С пъстри, шарени листа в Канада идва есента! - 39

• 35 930
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
аз никога не съм го празнувала, не го чувствам като свой празник.
И аз.

За това ли става дума?
http://www.museepourenfants.com/eng/musee.html

В Лавал е; за деца от 2 до 8год.

А-ха, това е. Голяm кеф падна mиналата година и настина е за mалки и голеmи, правят и представления на всеки час mисля...иначе за сре6та таm, не е добно, за6тото няmа къде да се седне, постоянно си в движение  Mr. Green

# 166
  • Монреал
Уф и аз посред нощите с един много важен и неотложен въпрос  hahaha - да сте виждали някъде да се продава такъв подобен органайзър?

# 167
  • Vaudreuil Canada
TarikMom в тойсъръс пробва ли органайзерите са при леглата масичките и столчетата? Виж и в Икея на детските работи до ресторанта а може и на недетските работи да намериш подобно но няма да е толкова шарено.

# 168
  • Монреал
Еее, Шемет, супер си - аз в Икеа вече бях проверила и нямаха подобно нещо, но сега ми даде идея за тойсаръс и намерих ето това, дано да го имат в магазина:
http://www.toysrus.ca/product/index.jsp?productId=3640272&kw … my/TRUSCA/2510384

# 169
Уф и аз посред нощите с един много важен и неотложен въпрос  hahaha - да сте виждали някъде да се продава такъв подобен органайзър?

Zellers   bouquet

# 170
  • Vaudreuil Canada
TarikMom в Тойсъръс в Анжу има такова шарено органайзерче каквото търсиш - аз днес си направих една разходка до там в обедната почивка та и това погледнах. 80 долара + таксите.

# 171
  • Монреал
Мерси момичета  Hug Ще обикалям аз от идната седмица, ще имам доста време, понеже моите младежи ме изоставят и заминават на ваканция  Cry

# 172
Mama Hari
пиши ми на лични за да ти изпратя каквото намерих до тук по твоя въпрос

# 173
При нас в Costco има абсолютно същия органайзер за $59, днес го видях. Ако искаш провери сигурно и там се предлагат същите стоки.

# 174
Sneji,

Писах ти на лично, че ще ти пратя малка паричка. Слава на киндергартен ли е тръгнала? Честито и успех! Това с коледните картички е много сладко, не съм го забелязала миналата година.

Gargamelcho, търсиш ли още модели за снимане? Имам две бременни приятелки в Торонто.

Как нахлу есента и хладното време, малката е още боса и гола Wink Ще й търся обувки и малко есенни дрехи и зимен костюм. Ако усетите някакви хубави намаления, пишете. 

Ние сме с полската баба от седмица, а за Коледа като я изпратим ще дойде българската. Та Паулинка разбра, че има две баби и казва ""гуга" - демек "другата баба" Wink

Каролинка, много ми харесва че се подготвяш за раждането с midwives. И аз ако имам втори път ще избера този начин.

Добре дошли на всички нови имигранти и сполука!

Какво пиете за имунна система и профилактика против настинки и? Има една природна добавка в аптеките Cold FX. Има ли нещо, което може да се дава на малко детенце, или по-добре не?

# 175
Здравейте момичета!
Пате Яки, аз съм решила да не давам хранителни добавки. Повече излизане навън, да не се навлича, качествена храна. Да знаеш че от захарта имунитетът пада.
На бременните мами мога да препоръчам (всъщност още не съм го ползвала, не се е родил обектът Laughing) един слинг със страхотно намаление:
http://www.azurewraps.com/shop/home.php?cat=38

Пратката за цяла Канада е 10 долара. За монреалските мами - това е сайта на бутика който беше в Мама, бебе е кафе.
Лека нощ на всички Hug

# 176
  • Vaudreuil Canada
Честит Рожден Ден на Дана на Калида!
Да е здрава, усмихната и много щастлива!

# 177
Честит рожден ден и от мен!

# 178
heureuse мерси за сайта, със страхотно намаления слинг. Аз много искам да си взема и си търсех, но ми се струваха скъпи и се чудех не мога ли да си ушия, но този изглежда перфектен и е наистина много изгоден.  Hug

Последна редакция: нд, 04 окт 2009, 04:50 от aneta007

# 179
Радвам се че ти е свършил работа сайтът, Анета Peace Ако не боше този сайт, щях да си поръчам оттук:
http://www.mamankangourou.com/promo.php?l=en
А освен това от по-рано забравих да ти кажа, че ако искаш да знаеш какво да занесеш в болницата, в болниците обикновено организират посещения за бременните в родилното и им обясняват, там ще ти кажат всичко, което искаш да знаеш. Но за това посещение сама трябва да попиташ и да се запишеш.
Честит рожден ден на Дана Hug

Общи условия

Активация на акаунт