Турски сериали по българската телевизия

• 42 635
  • 548
  •   1
Отговори
# 420
Браво за мнението!!!Жалко, че не всички го разбират така и аман от псевдо патриоти.

Naughty Naughty Naughty

Thinking     Най - аман от дупедавци !

# 421
Djina222! Твърде елементарни подмятания за човек, който смята себе си за интелигентен! ooooh! ooooh! ooooh!

# 422
Djina222! Твърде елементарни подмятания за човек, който смята себе си за интелигентен! ooooh! ooooh! ooooh!
Eто тук е разковничето. Често представата ни за самите нас няма нищо общо с реалноста.
 Хора, научете се да правите разлика между минало и настояще, помнете историята, но не живейте в нея. Аз също съм против паметници разни на незнайния турски воин, но нямам нищо против турските филми. Между тях има и бози, а има и качествени.
Не гледам това, което не ми е по вкуса, но и не натрапвам предпочитанията си на никого. А също така никога не бих си позволила да квалифицирам хората като умни или тъпи само на база какви филми гледат, доста е повърхностно.  Peace

# 423
  • София
Eто тук е разковничето. Често представата ни за самите нас няма нищо общо с реалноста.
 Хора, научете се да правите разлика между минало и настояще, помнете историята, но не живейте в нея. Аз също съм против паметници разни на незнайния турски воин, но нямам нищо против турските филми. Между тях има и бози, а има и качествени.
Не гледам това, което не ми е по вкуса, но и не натрапвам предпочитанията си на никого. А също така никога не бих си позволила да квалифицирам хората като умни или тъпи само на база какви филми гледат, доста е повърхностно.  Peace
многото атентати с/У българи , включително във вагони за майки с деца през 80 са май много  близка реалност, или смяташ  80те за  далечно минало Sadжалко ако е така
И лошоито е , че  отмъщението е в основата на характера на този народ ,той е безкраййно отмъстителен-ти пък помни  това и не забравяй  все пак и за те века

# 424
  • Германия
dmaria, а възродителният процес не е ли бил един вид отмъщение за турското робство? Говорила съм с български турци, които са преживели този период, вярвай ми не им е било лесно. Що се отнася до атентатите, ако същото това нещо се беше случило на българите и там шяха да се намерят хора, които да протестират и да правят атентати. Всяко стадо си има мърша  Peace

# 425
Необичам сериали. Ако случайно гледам филм - той е игрален не сериен.  от 100 канала винаги може да избираш...
С бизнес, 2 деца, спорт и още нещо....такъв филм съм забъркала....,че сериалчетата на бабите ....им ги подарявам ....нека са зрители щом немогат да са в главната роля.

# 426
  • Варна
djina 222, ненужно груба си. Всеки да гледа каквото му харесва.

# 427
многото атентати с/У българи , включително във вагони за майки с деца през 80 са май много  близка реалност, или смяташ  80те за  далечно минало Sadжалко ако е така
И лошоито е , че  отмъщението е в основата на характера на този народ ,той е безкраййно отмъстителен-ти пък помни  това и не забравяй  все пак и за те века
По тази логика, хайде сега да бойкотираме и немското кино, щото Хитлеристите са ни бомбандирали, а също и руското кино за 45те години намеса в политиката на страната ни. Че то няма да остане какво да гледаме. Не забравям това, което се е случило преди 800, 500, 50 или 15 години, но и не допускам да обсеби ежедневието ми сега - 2009г.

# 428
Аз не разбирам смисъла на всичката тази злоба newsm78

# 429
djina 222, ненужно груба си. Всеки да гледа каквото му харесва.

Хексе , не съм груба ! Ако желаеш да си справедлива - кажи : ако тебе те обстрелват с обиди  / образно казано / , ти с милувки ли ще отвърнеш ??? Хората са казали -  каквото повикало , такова се и обадило .

А за такива , които продължават да не схващат - да кажем :
Преди години имаше доста руски филми и затова някои хора питаха : " Филмът руски ли ще е , или ще е хубав " -  имаше хубави . По - късно , когато наводниха американските , казваха  " ....Всякакви американски бози , пълни с насилие ...."
Сега на доста хора им идват прекалено много наведнъж " Мехмедовците " и точно това пита авторката !
Но , ха  да  са  ни  честити !!!

# 430
  • Пловдив

По тази логика, хайде сега да бойкотираме и немското кино, щото Хитлеристите са ни бомбандирали
Ааааааааааа, не  Naughty
Де да бяха ни поробили немците, сега щяхме да живеем цивилизовано, а не да слушаме от всякъде чалга  Twisted Evil

# 431

За " умно " или " тъпо " никога не съм квалифицирала - нито себе си , нито другите !
Но ....всеки най- добре познава себе си !
За обсебване ,  / или опити / ,  ли  става   дума ....???   newsm78  Simple Smile

# 432

По тази логика, хайде сега да бойкотираме и немското кино, щото Хитлеристите са ни бомбандирали
Ааааааааааа, не  Naughty
Де да бяха ни поробили немците, сега щяхме да живеем цивилизовано, а не да слушаме от всякъде чалга  Twisted Evil

Ох ще умра от смях  JoyКога са ни бомбандирали немците Joy

# 433
dmaria, а възродителният процес не е ли бил един вид отмъщение за турското робство? Говорила съм с български турци, които са преживели този период, вярвай ми не им е било лесно. Що се отнася до атентатите, ако същото това нещо се беше случило на българите и там шяха да се намерят хора, които да протестират и да правят атентати. Всяко стадо си има мърша  Peace

Флоке , възродителният процес не е бил 500 годишен ятаган !  Naughty

newsm78 Не им ли е било приятно да си сменят вярата ???  newsm78
 Thinking   А  на  българите .... ???

# 434

Ааааааааааа, не  Naughty

Ох ще умра от смях  JoyКога са ни бомбандирали немците Joy

По-зле: американците!  Wink Аре ся - ЗА и ПРОТИВ американското кино, понеже има доста загинали българи тогава! /което не е  никак смешно де, ама в тази тема вече на хилеж ме избива/.
И се пише бомбаРдира.

Общи условия

Активация на акаунт