С пъстри, шарени листа в Канада идва есента! - 39

• 35 881
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
Честито и от мен, пожелавам на малкия Мишо да расте жив и здрав, да е весел и послушен и да ви носи само радост!

# 376
Честито бебенце и от мен!  bouquet

# 377
heureuse, Честито! да ви е жив и здрав!
много се радвам че така добре са се развили нещата  bouquet

Извинете ме, отдавна не съм писала, а напоследък сме и болни..
Купихте ли костюмите за хелоин? Тази година Виктория ще е принцеса Джазмин а Ема има една оранжева рокля тиквичка която бях купила миналата година.. дано само времето да е хубаво Mr. Green

Предвидили сmе го за събота, но на какво 6те се mаскира mоя mладеж тоЧно не mога да кажа, някакъв рейнджър ли беше, или особен вид нинджи newsm78 все не mога да запоmня. Този път и ние ще се mаскираmе-на веЧерно халуинско парти сmе  Party

Щастливке,
ЧЕСТИТА ВИ РАДОСТ В СЕMЕЙСТВОТО!Саmо положителни еmоции ви пожелаваm!!!

# 378
Heureuse,да ви расте здраво и силно детето - за радост на мама и тати   bouquet

# 379
  • Монреал
И ние ще обикаляме с младежа - избрах костюм на тигър, много симпатичен. Ето този е. Тази година ще ни е за първи път та и аз се вълнувам  Laughing

# 380
heureuse, Честито! да ви е жив и здрав!

# 381
  • Лавал-Пловдив
Честито, heureuse,само положителни емоции да ви носи малкия, а и за теб се радвам, че успя да постигнеш това което иска, да родиш нормално.
Ние също сме с бебе - Самуил, който дойде с първия сняг на 22.10 в 18:08. Нормално раждане, без епидурална  Crazy ooooh! Вече сме вкъщи и се гледаме, но лудницата е пълна с кака и батко  hahaha hahaha hahaha

# 382
Прекрасни новини в този есенен ден!

Кака Дора, честито  bouquet

# 383
чЕСТИТИ бебчЕТА И НА ДВЕТЕ
да са ви живи и здрави  ylinfant newsm07

# 384
  • На бял кон в Pierrefonds
kaka_dora , честито бебче! Да ви е живо и здраво и много послушно  Grinning   bouquet

# 385
Ëдно голяmо честито и от mен, како Дорке!!!
Mоmичета,
кажете празнували се Хелуин в Бг-то, че спорихmе тука по този въпрос?

# 386
  • Vaudreuil Canada
kaka_dora честито бебче - да здраво усмихнато и много радости да ви носи.

Колко бебешко стана в темата пак ...

Ние май ще пропуснем събирането на бонбони тази година - имам е костюм но сме канени на рожден ден вечерта та няма да има време за обиколки - добре че в градината ще имат някаква програма по темата та да се поориентира детето що е то хелуин.

# 387
  • Монреал
Кака Дора, честито! Много да ви радва и да е винаги здрав и усмихнат малкият Самуил!   bouquet

# 388
Кака Дора, честито!
Да е жив и здрав Самуил!

bouquet   bouquet   bouquet

Хелуин в БГ не сме празнували, но някои си го празнуват.
То и тук не го отбелязваме много много. Имаме си друг празник точно на тази дата.  Wink
Но тази година ще съчетаем двата у нас. Simple Smile За бонбони няма да се ходи.

# 389
  • Plovdiv->Toronto
Помогнете на Лозинка  

Една мама от американската тема ми изпрати линка, извинете че нахлувам така като Халеевата комета  Simple Smile. Момичето е много зле, има Пейпал, който има възможност да помогнем !
Благодаря ви!  Grinning Heart Eyes

Честито на рожденничето на кака Дора  Party !

Общи условия

Активация на акаунт