Августовски бебета 2009 - тема №2

• 26 877
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
italiana,за моя радост не иска да го нося на ръце и да се тръшка от рев,да чукна на дърво много ми е послушен и кротък,почти,даже да не кажа хич няма колики,та много рядко и плаче-само когато е гол.....лелеееееее тогава е ужас-рев страшен. ooooh!
А и момичета все пак не може изобщо да не се гушкат бебетата с цел "да не свикнат",те имат нужда от това най-много,да усещат топлината на мама,за "свикване" и "раззлигаване" може да говорим поне към 5-6 месец,сега то просто когато чувства дискомфорт иска да се гушне и нищо повече,да усети топлинката и това е всичко.....толкова малко им трябва да бъдат доволни и щастливи миличките. Heart EyesМного бързо после идва момента когато вече самите те не дават да се гушкат,така,че...да не ги лишаваме от тази радост.

Такааа за секс сезона да кажа и аз.Опитахме ние,но нищо не се получи все едно ми беше за първи път,направо бях като девственица. ooooh! ooooh! Laughing Така бях и първия път,получи се към 3-4 път,някоя от вас така да я боли???

Долс честити именници да са ти живи и здрави и имената им също.  bouquet
Аз си поръчах един бейлис.Мерси! bowuu

# 526
ra_iv, за Витоша идеята е супер - ПРИЕМА СЕ!
italiana, Ния вече будува почти целия ден и си зяпа нещо( е тя е на два месеца, все пак), почти не я държа на ръце (само когато много я боли коремчето и я разтривам по гърба), но то си е до бебе... ходете повече на вън тогава спят най-хубаво и са по-спокойни. Аз почти не излизам с количката, заради бачкането, но пък я държа по цял ден на двора.
Биа _ , и аз съм така, все още ме боли като за пръв път, но мойта гинеколожка ми каза, че това е от хормоните и ми препоръча да ползвам лубриканти(?!?) - мен ме боли като "за пръв път", а не като на сухо, ама действително помага. Освен това контрахира матката и по-бързо се свиваш! Simple Smile Давайте момичета полезно е за хубава фигура!!! Wink
 Долс, честити ти именници и от мен!  bouquet

# 527
italiana и моят мъж нищо не ми е взел за раждането, но за мен  най-важен е самият факт, че ми подсигури нормално и комфортно раждане на място, където се чувствам сигурна. От това по-голям подарък няма. Докато всички около него постоянно го навивахаи му говореха, че това са глезотии, че всички жени раждали в Майчин дом и т.н. той застана плътно зад мен.

При мен висенето на ръце е основно заради кърменето, а не толкова да я разнасям и люлям.

Сънчо пъпчето не е лигаво, но като го поразтворя да капя топоцин и вътре ми се вижда не добре зараснало.

Ние вчера от 4 следобед до 1 през нощта се кърмихме заради коликите - накрая вече щях да полудея. А и ме притесни една кърваво слузеста жилка в акото. Предполагам, че е от тези лекарства за коликите, явно й натоварват стомахчето.

За разходките - аз вече изтрещявам вкъщи и така ми се иска да се разхождаме, но не сме взели още количка, мъжа ми все до късно работи и няма време да вземе, а аз с бебето така и до магазина не мога да сляза. Вчера я приспах и търчах до магазина да взема нещо за ядене, че уж кърмя, а в хладилника ехо се чува, не мога и да си напазарувам. С две думи изцяло зависима от мъжа.

За откриването  на сезона на любовта  - аз желание имам, обаче все още имам лохии и не става просто. Иначе нищо не ме боли, чувствам се възстановена от шевовете. Иначе kkalina еправа, че основно това спомага за добрата фигура и от секс най-ефективно се отслабва.

# 528
  • Бургас
Добър слънчев ден и от мен Simple Smile
Моят мъж като родих баткото ми подари много хубав часовник , който все още си нося.....сега нищо не ми е подарил , но може би в момента ми готви изненада  Laughing а може би дава отражение и нестабилното ни финансово състояние в момента Simple Smile Затова и аз като Долс си правя сама подаръци Wink

За носенето на ръце - избягвам да го правя от самото начало, даже сега свеки е при нас и иска да я взима често-често ....въздържам се да и правя забележка , че тя от радост го прави, айде да не и чупя мерака Simple Smile ще изтрая два-три дена.
Да не казвам голяма дума, че не се знае и Деската като стане на месец и половина как ще е, но засега много си спинка. Чак ми доскучава на моменти:)

Имам и аз едно питане - Купих памперсси от магазин DM - Ню бейби на Памперс номер 2. И нямат разтегливи лепки на кръста!!!  Бях купила на бройки - 5 броя да ги пробвам и като че ли имаха  newsm78  сега се чудя дали тези не са нещо дефектни или са си така?? Моля ви, който ги използва да ми кажете имат ли вашите разтегливи лепки или не?  Най-лошото е , че пропускат на кръста и се мокрят дрешките , съответно бебка се криви , докато не я сменя.

за запичането - също като ra_iv мисля , че нектарините и пъпеша които ям аз имат добро действие за запека на бебка. Сега сме добре вече в това отношение  bowuu

# 529
  • Бургас
Само да добавя нещо за гушкането - някой тук  беше написал - да ги гушкаме не когато плачат а ей така когато ни се прииска .....така няма да се "свикне" както казваме на ръце Simple Smile и аз, както и тати и бати използвам всеки удобен момент да я погушкаме или я слагаме на пелена на дивана да и поговорим или просто малко внимание.

# 530
Здравейте мамчета ,

ние секс сезона го открихме раничко. Започнахме около 30-тия ден, бяха ми свършили лохиите и се чуствах готова. Мен не ме боля, даже ми беше много по-хубаво от преди да забременея. Предполагам, че е така, защото нямах шевове.  Joy Това естествено много ме радва защото докато бях бременна почти не сме правили секс.

Подарък за раждането  получих, но месец след него. След като  година се заглеждах по  пръстени с диаманти, сега получих часовник с 3 диаманта. Много ме зарадва моето мъжле. Сега си го нося с гордост и като го погледна се замислям колко се е лишавало моето мъжле за да ми го купи и ми става едно милоооооо.

За гушкането , аз съм съгласна с Биа, бебенцата имат нужда да бъдат гушкани. Не може да го храниш , преоблечеш и да хвърлиш в креватчето. А и все пак, ако не ги гушкаме сега , кога ???? Като станат на 15 г. Thinking Аз гушкам моята беба , когато мрънка, а когато е спокойна я оставям в креватчето или кошчето

# 531
Честито на всички именници, да сте много здрави и усмихнати

Аз моето бебче доста го държа на ръце, особено вечер по три часа е на гърдите ми, но на мен ми е приятно. Иначе всяко бебе си е различно каката от бебе не искаше да я държим все в креватчето си седеше.
Марти е щедър на усмивки, даже като му говоря е толкова доволен..... Laughing
Нашия тати е много мил с каката за раждането ми подари гривна, а сега медалион с Богородица на него

Според нашия педиатър Столчета за кола е много по удобно от коша за новородени, защото му напомняло за майчината утроба Shocked  в смисъл позата на бебчо е леко свита

# 532
Ей момичета, вие хубаво пишете че правите секс, ама почти никой не ми отгоговри пряко на въпроса кога имате време, къде са бебоците в този момент и т.н.  Joy

Ккалина, радвам се, че малката Ния вече не е така кукленски малка. Брабо на вас!!  Hug Ама как така сексът бил най-ефективен за формата?? За мен това е абсолютен мит! Даже като правихме Анди и се скъсвахме от секс не съм мръднала нито грам  Joy Ама дано при вас има ефект де...

Биа
: абсолютно съм съгласна за гушкането! А за килцата ми - абе кофти, ама важното е аз и бебето да сме добре, пък рано или късно ще ги сваля! Аз само да мога да почна да ходя на фитнес ще видят те килцатаааа  #2gunfire

Италианче
: моят мъж нищо не ми подари, но със сигурност знам, че имаше и още има доброто желание, понеже още като бях в болницата е правил планове да ми вземе iPhone (който знае, че много искам!), но нещо не успял да намери с Мтел, някакви такива неуредици... Въпросът е, че желание има  Heart Eyes А ти вземи лееееко намекни на твоето мъжле, че така не може без подарък!!  Naughty Crossing Arms Naughty За секса, още не съм ходила на лекар за контролен преглед, та не знам док какво би казал за презервативи и т.н. Но аз вече отдавна нямам лохии+скоро стават 2 месеца, та мисля да си го правим без презерватив, ако изобщо стигнем до спалнята (не за сън  Joy ) скоро...

Долс: това за спалнята ме разби  hahaha Joy Ама кога намираш време бе жена???  newsm78 Честити ти именници!   bouquet

И последно да попитам: ние ще ходим до Казанлък, до където пътят с кола е 3 часа горе долу. Това е максималното време позволено на бебето да стои в коша/стола за кола. Ами ако ходехме до Варна какво става????  newsm78 #Crazy

# 533
Здравейте мамчета ,

ние секс сезона го открихме раничко. Започнахме около 30-тия ден, бяха ми свършили лохиите и се чуствах готова. Мен не ме боля, даже ми беше много по-хубаво от преди да забременея. Предполагам, че е така, защото нямах шевове.....
Да де,ама най-странното е,че аз съм секцио и изобщо не би трябвало да е така,толкова е тясно все едно наистина ми е за първи път.Той и мъжа ми се учудва вика"Добре де защо като не си раждала нормално става така?" и аз самата не знам. newsm78

# 534
Бия, и аз съм със секцио, явно въпреки това се свиваме  Grinning, лелееее мъжо има да черпи - колко екстри - и бебе, и "девствена" булка! Joy

# 535
Бия, и аз съм със секцио, явно въпреки това се свиваме  Grinning, лелееее мъжо има да черпи - колко екстри - и бебе, и "девствена" булка! Joy
Joy Joy Joy Да верно голямо черпене трябва да падне,довечера му казвам да ме води на ресторант. Party И без това и на мене не ми е подарил нищо за раждането.

# 536
Биа и аз не мога да си обесня защо е така при теб, но не си първата от която чувам , че е по-тясна след раждането. При мен за по-тясна не може и да става дума, но определено сега ми е по-добре, защото преди пък бях тясна. Мъжлето ми беше като зайче. Laughing Лелелее само да ме чуе как говоря за него , ще ми се расърди много. Важното е , че всичко е наред и сега секса ее мноого по-хубав. Биа сигурна съм , че скоро и вие ще си имате хубави креватни забавления.

Мами хайде аз излизам с моята бебка. Хубав ден !!!

# 537
Сега се връщаме от разходка и този път спа непробудно.. още спи в коридора, де.. а вчера грам не искаше да спи навън.. иначе за гушкането и аз умирам от кеф да си го гушкам, ама той просто ако не е на цицата или гушнат сам не иска да стои, та това ми връзва ръцете.. добре, че в пицата под нас имат готвено меню, та си вземам от всеки ден, ама вчера не успях да го ям.. не ме остави малкия!!
Та от това недоспиване  ми остават само 2 кг да валя, а не се лишавам грам.. просто явно с това нон стоп кърмене изразходвам много енерджи..
Да питам, има ли мами, които ползват 3 номер памперси??
На мен ми свършиха 2 номер и имам 3 , ама нещо големи ми се виждат , Марти е 4800 кг, а 3 номер е от 4- до 8 кг..  newsm78

# 538
italiana и аз от това кърмене отслабвам без никакви усилия - просто за ядене не остава време. Вчера след като се кърмихме от 4 до 1 през нощта и при всеки мой опит да вечерям или да вляза да се изкъпя се надаваше вик накрая от умора си легнах гладна. Вече всичко правя с една ръка докато придържам бебка с другата.

Моят мъж не ми вярваше, че положението е такова ама вчера сам се убеди - тъкмо я нахранвам и се нааква, мия, преобличам, съответно тя пак огладнява, пак се кърмим, люляме се, заспиваме, слагам я - тя се събужда от колики, пак на гърда и така минава деня.

# 539
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МАМИ!Желая Ви на този хубав празник много ЛЮБОВ и много усмивки от малките ни съкровища!!! smile3525

Бих искала да ви питам ,кога трябва да се повдигат бебетата,имам предвид,че когато Митко е в шазлонга той е в пулно легнало полужение,но ми изглежда че трябва да го повдигна малко ,но незнам не е ли много рано.Та затова реших да ви питам  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт