С пъстри, шарени листа в Канада идва есента! - 39

• 35 864
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
  • Калгари, Канада
escorial , честита рожденничка /на патерици/, да ви е здрава и много да ви радва!  bouquet   Дано и батковците са послушни.
Впечатляваща торта  Peace

# 511
Вери, гледах ги и тях, но изпират ли добре?
Аз нямам забележки. Също не перем в общата пералня.
Пробвай и си реши.

# 512
  • На бял кон в Pierrefonds
Николова, Шемета е права, ние ползваме едно и също тесто за пици и мекици, ще ти пиша на лични, че трябва да питам мъжа ми какво съдържа  Embarassed той е по тестото в къщи.

escorial, благодаря, звучи много вкусно, както и изглежда. От къде купувате кокосовото масло? Много ми харесва, че няма захар в рецептата.

Аз пера с GAIN-течен. Много съм доволна. Скоро си купих и Персил на прах (от Адонис за монреалки), още не съм го ползвала, някакъв арабски е, дано е хубав, че кутията е огромна.

# 513
Кокосово масло от био щанда на Loblaws или IGA; магазин Teva на Декари- там са главно био неща; магазин Eden  на Аv. du Parc- пак главно био продукти. По индийските магазини също има кокосово масло.

# 514
Шемет, споко... тук сме Simple Smile
Нищо не сме усетили.. добре, че са новините. Било е в океана а от там ни дели вода и цял остров Simple Smile
Земетресение не сме усетили, но дъжд...... подгизнахме. Страшно количество се изсипа. И като прибавиш силен вятър... не е приятно. Дори се будим от бурите нощем.

Мечтая да слънце, тропици и ваканцияяя

# 515
  • На бял кон в Pierrefonds
Вери Hug

# 516
  • Vaudreuil Canada
escorial благодаря за подробното описание - само един въпрос ми възникна докато четох рецептата - не те ли притеснява да даваш ядки (по-специално кашуто) на толкова малко дете? Рецептата е много интересна най-вече поради факта че не се пече - повечето плодови торти които съм срещала се пекат при това доста дълго.

# 517
Шеметче, аз също давам ядки на Ясен: бадеми, кашу, орехи, кедрови ядки; слънчогледови и тиквени семки. Почнах от около годинката. Но аз захранвам Ясен по друг начин, ако може изобщо да се нарече захранване. С Маги беше късно, плавно, бавно, стриктно, по схеми и режим.

# 518
  • Vaudreuil Canada
Вери въпроса ми беше за кашуто защото е вид фъстъчена ядка, а и Карина е била точно на годинка та затова и се учудих.

# 519
  • Монреал
Много хубава торта и звучи много вкусно  Laughing Да ти е жива и здрава сладката Карина.   bouquet

Ние купуваме Тайд на прах, повече ми харесва отколкото течния.

# 520
Шеметче, да, знам. И аз го давам от този период някъде. Не мога да кажа с точност, защото не си записвам за разлика от миналия път. Simple Smile

# 521
  • Vaudreuil Canada
Вери какви са разфасовките на кокосовото масло в Loblaws или IGA например?

# 522
454 гр  - само такова имаше в нашиа лоблаус

За прах за пране - Тайд основно  - и като че и аз съм по доволна от прахообразните. Пералнята ни е с горно зареждане.
Сега съм купила да пробвам Сънлайт.

# 523
454 гр  - само такова имаше в нашиа лоблаус
И е към 10-на долара.

# 524
  • Vaudreuil Canada
WebMama, Вери благодаря за отговорите.

Общи условия

Активация на акаунт