С пъстри, шарени листа в Канада идва есента! - 39

• 35 878
  • 745
  •   1
Отговори
# 390
Аз за пръв път празнувах Хелоуин, когато бях Подготвителен клас в Езиковата гимназия. Имахме учителка американка и с нея дълбахме тикви, правихме костюми. След като завърших гимназията, не се сещам повече да съм празнувала, даже и като бях после в Щатите не го уважихме точно този празник. Май по-скоро децата му се радват Crazy

# 391
kaka_dora, честит син!   bouquet
Да ти е жив и здрав и много поводи за радост да ти носи.

heureuse, и тук да ти честитя за новото попълнение.   bouquet
Да ти е жив и здрав Мишо.

Хайде, aneta007 твой ред е. Чакаме скоро и ти да се похвалиш с бебе.

И ние тази година за първи път ще празнуваме Хелуин. По-скоро в градината ще го празнуват и сме се подготвили вече с костюм. TarikMom, купила съм същия тигър + още един костюм и имам още малко време да се почудя с кой ще е облечен.
Иначе на 31-ви не мисля да ходя по улиците да събираме бонбони.

# 392
Кака Дора, честит син  bouquet Много да папка, малко да плаче, жив и здрав и само да ви радва!
Момичета, благодаря за поздравите. И у нас лудницата е пълна. 2-годишния батко за наша изненада не ревнува изобщо, напротив - само иска да гушка и целува, но пък като му се стори че му е по-удобно да легне върху бебето за да го целуне, ако няма човек до него, веднага ще го направи Simple Smile
Нашия 13-годишен батко беше голям почитател на Хелоуин, и сега е почитател, но вече му е неудобно да ходи като е станал такъв дълганак. Мислим да ги пратим с Габи заедно - Габи ще събира бонбони, а батко му ще ги яде. Така де, важно е големият да участва в празника, пък ако ще под прикритие Laughing Костюми ще има и за двамата, може и бебето леко да поукрасим. Аз си мечтая времето тогава да е меко и цялото семейство да отидем. Задържах се вкъщи откакто родих и нещо ме е стегнала шапката Simple Smile

# 393
Щастливке, Кака Дора, честито и от мен! Да са ви живи и здрави дечицата, много да ви радват и дай Боже да всички такива големи семейства  bouquet

# 394
  • Plovdiv->Toronto
Здравейте, един анонс искам да направя, най вече за торонтовските и мисисагските мами  Simple Smile.
На 8 Ноември, неделя в църквата св. Димитър в брамптън ще има кулинарен конкурс и базар за набиране на средства за църквата.
Който иска да участва е добре дошъл, обикновено се правят малки неща, удобни за купуване и отнасяне Laughing - мъфини, питки, баници на парчета, сладки, но има и цели пити, торти и тн. На който каквото му хрумне. Така че изтупайте изпитаните рецепти и донесете нещо вкусно  Party.
Приходите трябва да покрият вашите разходи, а от печалбата може да отделите част за църквата  Peace ...
Изложбата ще е долу в кафето, може да се подрежда от около десет, ще започне около 12 най-вероятно.
Много ще се радвам да се видим!
Ели   bouquet

St. Dimitar Church
1555 Steeles Av. West
Brampton ON, L6V 3N2
Tel: 905 874 0727

# 395
Kaka Dora, Честито! да ти е здрав и добричак и само да ви радва  bouquet

Моите диванета са по-добре и се надявам на хубаво време за събота.

Искам да споделя една много хубава статия за филмчетата Бейби Айнщайн..
No Einstein in Your Crib? Get a Refund

# 396
Mama Hari, бих искала да те попитам нещо на лично съобщение, но кутията ти е препълнена...

# 397
Извинявай, сега видях, че си писала. Може да ми пишеш вече.

# 398
Привет, мамита!

И аз отдавна не съм писала, но не мога да не честитя новите момченца на техните мами heureuse i kaka_Dora! Да са ви живи и здрави! И да са изпълнени домовете ви с детски смях, любов и сполука!

healthi, на добър час ако се приберете в Европа. Разбирам естетските ти забележки към Торонто. И на мен ми бече много трудно да свикна с всичко, което изреждаш. Чак след като родих 3 години след идването ми и започнах да изживявам тъкашния свяй чрез малката, сякаш се кротнах и приех, че сега това  е моят дом и виждам предимствата да съм майка тук. Много време отнема адаптацията, не е за всеки. Успех отново.

Мили мами, как се справяте с истерията покрай грип H1N1? Аз гледам да съм разумна, ама ми е доста трудно с тези медии. Поне си казвам, че добре че още се кърмим по малко, надявам се това да помага имунно на дребните.

Весел Хелоуин и се пазете здрави! Аз взех коронка и крилца за Паулинка, ама крилата явно не й бяха удобни ли или я уплашиха, засега ги гледа враждебно Simple Smile)) Аз с нетърпение чакам хелоунската разходка в квартала, май изживявам и аз второ детство (канадско Wink покрай детенце Wink

# 399
Мили мами, как се справяте с истерията покрай грип H1N1? Аз гледам да съм разумна, ама ми е доста трудно с тези медии.
Много лесно. Не се занимавам с медиите. Simple Smile  Wink

# 400
Незнам дали знаете, но този грип вече намери почва и в България и започва да се разпространява. Има затворени училища в Трявна, а има случаи и в други градове. Аз лично ще се постарая да спазваме по добра хигиена, когато се прибираме от разходки или работа и повече витамини (плодове и зеленчуци) да приемаме. Като знаем как обичаме да се самолекуваме българите, незнам докъде ще стигнем.

# 401
То имаше случаи и на морбили и на още нещо в лятото. Само гледат сензация да се прави.
Грип като грип. Пък има и ваксини...

# 402
  • Vaudreuil Canada
Pate Jaki и аз съм много притеснена с грипа. Смятам да ваксинирам дребното а и нас си. В работата ми всичко живо киха и смърка пада голямо кашляне и въобще знаеш ли кой какви вируси ти хвърля - училищата връщат яко ученици а родителите от своя страна като ги видят че кашлят не ги и пускат щото е ясно че ще ги върнат. Медиите слабо ме вълнуват като гледам как за норматив от време хората се разболяват. А и като знам колко са пъргави в обслужването в болниците....

# 403
  • Торонто
А смятате ли да слагатe ваксината срещу H1N1?
Аз бях решила, че НЕ, но около тази истерия и това починало 13 год. момченце взех да се замислям ...

Страничен въпрос - някой знае ли къде продават детски стелки за обувки/ботуши?

# 404
  • Vaudreuil Canada
Sofi ние ще се ваксинираме.
А за стелки питай в някой магазин където продават изключително и само детски обувки. Стелки за възрастни съм виждала във фармациите - може и там да провериш или да изрежеш голяма но не знам колко ще е добра формата.

Общи условия

Активация на акаунт