавам да не гледам БТВ и Нова, когато излъчват тъпите си сериали.

# 455
Аз си мисля,че тази тема можеше да е по-полезна,ако беше във форума на съответната телевизия.Добре е да чуят доводите ви Peace Аз лично спрях да ги гледам,но определено не ме дразнят.Просто БТВ гледам сутрин,а Нова тв вечер.През другото време обикновено гледам или „Европа„или някой музикален канал Wink Сериалите,които следя ги тегля от нет-а,защото не дават такъв тип филми по бг-телевизиите Mr. Green

# 456

По тази логика, хайде сега да бойкотираме и немското кино, щото Хитлеристите са ни бомбандирали
Ааааааааааа, не  Naughty
Де да бяха ни поробили немците, сега щяхме да живеем цивилизовано, а не да слушаме от всякъде чалга  Twisted Evil

Ох ще умра от смях  JoyКога са ни бомбандирали немците Joy
Ами сега разбираш ли защо не изпитват гняв към турците, щото толкова добре познават историята  Peace

# 457
nefeli ще те помоля да не правиш такива обобщения Stop

П.П. Лично съм била свидетел как германци и евреи ЗАЕДНО обикаляха забележителностите на северното ни черноморие.  По историческата логика трябваше да се избият Confused

# 458
Мислех , че рейтингът на дадена телевизия е по - сумарна величина ! Едва ли определящо за  големият рейтинг са турските сериали , по принцип .   newsm78
Лилана , посоченото с големи букви от теб , е твоята титла тук във форума ! Затова  приложена към името ти в официално обръщение към теб , в никакъв случай не може да представлява нападка !

# 459
По-скоро става въпрос за рейтинга на определен филм Peace

# 460
По моите скромни познания, рейтинга на дадена телевизия се определя от рейтинга на предаванията, филмите и сериалите. Именно затова различните телевизия, имат различен рейтинг в един и същи час.
Рейтинга е важен за телевизиите и за рекламодателите, мен лично той не ме интересува. Гледам новините по една, филмите по друга, а сериалите по трета. Предпочитам сериали като Спешно отделение, Анатомията на Грей, Приятели, От местопрестъплението, Забравени досиета. Изгледах и 1001 нощи , защото по това време бях в болнични и нямаше какво да правя, а трябваше да пазя леглото, хвърлям и по едно око на Аси. Ако ми хареса нещо го гледам, ако не сменям канал, сега поне има много... Не ме интересува откъде е филма или сериала. Наистина обаче телевизиите попрекалиха, днес си направих труда да разгледам седмичната програма, ами по всички се въртят около 20-тина латино сапунки и около 4-5 турски. Много скоро и турските ще омръзнат като латиното, всички си спомняме как в началото и те се гледаха от всички. когато омръзнат ще им сменят и часа на излъчване.

# 461
По моите скромни познания, рейтинга на дадена телевизия се определя от рейтинга на предаванията, филмите и сериалите. Именно затова различните телевизия, имат различен рейтинг в един и същи час.

Peace Точно това имах предвид и аз.

# 462

По тази логика, хайде сега да бойкотираме и немското кино, щото Хитлеристите са ни бомбандирали
Ааааааааааа, не  Naughty
Де да бяха ни поробили немците, сега щяхме да живеем цивилизовано, а не да слушаме от всякъде чалга  Twisted Evil

Ох ще умра от смях  JoyКога са ни бомбандирали немците Joy
Ами сега разбираш ли защо не изпитват гняв към турците, щото толкова добре познават историята  Peace
Какъв гняв те са влюбени в тоя Онур и въздишат по него Ти за гняв говориш Laughing Laughing Laughing

# 463
nefeli ще те помоля да не правиш такива обобщения Stop

П.П. Лично съм била свидетел как германци и евреи ЗАЕДНО обикаляха забележителностите на северното ни черноморие.  По историческата логика трябваше да се избият Confused

ОК, sorry за обобщението  Peace Предполагам, че малцина са тези, които не познават историята ни,но изказването за немските бомбардировки над България просто ме разби  Joy А сравнението със световна война и турското робство пък е върха на всичко hahaha Аз поне когато незнам нещо, не се излагам да пиша глупости, кютам си и чета  Peace

Встрани от темата и във връзка с написаното от теб за евреите и германците, незнам доколко  си имала възможност да общуваш с евреи, но аз от личен опит ще ти кажа, че тяхната омраза към германците не може да се намаже и на малкия пръст на нашата към поробниците. Това, на което си била свидетел е ужасна случайност и абсолютно лицемерие и от двете страни. Имам приятели евреи, които са от Израел, а и аз самата доста години работих с евреи, та ти гарантирам, че не горят от любов към германците  Peace

# 464
"Hatred is self-punishment."- Hosea Ballou(1771–1852)

"If you hate a person, you hate something in him that is part of yourself. What isn't part of ourselves doesn't disturb us."  Hermann Hesse(1877–1962)

Желая ви приятна неделя, изпълнена с позитивни емоции, предизвикани от любими хора   Wink

*** http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_German_cars (то не остана кола да се кара тогава ... горките евреи - без коли, горките германци - без бизнес)

Общи условия

Активация на акаунт