Я пак да питам, къде ги миете ваште на мивката, щото аз снощи реших да пробвам, ама се оказа, че в банята няма как, много са ни ниски крановете и близо до стената на мивките, не мога да я пъхна под струята. Единствено в кухнята може да стане, там крана е достатъчно висок. Ама за изкъпване просто ок, но наакано дупе нещо не ми се вижда хигиенично да го мия на кухненската мивка, верно че е бебешко дупенце, ама...
Аз пък много обичам да си гушкам Сончето и да си я разнасям, съответно го и правя, може лошо да я свикна, ама ми е много кеф. Баткото също непрекъснато ми е бил из ръцете и лепнат за мен. Сега когато стана на 6 години, не мога даго накарам да дойде да го намляскам или нагушкам. Толкова бързо минава времето, в което а гушливи. Сега татито понякога се жалва, че Емчо не обичал и не му давал да го гняви вече, а преди ми се караше, че много го лигавя и глезя с тва гушкане и носене, а аз тогава му казвах кога да го правя ако не сега, като стане голям пръч ли!?
Леле, Шайн, кога навършихте два месеца бе, колко бързо минава времето!?
ККалина се затри, отдавна не е писала. Люлякова и тя не е, какво ли стана с нея, ако аз не съм пропуснала новината де, че не чета вече много внимателно и всичко.

Въпросът е баланс да има
Още бях бременна като го избирах и нарочно избрах смесителя за душа да има чучурка.
Разбира се, че това, което ядем се отразява на състава на кърмата и това си е доказан факт. Но според мен въпросът както със всичко е баланс, а не пълно лишаване от разни работи!
, а азне мисля, че дете може да се разлигавиот гушкане.
Това няма как да стане, защото аз ще прежълтея от напрежение, повече от него, а той ще остане без глас от рев.
Но пък всеки си е свободен да вярва в каквото иска с цел успокоение 

Шегувам се
. Може би след някой друг месец, друга песен ще пея, но сега определено не искам скоро пак да раждам. То и аз няма как де, че трябва да се върна на работа след 15 месеца, дори сега като минат 8 седмици от термина ми трябва да се върна на 4 часа седмично, но от къщи де.
Яжте си зеле, боб, ягодки и портокали на килограм колкото искате