Турски сериали по българската телевизия

• 42 650
  • 548
  •   1
Отговори
# 195
Добре де, нима може да се сравни Приятели, Сексът и градът, Отчаяни съпруги, Изгубени, Кварталът на богатите и т.н с Перла или Брак с чужденец  Joy

...

Явно може.

Лелееее, ти си на "всяка манджа меродия", честно  #Crazy
След всеки пост има твой коментар. Спирам да пиша, че вие сте си е..ли майката. Незнам кои са за СКАТ, но ти си перфектна  за защитник в някое реалити предаване.

# 196
Добре де, нима може да се сравни Приятели, Сексът и градът, Отчаяни съпруги, Изгубени, Кварталът на богатите и т.н с Перла или Брак с чужденец  Joy

...

Явно може.

След всеки пост има твой коментар. Спирам да пиша, че вие сте си е..ли майката. Незнам кои са за СКАТ, но ти си перфектна  за защитник в някое реалити предаване.

Много те моля да говориш само за твоята майка.
Ясно е, че аргументите ти вече са на привършване, но малко възпитание не вреди.

# 197
не мога да ви разбера, какъв е проблема на турските филми newsm78
Важното е да са хубаво направени и интересни за зрителите Flutter
няма значение дали филма е турски или с друга народност, стига с тези предразсъдъци  Sick

# 198
  • Варна
Добре де, нима може да се сравни Приятели, Сексът и градът, Отчаяни съпруги, Изгубени, Кварталът на богатите и т.н с Перла или Брак с чужденец  Joy

...

Явно може.

ПП - като заговорихме за расизъм, някой виждал ли е цветнокожи в сериала "Приятели"? (другите не съм ги гледала)

Да, Рос имаше цветнокожа приятелка.  Simple Smile

П.С. Добре е да заключат темата. Не харесвам абсолютно всички турски сериали, само няколко. А изведнъж съм поставена в някаква графа като луда фенка на турското (ориенталско) мислене и възпитание и трябва да се защитавам заради филмите, които харесвам. Не ме дразнят останалите турски филми, които не харесвам, просто не ги гледам. Peace

# 199
...
Да, Рос имаше цветнокожа приятелка.  Simple Smile

...

Тюх, толкова години съм го гледала и не съм го видяла  Grinning
Благодаря  Hug

# 200
И за това ли има петиция!?  Joy  Joy  Joy  Joy

# 201
Аз далеч не говоря за моята майка.... За себе си говоря все още в единствено число.
В тази тема, сред такива като теб, никакви аргументи не вървят, така че хич не се хабя. Да си забелязала в някой мой пост да се аргументирам  с нещо? Относно възпитанието, не претендирам да съм такава  Naughty Напротив, невъзпитана съм и това не ми вреди, уверявам те.
Моля модераторите и автора на темата да извинят спама, но не спамя само аз, така че ако отправяте забележки, моля отправяйте ги към всички  Peace

# 202
От много време чета темата и все се каня да пиша, но се въздържах. Сега обаче ще си напиша всичко що ми е на сърце. Истината според мен е, че и двете "групички" сте прекалено крайни!

Бях една от първите фенки на "1001 нощ" и следях всяка серия. В началото не пропусках и епизод на "Перла" и Мелодията...". Не съм расист, още по- малко към турците (даже съм имала гадже турчин, но не от българските турци, а баш "оригинален" Wink ) Та, след всичко това с чиста съвест мога да кажа, че телевизиите прекалиха! Наистина прекалено много сериали се дават по телевизиите едновременно. Спрях да ги гледам.

Опитвам се да се насиля да гледам "Брак с чужденец", но и там не ми се получава особено. Не знам  дали е защото открих нещо наистина много по- качествено в лицето на азиатското кино и сериали и сега набягам основно на това или защото чета всички теми на турските сериали във форума, но наистина не виждам онова очарование на "1001 нощ" в никой от новите сериали. Истината, че ако бяха пуснали първо някой друг сериал, едва ли щях да ги харесвам. Приказката на Шех и Онур проправи пътя, но сега телевизиите се опитват да построят от пътечка, цяа магистрала от раз... Ами няма как да стане.

Едно време "Клонинг" беше феноменален, но нито един от бразилските сериали, излъчени след това не успя да го надмине. И турската мания ще отшуми, но наистина е дразнещо да ме заливат със сума ти сериали на веднъж. Ако бяха 2-3 щях да ги следя, но толкова много... Просто няма как да се получи.

Правите сравнение между латиноамериканските сапунки и турските... Ами да ви кажа честно за мен са ЕДНИ И СЪЩИ! Да погледнем "Цвете от изтока". Те я мислят за мъртва, на нея и се правят еди колко си пластични операции и тя се връща да си отмъщава или и аз не знам какво да прави. Крие си самоличността и ала- бала... По- голяма сапунка от това незнам.

Говорите за морала в търските сериали? Да, да... много е морално майка да забремени снаха си със спермата на другия си син и да пази всичко в тайна, да подкупва докторът да излъже синът и, че брат му не е баща на детето? Мъже, които имат извънбрачни връзки, жени които раждат извънбрачни деца от женени мъже и т.н. не ме разбирайте грешно, не съм моралист, просто искам да ви покажа нещата, за които си затваряте очите. Турците не са чак толкова големи моралисти, нито пък са свети води ненапити.

В заключение... Новите турски сериали не са ми интересни и не ги гледам, тегля си нещо от нета, защото колкото и да ми говорите за дистанционното на ТВ-то, най- любимите ми телевизии са БТВ и Нова, така, че това отпада като вариант. И най- важното: турските сериали не са най- качественото нещо, произвеждано някога. Ако след 10 години помните някой сериал, тогава е бил качествен, пък без значение къде е произведен. "1001 нощ" ще го помня, за другите... не знам.

С уважение към всички, които са на моето мнение и които са против него: едно коралово момиче

П.П. И много ви моля да престанете с това: "темата е за заключване", защото не е. Всеки има правото да се изкаже и ако не започнат лични нападки и обиди между потребителите не виждам причина темата да се заключва, само защото на някой не му допада дискусията тук.

# 203

Турция, с мераците си за  член на Европейския съюз отчаяно се нуждае от имидж на цивилизована страна с европейски ценности. Не виждате ли , че героите във филмите са все : бизнесмени, лекари , архитекти, учители, що не дават преградията на Истанбул, 

Искаш да кажеш преДградията? Давали са. В "Перла". Дадоха как един мъж удари шамар на жена си, защото тя искаше дъщеря им да се образова, да учи. Абе много ми е странно - хем не гледате турски сапунки, хем ги коментирате.  Thinking

# 204

...

Явно може.

Явно и твоите аргументи са на привършване, защото нищо смислено не си написала последните няколко страници, като защита на мнението си.Единствено се заяждаш с хората, които не мислят като теб.
Относно "Приятели" вчера гледах серия в която имаше и японка ( 1-ви сезон).

# 205
... Явно и твоите аргументи са на привършване, защото нищо смислено не си написала последните няколко страници...

А да съм те обиждала на майка?
Или само феновете на западни сериали могат да го правят?

# 206
... Явно и твоите аргументи са на привършване, защото нищо смислено не си написала последните няколко страници...

Кое прие като обида на майка? Никой не ти е казал да ти е** майката. Въпреки, че дразниш като се опитваш само да затапваш и то по не особено оригинален начин. Така принуждаваш да ти се отговаря подобаващо на твоето заяждане. Добре си фен на турските сериали- разбрахме, но неможеш ли да водиш нормален спор. (сега сигурно пак ще цитираш само първото ми изречение)

# 207
И за това ли има петиция!?  Joy  Joy  Joy  Joy

Имаше петиция Онур и Шехерезада да дойдат в България.

# 208

Кое прие като обида на майка? Никой не ти е казал да ти е** майката. Въпреки, че дразниш като се опитваш само да затапваш и то по не особено оригинален начин. Така принуждаваш да ти се отговаря подобаващо на твоето заяждане. Добре си фен на турските сериали- разбрахме, но неможеш ли да водиш нормален спор. (сега сигурно пак ще цитираш само първото ми изречение)

Това дали те дразня или не няма никакво значение за темата.
Пък и ако беше прочела малко, щеше да разбереш колко серии от турски сериал съм гледала.
Преди три страници писах на какво се дължи големия интерес на турски филми по телевизиите - никога не е имало такова нещо и на хората им е любопитно. След време и това ще утихне.

А това за майките на опонентите на съфорумката - сигурно е било нещо добронамерено и възпитано, но заради точките, които е сложила сякаш е псувня, аз не съм го разбрала. Сигурно е така.

# 209
Не се тревожи, прочетох, че си гледала само 2 епизода, нали точно на мен отговори, както стана ясно, че предпочиташ CNN  Wink
Разбирасе, че не те интересува, че дразниш някого, както и си личи, че чуждото мнение не е важно за теб. По важното е да се почувстваш права в спора. И тъй като дразниш с безсмислено заяждане хората, които са ти опоненти, те спират да пишата. Кажи нещо умно и може да се потдържа дискусия. Добре ти казаха, че си "на всяка манджа мерудия". Къде- къде по-смислени неща написаха други момичета в полза на турските сериали, само ти се хващаш за сяка дума на всеки, който е изказал мнение, и то да се хванеш-добре, но да е с нещо смислено! Нищо чудно, че имаш 4000 мнения (като се има в предвид, че в клюкарника и ДиС не се броят), кой знае колко теми си задръстила с глупости.

Общи условия

Активация на акаунт