С пъстри, шарени листа в Канада идва есента! - 39

• 35 848
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
Можеш да попиташ в сайта на българското дружество, дружеството организира и координира тези прояви. Ако си член и си плащаш скрония членски внос от 5 долара ще те информират и по и-меил.

Получавам e-mails, но информация за консулски дни не съм чувала от тях засега.. Помня, че събираха бройка някъде през април-май 2009..
Исках да разбера дали някой незнае нещо повече от мен, но явно това е засега..

# 601
Някъде по това време идва консула в Калгари. Приема в дома на Долапчиеви тогава и беше  в Калгари за 2 дни ( спомням си, че в българското училище имаше някакво парти и консула дойде и там). Знам, че това беше последното му идване и след това мандата пое друг консул. Най- добре се обади на Димка ( ако нямаш телефона и кажи, ще ти го пратя на лични).

# 602
  • Canada
Новият ни консул почина миналата събота - http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2009-11-23&article=303010

# 603

Е това е твърде неприятна новина..

# 604
  • На бял кон в Pierrefonds
За багажите - Бритиш със сигурност позволяват 1 багаж по 23 кг на човек. Промяната е от началото на ноември месец.

# 605
Аз знам също за Air France че намалиха багажа.
Това нормално ли е, т.е. всяка година ли се случва или е само сега? Понеже мен специално ме изненада.

# 606
Lufthansa са все още с 2 багажа по 23 кг.

# 607
Незнам къде четете тези багажи, но Бритиш са си още 2 парчета багаж до Канада.
КЛМ, Немците (от 01 януари, 2010) и Французите са само 1 х 23кг
Австрийците са 2х23кг

Но всичко си е на техните уеб страници

# 608
Мили мами..имам следния въпрос..някоя от вас да е минала през сватба в канада? ние сега плануваме всичко но ми е много чуждо ,тук някак си не е както в бг..ох:)

# 609
BukTopuq, ние се бракувахме в Албърта:) Не знам дали ще съм ти полезна но питай:)

трябва ти marriage commissioner, потърси с гугъл във вашата ерия:)
след като намерихме няколко, прегледахме страниците им и ревютата които са им оставили хората и накрая си избрахме по снимка Laughing
можеш да се уговориш тях за място, някой си имат техни си места..

предполагам може и в църквата да питаш ако нещо такова те интересува

за роклите е добре да гледаш от рано защото на повечето места оф д рак са огромни размери и трябва да си поръчаш, което отнема ужасно много време

# 610
Здравейте на всички! Да се похваля, че завършихме процедурата и вече имаме визи и скоро ще стъпим и ние на канадска земя. Сега търсим жилище, но е доста трудно и затова ще помоля, ако някой знае да се отдава такова за семейство с две деца да ми пише. Нямаме претенции за квартал, но да е спокойно и близо до парк и училище ще е добре. Благодаря ви.

# 611
  • Vaudreuil Canada
Честит Рожден Ден на Ивет на Писанка.

# 612
  • Лавал-Пловдив
Честит имен ден на всички именици  Grinning

# 613
Честито и от мен, да са живи и здрави !
Честито и на Мама Хари!

# 614
Честито на всички именици,Да са здрави и засмяни  bouquet

Общи условия