Августовски бебета 2009 - тема №2

• 26 877
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
Bia..az imah su6tiq problem..oba4e predi da rodq  Crossing Arms sega o6te ne smeq,4e kvi boli bqha..a i ni6to ne stana ooooh!
dano se opravi

# 541
Хелоу лейдис  Laughing

Ние май имаме проблем  Thinking Мойто мъж не иска секс  Thinking  Rolling Eyes "не бил готов" А защо  и аз не знам, нали аз съм човека, който трябва да се почуства готов  Rolling Eyes Карах го няколко пъти, но все ми се измъква с номера, че детето било при нас и не спяло много дълбоко.
Яни, познато ли ти е?!  Thinking Еми то ще е при нас до 2-3 годинки поне... Спрях да го карам пък да видим. Дали не е защото присъства на раждането, но не иска да си признае?
В неделя тръгваме за Гърция за 4-5 дни и се надявам там да ме уважи, че вече....  Embarassed
По случай раждането се сдобих с камера, която много исках  Grinning

Дю, чакам снимките да станат готови и ще ги пусна да ги видите, не се разсейвам  Laughing Wink

# 542
Да ви пусна фото на Марти, страшна е тази Калина!! http://www.flickr.com/photos/kalina_me_snima/3920912242/in/photostream/
Захира, все едно, че аз съм го писала твоя пост... явно сме в криза на растежа... Rolling Eyes
Ааааа, и аз значи ще си искам подарък.. само, че какъв...  Thinking

# 543
Да ви пусна фото на Марти, страшна е тази Калина!! http://www.flickr.com/photos/kalina_me_snima/3920912242/in/photostream/

Страхотни сте!!!  Hug Ама верно е страшна  Laughing Магьосничка е  Wink Laughing И аз чакам мойтееееее  Crazy Crazy Crazy

# 544
Бих искала да ви питам ,кога трябва да се повдигат бебетата,имам предвид,че когато Митко е в шазлонга той е в пулно легнало полужение,но ми изглежда че трябва да го повдигна малко ,но незнам не е ли много рано.Та затова реших да ви питам  newsm78
Разбира се,че е рано.Бебетата започват да седят чак към 6-я месец,в смисъл тогава започваш лека полека ти да го подпираш да седи,още е много рано за това.

Мими,а сега как си,в смисъл боли ли те или още не сте пробвали?

Данче ти направо ме разби.Той не бил готов?Май трябваше да е точно обратното.. Laughing Споко нема се плашиш,ко трябва ще направиме размяна на мъжовете,моя само за това говори,а мене ме е страх (щото ме боли де не за друго иначе ми се иска). Мани майтапа,ама да не е наистина от присъствието му на раждането??? Thinking  Hug

МАлеееееее Италиана снимките са жестоки супер просто,браво.  bouquet Hug
Данче,а на твойте има ли те и тебе снимана или само Бобс?

# 545
Бих искала да ви питам ,кога трябва да се повдигат бебетата,имам предвид,че когато Митко е в шазлонга той е в пулно легнало полужение,но ми изглежда че трябва да го повдигна малко ,но незнам не е ли много рано.Та затова реших да ви питам  newsm78
Разбира се,че е рано.Бебетата започват да седят чак към 6-я месец,в смисъл тогава започваш лека полека ти да го подпираш да седи,още е много рано за това.

Мими,а сега как си,в смисъл боли ли те или още не сте пробвали?

Данче ти направо ме разби.Той не бил готов?Май трябваше да е точно обратното.. Laughing Споко нема се плашиш,ко трябва ще направиме размяна на мъжовете,моя само за това говори,а мене ме е страх (щото ме боли де не за друго иначе ми се иска). Мани майтапа,ама да не е наистина от присъствието му на раждането??? Thinking  Hug

МАлеееееее Италиана снимките са жестоки супер просто,браво.  bouquet Hug
Данче,а на твойте има ли те и тебе снимана или само Бобс?

Имаме и мене  Flutter Flutter Flutter Заснет е момента как запушвам устата на Бобс с цица  Wink Crazy Flutter Laughing

Да се разберем на лични нещо за размяната на мъжовете?  Thinking Дай да го сексувам един два пъте твоя  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 546
Да се разберем на лични нещо за размяната на мъжовете?  Thinking Дай да го сексувам един два пъте твоя  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Няма проблеми,няма да ти откаже той гОркия и без тва е толкова загорял. Mr. Green Опааа май забравям,че не сме в скайп,сорЕ! BlushЗначи се разбрахме.След работа ти го пращам да те уважи един път два пъти и си го пребирам. bowuu Joy Joy

Отивам да преспивам каката и аз се трупясвам с нея! Hug

# 547
Да се разберем на лични нещо за размяната на мъжовете?  Thinking Дай да го сексувам един два пъте твоя  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Няма проблеми,няма да ти откаже той гОркия и без тва е толкова загорял. Mr. Green Опааа май забравям,че не сме в скайп,сорЕ! BlushЗначи се разбрахме.След работа ти го пращам да те уважи един път два пъти и си го пребирам. bowuu Joy Joy

Отивам да преспивам каката и аз се трупясвам с нея! Hug

Намекваш, че ако не беше загорял тооооолкова много, нямаше да ме пожелае лЕ???  Thinking  Thinking Thinking Пусни го за час и ти го връщам, бе  Mr. Green

# 548
Браво снимките са уникални,акто и на Дю(вчера ги разгледах) Hug

Имах предвид леко да се надигне,а не да го слагам да седи ,явно нещо не сме се разбрали(както и да е)...шазлонга му има много степени на повдигане и като е на пълно легнало полужение се получава така,че крачетата му са по нависоко от главичката.....Сега да ви се оплача:бяхме на разходка и видяхме вуйната на мъжа ми и тя като се надвеси над количката не мойш я отлепиш от там #2gunfire.След като реши да се махне от там ми вика"Ох ,аз съм нмого болна хремава съм и кашлям от една седмица Shocked"и защо трябваше да ми се вре тогава в детето??Е гати и хората.... #Cussing out

# 549
Зравейте и от мен !
Аз от доста време не съм писала, но пък ви чета редовно.
Ние с малката Калина сме добре.Тя засега е много добро и спокойно бебче /пу-пу / и аз съм много доволна от нея.Плаче само когато е гладна - иначе си лежи и кротува  Simple SmileЗасега изцяло сме на кърма и дано така да продължи.Нямаме режим и яде когато иска и колкото иска,но горе долу през 3 часа .През нощта прави по дълги паузи от 4-5 часа.
Колики засега няма или поне не са толкова силни.Не давам никакви капки , но една приятелка ми подари една възглавничка пъла с костилки от череши , която се затопля в микровълновата и после се слага на коремчето на бебето.Понякога вечер и я слагам и като че ли по бързо заспива.
От вчера давам вит Д и го капя по 2 капки направо.И Калина има малко пъпчици по лицето,които не ги мажа с нищо.Ние я къпем във ваничка още от първия ден в които се прибрахме ,като и пазехме пъпчето да не го мокрим и след като падна вече я киснем малко по дълго и на нея й харесва. Simple Smile
Така като чета доста от вас вече са пътували с бебчетата  или пък  мислите да го направите.Ние също мислим да пътуваме през почивните дни и се надявам да не й се отрази зле.
Как се отрази пътуването на вашите бебета ?
И още един въпрос : Слагате ли бебетата си в кенгуру ?

Снимките на Дю и italiana са просто страхотни  Grinning

Последна редакция: чт, 17 сеп 2009, 15:45 от boj777

# 550
Относно кенгуруто - за новородени бебета е абсолютно противопоказно. Може да се увреди гръбнака. Можеш да слагаш в кенгуру към 4-5 месец. Ако все пак искаш да я носиш по-добре си вземи сленг, в него бебето е полегнало и не се натоварва гръбчето.

За пътуването - при нас бебка си пътува много спокойно. Вече я водихме до Хисар и до Рилския манастир. Не сме имали проблеми. Малко е неудобно с преобуването в колата , но иначе няма проблеми

# 551
Joanna87 благодаря ти много за бързия отговор.И ние ще пътуваме до Хисар.Моето кенгуру уж е за от 0 до 8 месеца  и аз да си призная я слагам , за много малко само колкото да я сваля до мазето , където ни се намира количката ,че с столчето за кола ми е тежко когато го няма таткото.

# 552
  • София
Здравейте,момичета,
  Включвам се набързо да ви се оплача какво ми се случи вчера-нали се дохранваме и вчера взех о БИЛА една кутия АМ,прибирам се вкъщи и кво да видя-с ИЗТЕКЪЛ срок на годност!!!!! Shocked Shocked Shocked Направо полудях и това е за най-малката възрастова група.Беж обратно,такъв скандал им вдигнах!!!!
  Моето мишле малко по малко се оправя,но все още личицето й е много зле.Вече 2 ден сме на антибиотик ,а аз всеки ден като я преобличам не спирам да плача,толкова жално ми става като я гледам такава мъничка с тези ужасни рани и пъпчици... Cry
  Опитах всичко да ми се увеличи поне малко кърмата,но май няма шанс  Sad Всяка вечер я дохранвам,че поне да спинка спокойно.Иначе повечето вечери все още си се буди на 3 ч-3.5 ч. въпреки че вече е на 45дни.
  А днес цял ден спинка...пу-пу ,да не й е уроки,ама чак малко ме притеснява.
  Това е засега,до скоро.

# 553
gemma как така ти намаля така кърмата , не писа ли ти преди време ,че имаш много и не пиеше ли чай

# 554
italiana,за моя радост не иска да го нося на ръце и да се тръшка от рев,да чукна на дърво много ми е послушен и кротък,почти,даже да не кажа хич няма колики,та много рядко и плаче-само когато е гол.....лелеееееее тогава е ужас-рев страшен. ooooh!
А и момичета все пак не може изобщо да не се гушкат бебетата с цел "да не свикнат",те имат нужда от това най-много,да усещат топлината на мама,за "свикване" и "раззлигаване" може да говорим поне към 5-6 месец,сега то просто когато чувства дискомфорт иска да се гушне и нищо повече,да усети топлинката и това е всичко.....толкова малко им трябва да бъдат доволни и щастливи миличките. Heart EyesМного бързо после идва момента когато вече самите те не дават да се гушкат,така,че...да не ги лишаваме от тази радост.

Долс честити именници да са ти живи и здрави и имената им също.  bouquet
Аз си поръчах един бейлис.Мерси! bowuu

Биа, тоя пост все едно аз съм го писала. Моя Дани е точно като твоя Дани, едно към едно  Mr. Green
От бара и аз си поръчвам бейлис  Joy Joy Joy
И за гушкането мисля точно като тебе, чудя се какво е това съвпадение  Laughing

За кенгуру наистина е рано още, ще им се увреди на бебчетата гръбначето.
Подарък и аз не съм получила, но пък татито ми взе след раждането стая Лукс, така че поне това. Казал на майка си - поне с нещо да облекча мъките и от раждането  Joy Joy Joy (това ми го сподели тя).
Джема, дано миличката се оправи по-бързичко.
За секса - и на мен много ми се иска, а за мъжлето да не говорим, ама още май е рано.
Яна, аз смятам в стаята е да бебо, не мисля, че ще ми пречи. А за времето - ами през нощта, като го приспиме ще е ... само веднъж да стане време ....
За пътуването на бебо - ако е повече от три часа - се правят паузи от около час, за почивка на бебо, нахранване. Слагаме го в количката да е на равно гръбчето и готово.
Италиана, снимките са невероятни. Искам и ааааааааааааааз  Sad
Захира, лелееее, не ти завиждам, по толкова време кърмене Sad и като няма и по разходки как да ходиш, кофти Sad
Ние всеки ден задълже сме на разходка поне по три часа. Малкия спинка като къпан вън.
Сънчо, искахме снимки да даеш от Грийс  Mr. Green
Тинче, браво на вас, много се пораснали  Laughing
Айде аз отивам да се опитам да дремна малко докато малчо спинка и докато и коконата на сестра ми спи, че тя е такава фурия, че като е будна няма начин да се спи  Joy Много са сладки с Дани, много му се радва, ето малко снимки от нас http://tatyanatomsickova.multiply.com/photos/album/24/Daniel_Tom … ovishte#photo=181
Долс, честити именници  Hug
Лек ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт