С пъстри, шарени листа в Канада идва есента! - 39

• 35 839
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
  • Калгари, Канада
Sneji, пиши ми на лични! Майка ми се прибира в края на октомври в София, та ми се ще да повторим като миналата година - пиши какво има нужда да го пратя по нея. И за картичките дай адреси и имена, ще участвам.  Hug

aneta007 , честито   bouquet

nikolova , аз тъй и не издържах на честите боледувания от детската градина, а и не вярвам в това за имунната с-ма /мой си вярвания, не ми обръщайте внимание/ - тъй че си останах вкъщи и го гледахме на смени детето. Дано при вас нещата се оправят и да не боледувате често.

# 106
За малко да забравя - тази Коледа за 4-и път ще организирам изпращането на Коледни картички за децата от домовете. Има ли желаещи от вас, които да се включат в изпращането?

Стига да нямаме пак някакви нови трусове/сътресения финансови/емоционални както миналия път, като исках да помогна (още ме е срам от Миневрата  Embarassed ), ще се включа. Какво трябва да се прави?

# 107
За честите боледувания и изграждането на имунната система хич не съм съгласна, защото като дете съм боледувала само веднъж сериозно, а след това също много рядко . (пу пу)
Хайде бе, няма ли Жава програмисти. При мъж ми има 6 позиции и търсят. Може да занесе СВ на личния състав и да го прочетат.

Последна редакция: чт, 17 сеп 2009, 14:56 от WebMama

# 108
WebMama, аз мисля, че тия приказки за имунната система са си само приказки. Simple Smile
За работата казах на мъжа ми, но той отвърна, че може само да развали нещо под Жава. Много е бос в програмирането и се замисля дали да не учи в тази насока. Напоследък търсят повече програмисти отколкото айти-та.

# 109
Zdraveite mami,

Sorry za latinicata, no pak niamam Kredor. Iskam da vi pitam s koi agent si kupuvate bileti ot/za BG, ako imate telefon na agent za kontact. I da pitam pravite li medicinski zastrahovki na gostuvashti blizki i s koia kompania/agent. Priemam vsiakakvi suveti i preporuki.

Pozdravi,

bouquet

# 110
  • Vaudreuil Canada
croco1 ние правим застраховка на гостуващите ни при Димка Петрова - за ориентир последния път платихме 500 долара за два месеца гостуване на двама души около 60 годишна възраст.  Мисля че бяха застраховани до 50хил долара разходи на човек.

# 111
По въпроса за имунната система - от както големия ми син пие всяка есен Цитросепт превантивно, нещата са много по-добре. Дори миналата година на учителката и направило впечатление, че само той не е отсъствал от училище. Лошото е, че малкия не ще да го пие, то е верно, че ината му е в повече, но ...
Моя мъж като дете е боледувал адски много и майка му все казва, че е изпил кофи сиропи. Сега да ми е жив и здрав няма проблеми. Може да има нещо вярно, но 7 години са си много време  ooooh!
Иначе дребния няма вече температура, кашля по-рядко, но си му остава издрания глас, защото освен болестта е зает и да реве в градината в по-голямата част от деня.
croco1 - ние пътувахме с Еър Франс, купихме си сами билетите онлайн /иначе всички агенти товарят цената, макар и малко/

# 112
  • Vaudreuil Canada
Честит Рожден Ден на Симеон на Каролина! Да е здраво, весело и послушно дете. Честит празник на цялото семейство!

# 113
Shemet, Nikolova,

Mersi za otgovorite.

Nikolova, a ot koi sait si vzehte bileti i az da pogledna? Po vuprosa za Citrosept, ot Canada li go kupuvash ili ot BG?

Karolinka,

Chestit ti rojdennik. Da e jiv i zdrav i mnogo da slushka mama i tati.   bouquet

# 114
Честит Рожден Ден на Мони ! Да е здрав и весел !

Каролинка, Весел Празник !  bouquet

# 115
Честит Рожден ден на Мони!

Каролина и половинката   bouquet

# 116
  • Торонто
Честит Рожден ден на Мони !!!   party006

Да расте здрав и щастлив и скоро да се радва на най-сладката сестричка !!!

newsm59

# 117
croco 1, ето ти сайта http://www.airfrance.com/cgi-bin/AF/BG/bg/local/home/home/homepa … MLMFOgM:140uftmcu, ако пък имаш познат агент, /понеже те ползват отстъпки/ и иска да ти я подари  Laughing можеш да се възползваш Party
Цитросепта си го нося от Бг, не зная дали тук има, не зная и къде да го търся.

# 118
Много благодаря на shemet_neveroiaten, croco1, E&M----, denzul и Sofi за поздравите.  Hug
Направихте деня ми още по слънчев и цветен!!!

# 119
Честито и от мен. Много усмивки му желая!
Надявам се че сте имали чудесен празник.

Общи условия

Активация на акаунт