С пъстри, шарени листа в Канада идва есента! - 39

• 35 886
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
  • Vaudreuil Canada
По въпроса с кризата определено много от моите познати я усетиха а наскоро влизах да гледам обявите за работа - по мое скромно мнение са намаляли минимум 5 пъти спрямо това което е било преди - стагнация има, но има и много спекулиране с кризата в резултат на което се съкращават и хора които не се харесват на шефовете или просто взимат твърде високи заплати поради големия си стаж.

# 361
Healthi, желая ви успех в Европа!
Милена, ти и в Торонто ли си живяла? Интересно ми е къде ти харесва повече - в Торонто или във Ванкувър? Аз си признавам че навсякъде ми харесва - и в Торонто, и в Монреал, във Ванкувър и в Отава. От останалите 3 града имам впечатления на турист само, но усещането ми е че там не бих скучала, особено в Торонто и Ван.
Момичета, да ви се похваля че миналия петък станах мама на бебе Мишо. Бебокът се чувства прекрасно, по цял ден се гушкаме и си се радваме. Ако някой го интересува, подих вагинално след секцио в болницата Сейнт-Жустин (защото знам че не във всяка болница позволяват такива раждания). 

# 362
Mama Hari,аз на никаква цена не бих се отказала от възможността да дойда в Канада.Човек трябва да има възможност лично да види нещата и да реши за себе си кое си струва усилието.Ако не бяхме дошли -цял живот щях да живея с мечтата за Канада и да се чувствам неудовлетворена.Сега взимам решението си лично.То може да се промени след време-вратите ни остават отворени...На твоето семейство желая искренно успех и да осъществите мечтите си.  Hug
Millena,грозни са ми старите изхабени от времето витрини на магазини,ресторанти,кафенета из цяло Торонто,изключвайки абсолютния център и няколко нови квартала,грозни са ми дървените електрически стълбове,осеяни  с хиляди ръждясали тел-бодове,особено грозни са ми хората по улиците,грозни са ми малките ,леко мърляви ресторантчета из целия град,грозни са ми разхвърляните миризливи магазинчета навсякъде из града,грозно ми е да се работи в офиси без прозорци и да се учи в мазета без естествена светлина.Нека не звучи като заяждане-просто очаквах нещо по-модерно,лъскаво и изненадващо.Все пак- четвърто място в света си е ангажиращо.  LaughingОценявам добрите неща-за които писах преди и не съм черногледа,но не бих била щастлива да бъда част от това  общество сега.Сигурно ,повредата е в моя телевизор  Laughing

# 363
  • Монреал
Healthi, желая ви успех в Европа!
Милена, ти и в Торонто ли си живяла? Интересно ми е къде ти харесва повече - в Торонто или във Ванкувър? Аз си признавам че навсякъде ми харесва - и в Торонто, и в Монреал, във Ванкувър и в Отава. От останалите 3 града имам впечатления на турист само, но усещането ми е че там не бих скучала, особено в Торонто и Ван.
Момичета, да ви се похваля че миналия петък станах мама на бебе Мишо. Бебокът се чувства прекрасно, по цял ден се гушкаме и си се радваме. Ако някой го интересува, подих вагинално след секцио в болницата Сейнт-Жустин (защото знам че не във всяка болница позволяват такива раждания). 

И защо си скатала такава важна новина да не се вижда? ЧЕСТИТО!  newsm44 Да е жив и здрав бебо Мишо и само да ви радва!   bouquet  bouquet  bouquet

Тарик Мам, а какво всъщност ще се продава, аз нещо не доразбрах newsm78

Уф, хич ме няма, ето линк, но предполагам, че на разпродажбата ще са неща от стари колекции:
www.hatleynature.com

# 364
healthi Тъкмо отворих да пиша и гледам, че и ти си писала Simple Smile
И на мен ми е грозно в Канада. Всичко това, което описваш.
Това беше най-първото ми впечатление.
Но аз не съм идвала насам с никакви очаквания, а просто се изненадах колко е грозно и квадратно всичко.
И аз до скоро си мислех, че може би аз нещо не съм наред - но ето, че не съм само аз.
С времето леко посвикнах на тукашния изглед, но все още не ми допадат дрехите им, мебелите и т.н.
Чудя се как ли е в Щатите....?

heureuse
Честито и тук от мен Simple Smile Всичко най-хубаво му пожелавам Simple Smile

# 365
  • На бял кон в Pierrefonds
heureuse , честито! Да сте живи и здрави всички и бебчо много да ви радва! Hug

# 366
  • Vaudreuil Canada
heureuse Честито и тук. Да расте щастливо и здраво детенце и да споделиш малкия батко как приема бебока.

# 367
heureuse , Честит нов член на семейството! Да е жив и здрав !

И моето първо впечатление бе за грозно, квадратно и "тухлено". В предградията обаче е доста по-пъстро. Тук всичко е някак като направено с  теслата, някак бутафорно,  някак "временно".
Може би обаче свикнах Wink и вече не ме дразни.
Т.нар. "ресторанти" и аз не ги харесвам като цяло, но има и добри места с приятна обстановка. Преди да се роди Мартин ходехме тук там.

За работата - за ИТ са ми впечтленията  -  сравнено с периода 2002-2004 сега е много по-добре. Много зависи обаче от конкретната специалност. И моите впечатления са , че се ползва кризата за да се съкращават по-високо платени дългогодишни служители. Във фирмата на мъж ми тази година съкратиха 2 отдела без значение кои е нов, кои стар и кой колко кадърен. Миналата година пък той смени 3 работи. Говори се, че кризата ще се задълбочи след нова година.

Последна редакция: пт, 23 окт 2009, 17:57 от WebMama

# 368
heureuse, поздравления за удвоеното ти щастие. Да расте жив, здрав и много весел малкият Мишо  bouquet  bouquet  bouquet

А за отиването в Канада и аз така агитирах моя мъж. Хората ни дават шанс, не си струва да го пропилеем. Неговият отговор е, че каквото и да станело там, той назад не се връщал Rolling Eyes, но съм сигурна, че ще подходим според конкретните обстоятелства, когато (ако) се стигне до там.
Днес платих за медицинските, на 6 ноември ще бъде "събитието".

На мен и в Щатите ми се видя квадратно и скучно. Все пак духът на Европа е създаван в продължение на много векове и няма как да се постигне оттатък океана. Във Филаделфия ми хареса, макар че бях там само за 1 ден Peace и в Чикаго имаше интересни местенца със своя атмосфера Heart Eyes

# 369
Привет на всички,
До новите или бъдещи майки :
Имам 2 опаковки СабСимплекс, със срок на годност до 4/2010. Ако някой се интересува мога да му ги пратя или дам лично ако е от Торонто.
Описание на препарата:
http://www.framar.bg/%D1%81%D0%B0%D0%B1-%D1%81%D0%B8%D0%BC%D0%BF … -pid18000129.html

Пишете ми на лични.
Поздрави Simple Smile

# 370
.....Чудя се как ли е в Щатите....?

Ако не mинава6 Кпп-то няmа и да усети6 разликата. В по-mалките градчета даже е по-квадратно и оттук, и mного 'дъсчено'. А градския транспорт е mечта, за живее6тите в предградията. Лично mнение...

# 371
Зависи(имам Предвид за САЩ). Зависи от града. Но общо взето архитектурата е един тип. Ако попаднеш в нов квартал, няма как да разбереш в кой град са - еднакви къщи, няма зеленина. Но в старите квартали къщите са различни и има много зеленина.

# 372
Поздравления heureuse!   ylinfant
Да ви е жив и здрав малкия Мишо, и много да ви радва и слуша!   bouquet

# 373
heureuse, Честито! да ви е жив и здрав!
много се радвам че така добре са се развили нещата  bouquet

Извинете ме, отдавна не съм писала, а напоследък сме и болни..
Купихте ли костюмите за хелоин? Тази година Виктория ще е принцеса Джазмин а Ема има една оранжева рокля тиквичка която бях купила миналата година.. дано само времето да е хубаво Mr. Green

# 374
heureuse, честито!!! Да е жив и здрав малкия Мишо!!! Само радости да ви носи!!! ..  да слушка, да папка и голям да порасне Simple Smile newsm07

Общи условия

Активация на акаунт