С пъстри, шарени листа в Канада идва есента! - 39

• 35 832
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
Уфффф все си мислех, че са се променили към добро български пощи.

# 586
  • На бял кон в Pierrefonds
На някой случвало ли му се е да се забави много или изгуби писмо до България?

Миналата година пратих едно, което просто не пристигна. От тогава пращам само по познати. Никакво доверие нямам на БГ пощите.

# 587
Пролетта на 2007-ма около 10-12 писма с мартенички изпратих от Бургас за София и Варна. 5 от тях изобщо не пристигнаха.
Ама нали все да вярваме, че нещата се подобряват и да не сме черногледи....

# 588
Здравейте канадски мами,
имам гореща молба към всички ви - трябва да вадя визи за гостуване в Торонто, а канадското консулство в София вече не съществува. Ако на някой се е налагало скоро да вади виза, нека пише къде се подават документите. И повече подробности, ако може - по пощата до Букурещ и как.
Предварително ви благодаря!

# 589
  • Vaudreuil Canada
детелинад точно така подават се в посолството в Букурещ като се изпращат с куриерска фирма, която да е оторизирана да получи паспорта с визата за наобратно.

# 590
Здравейте..
До мамите в Абърта:

Дали някоя от вас има актуална информация за планирано идване на българския консул по нашия край през следващите 3-4 месеца?
Аз си говорих с консулството преди месец и половина.. нямаше нищо такова..

# 591
  • Калгари, Канада
Здравейте..
До мамите в Абърта:

Дали някоя от вас има актуална информация за планирано идване на българския консул по нашия край през следващите 3-4 месеца?
Аз си говорих с консулството преди месец и половина.. нямаше нищо такова..

Не съм чула да планират в момента, той тази година вече идва в Калгари, тъй че едва ли, вероятно чак догодина, най-рано късна пролет или лятото  Peace

# 592
Можеш да попиташ в сайта на българското дружество, дружеството организира и координира тези прояви. Ако си член и си плащаш скрония членски внос от 5 долара ще те информират и по и-меил.

# 593
  • Калгари, Канада
Ние също получаваме съобщения на пощата и без да сме членове, няма да ти откажат информация ако звъннеш да попиташ. Членовете все пак се ползват с предимства, като например научават предварително за Коледно парти.

# 594
Здравейте канадски мами,
имам гореща молба към всички ви - трябва да вадя визи за гостуване в Торонто, а канадското консулство в София вече не съществува. Ако на някой се е налагало скоро да вади виза, нека пише къде се подават документите. И повече подробности, ако може - по пощата до Букурещ и как.
Предварително ви благодаря!
[/quot
Syvsem prqsna informaciq (ot edna sedmica) vizite se pra6tat na adresa na posolstvoto v Bukurest s kurier, a posle posolstvoto vry6ta obrabotenite dokumenti s kurier, kojto polu4atelq zapla6ta pri polu4avane. Cqlata procedura za vizi na na6ite otne po-malko ot 2 sedmici  Peace
Sorry za latinicata, ama ot rabotata taka po-spori...

# 595
  • Vaudreuil Canada
МaНЕВрата честити ви визи  Wink
Потвърждавам, че процедурата е много бърза и нашата проекто-гостенка си получи визата за по-малко от 2-те седмици по същия начин.

# 596
  • Монреал
Е супер само две седмици значи - и ние плануваме гостуване за догодина, та това са добри новини.  Grinning

Днес сутринта се уплаших, че трябва да вадим лопатите вече уффффф  Confused

# 597
  • Vaudreuil Canada
Мацките, които планират пътуване до Канада и тези, които чакат гости - имайте предвид, че някои от авиокомпаниите са намалили багажа на 1 багаж 23 кг.

# 598
Шемет, къде го прочете това? За кои авиокомпании става въпрос?

# 599
  • Vaudreuil Canada
В бг-канада имаше линк към сайта на KLM а някой спомена че и Бритиш са редуцирали багажа. Не знам дали има други, но явно това е тенденцията така че проверявайте като купувате билети.

Общи условия

Активация на акаунт