С пъстри, шарени листа в Канада идва есента! - 39

• 35 849
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
  • Калгари, Канада
Sneji   Hug Момичетата много хубаво са го казали, благодарим ти за това, което правиш и продължаваш да правиш   bouquet

ZStamenkova, добре дошла! Да не те разочаровам, но понякога тук идва направо лятото ....  през юли   Wink           Joy

# 571
  • Лавал-Пловдив
Ние ще украсяваме у нас на 01.12 - тогава и Сами прави 40 дена, да ни е празнично и шарено. Обикновено винаги в началото на декември украсявам и държа до края на януари. А и баткото празнува на Никулден, та и за неговия празник да има украса.
От къде купувате шаран - миналата година купих нещо от китайския супермаркет на Жари, но май не беше шаран, но поне го докарваше и на вид и на вкус. Но тази година много ми се е приял шаран  ooooh!

# 572
Moмичета , кърмя вече от година и половина почти ,но от 2 дена едната ми гърда почна да се втърдява и да ме боли ?
да не би да се получава някакъв мастит  newsm78
Има ли някоя идея от какво може да е това и какво да правя ?

# 573
  • На бял кон в Pierrefonds
КалинаР , някакво запушване има сигурно. Добре е да правиш топли компреси и да цедиш добре гърдата, за да не се инфектира. Ако вдигнеш температура и мястото се зачерви трябва да те види доктор. Това са признаци на мастит.

# 574
ZStamenkova, добре дошла  bouquet
Калина, тук според мен е събрана най-добре поднесената информация по въпроса:
http://www.nbci.ca/index.php?option=com_content&view=article … ion&Itemid=17

Ние елхата вече я украсихме, но още ще украсявам. Вчера купихме някакъв джинджър бре, правело се май някаква къщичка Flutter Някой да го е правил?

# 575
  • Vaudreuil Canada
heureuse аз съм купувала комплект бисквити за къщичка - вътре има пълни указания как да я слепите и украсите - чаровни са.
Аз тази година искам да си правя мини село ама моето ще е от меденки щото това тесто ми харесва за изработване на къщички.
Джинджър бисквитите са ми малко странни все още.

За елха ще ходим след малко и като я украсим ще пусна снимки Simple Smile обожавам мириса на елха в къщи.

# 576
  • Монреал
Ние още не сме започнали с украсите - другият уикенд....

ZStamenkova, добре дошла и успешна интеграция!  Hug

# 577
  • Vaudreuil Canada
Eто я нашата елха  Wink има какво още да се желае от нея но тази година стъклените играчки ще останат по кашоните

# 578
Шемет,  красива е елхата !
Аз също много обичам мириса на борова гора, но все пак взехме изкуствена елха.Много се впечатлих от размерите на елхите тук, най-малката, която намерих беше 1.20 метра, а ние взехме 1.80м. Доста играчки ще трябва да купим Thinking
Толкова обичам коледното настроение, но и ние ще започнем украсата от другата седмица. С малкия пекохме играчки за елха от тесто, но не за ядене, а солено тесто.На него бързо му мина мерака, повече му хареса да мачка тестото, та основно за мен беше забавлението с оформянето и рисуването. От същото тесто направихме плочки, върху които той си отпечата ръчичката и крачето, надписахме ги с датата и ще пътуват при бабите в БГ като подарък от нас. Simple Smile

# 579
  • Vaudreuil Canada
kambanka 2304 имай предвид че плочки от солено тесто доизсъхват след изпичането и може да се изкриви в проследствие така че ако можеш леко я притисни с нещо за да не се разкриви. Аз бях правила и се разкривиха и нацепиха от доизсъхването.
А за елхата - ние ги купуваме от разсадници защото там са по-рошави и кичести. Една година обикаляхме като луди за елха по разни промоции, но всичките елхи бяха много по-високи от стаята ни и доста плешиви та от тогава си знам - хубава и китна елха в разсадник и то края на ноември началото на декември иначе след първата седмица на декември спират да зареждат с елхи и разпродават наличните.

# 580
Шеметче, хубава елха!
Ние към 10-ти ще украсим. Затова пък елхата ни седи до 8-ми март.  Laughing Засега караме с изкуствена.

На някой случвало ли му се е да се забави много или изгуби писмо до България?

# 581
  • Vaudreuil Canada
На някой случвало ли му се е да се забави много или изгуби писмо до България?
Два месеца много ли е  newsm78

А за вашата елха знам - лично съм го видяла  hahaha

# 582
Два месеца! Верно ли? Поне пристигна ли? При нас са минали само някакви си 19 дена със съботите и неделите. Вече го отписах писмото. Ние не пращаме много често по пощата до БГ, но миналия път писмото стигна за 4 дена.

# 583
  • Vaudreuil Canada
Пристигна мухлясало - и това беше през летния сезон.

# 584
  • Калгари, Канада
И ние сме с изкуствена елха, мириса си е мирис, ама чистенето после ....

Вери, при мен и загубени писма се е случвало, и пристигнали след 2-3 месеца. Сега пратих колетче със снимки, дано пристигне, досега колет не ми се е губил, но виж винаги е отворен... много любопитни нашите пощаджии  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт