С пъстри, шарени листа в Канада идва есента! - 39

• 35 826
  • 745
  •   1
Отговори
# 45
  • Монреал
хехе разшифровах го  Wink

Успех на кака Дора с ученето -браво, аз не мога да се ентусиазирам за тоя френски и туйто  Tired

# 46
  • Pierrefonds, CA
П4ели4ка, Честит Рожден Ден ! Бъди здрава и щастлива !

Благодаря ви за поздравите !  Hug

# 47
  • Vaudreuil Canada
TarikMom що се мориш да разшифроваш - на първа страница на форума си пише в скобички след името Simple Smile

# 48
TarikMom що се мориш да разшифроваш - на първа страница на форума си пише в скобички след името Simple Smile

Шемет, аз не бях с идея да крия, просто цифрата да не се набива на очи Crazy Пък то сигурно и в профила ми го пише, нямам идея Embarassed

Е&М, честит рожден ден и на теб (не съм забравила, че сме на една дата)  Wink

# 49
  • Торонто
Здравейте момичета,
нашата компания търси офис сътрудник, ето обявата:
http://montreal.en.craigslist.ca/csr/1364034969.html
атмосферата е casual, офисите са нови и удобни, говори се предимно английски и е много добра начална работа, за тези, които нямат много опит в Канада.
Ако искате повече информация, с удоволствие ще дам на лични.
Поздрави на всички!   bouquet

А как така в Монтреал говорите английски в офиса?
Това често срещано ли е?
Аз не един път съм се замисляла за там, защото има повече фирми в моята област, но невладeeнето на френски категорично ми е спирало всякакви мисли...

# 50
Монреалки, препоръчайте ми фризьорка Praynig
Също ако сте мяркали някъде китайски или индийски магазинчета за сувенири, техни продукти, езотерика? Благодаря предварително!

И Честит празник на рождениците!Пожелавам здраве и късмет!

# 51
Bonjour!

Днес имаме годишнина от сватбата Heart EyesКога минаха 5 години...сякаш беше вчера. Почерпете се за наше здраве   Hug

# 52
  • Vaudreuil Canada
Честит Рожден Ден на MamaMargo!

и

Честита Годишнина на Галче

# 53
  • Монреал
Бреййй много рожденици напоследък - ЧЕСТИТО на всички!   bouquet

Честита годишнина, Галче - дай Боже догодина да празнувате в Канада!  Hug

Софи, аз говоря съвсем бейсик френч  Laughing - оправям се само с английски тук. Съпругът ми също работи главно с английски - много от фирмите тук развиват бизнес със Щатите и с англо-говорящата Канада, и не толкова с френско-говорящи клиенти. Между другото има много, ама много, хора родени и израсли тук в Монреал и не говорят и думичка френски  Wink

# 54
леле колко  рожденици-ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ  .

Галче, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА ВАС и да празнувате още 50 *5 Grinning

късмет на  кака Дора в ученето ....и на изпита разбира се  Wink

# 55
  • Vaudreuil Canada
С тия темпове на писане това ще ни е и новогодишната тема ...

Има нови правила за размера на темите:

С оглед уеднаквяване максималния брой на страниците на отчетните теми и темите с продължение, вече всички подобни теми ще се заключват след 50 стр.

Моля, не превишавайте 50-та страница!
Дори и да не е пусната нова, ако старата тема е превишила 50 стр., то тя ще бъде заключена.

Ето от тук го копнах.

# 56
Честито на рожденничките E&M, p4eli4ka и MamaMargo!
Да са здрави, много обичани и щастливи!

Шеметке, тъкмо ще ме улесняват и няма да се налага да пускам тема всеки месец, а и тия заглавия все се чудя какви да ги измислям ...  Mr. Green

# 57
  • Vaudreuil Canada
По повод на рождените дни я да питам разни работи ... за обмяна на опит и за да не гледам много аборигенски.

Как се процедира с рождените дни в клубовете - родителите седят ли там или си оставяте детето и се връщате по-късно да си го вземете? На каква стойност са обичайно подаръците които купувате - нека ги разделим на по-близки и по-далечни деца? Кога се дава подаръка - веднага или по-късно? Надписвате ли картичка? Някакви подаръци/цветя за родителките предвиждат ли се? Как потвърждавате че ще отидете на рождения ден? И ако с сетите нещо друго да споделите от опита си до сега ...

Каролина обещавам да се включа поне в мисленето на заглавия - знам че когато не ти трябват се появяват ама като ти трябва нещо такова много трудно се съчинява.

# 58
  • Лавал-Пловдив
За майките от Сейнт Леонард:
в неделя 13.09 ще има празник на квартала в парк Wilfrid- Bastien (това е парка срещу кметството на Ст. Леонард, на Лакордер ) Ще има виенско колело, варена царевица, детски забавления, представяне на занаяти, риболов в езерцето, надуваеми играчки, състезания... Миналата година бяхме - много ни хареса и се забавлявахме добре. Тази година пак сме там. Ако някои прояви желание...

# 59
  • Vaudreuil Canada
Ами то в Анжу имате и цирк - не знам до кога ще е там ама да знаете де ако решите да ходите до Галери д'Анжу.

Общи условия

Активация на акаунт