От 15.09. в ШЕСТИ клас!

• 31 640
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
  • Sofia
mama_jenny_r , благодаря за информацията   bouquet. Изтеглих графика , определено тези по история и география са на 27.02. Тази по история е от 9.00 , а по география - 14 ч.
 БЕЛ на 14.02 , а математика - 28.02.
 Успех на всички дечица , които ще участват.  bouquet

# 676
  • с/у ОколоМръсТното
Моля да ме включите и мен.

добре дошла   bouquet

Моята щерка въобще не споменава олимпиади. Друга година все по на 1 или 2 ходеше, сега - нищо.  Tired
Успех на ходещите по олимпиади ученици  Peace

Али_сън, евалла на твоят шестокласник  Hug

na_ga - благородно ти завиждам...  Simple Smile
И моля, сподели... каква точно е обстановката при вас. По Новините дават репортажи, но друго си е "на живо".  Grinning

# 677
Шани , при нас е нормално зимно време.
Единственото усложнение идва от силния вятър, който направи на места огромни преспи.
Главните улици са почистени вече, но тези около блоковете хич. По тротоарите снега е до колене.
Днес излизах с колата да пазарувам и като се връщах точно пред съседния вход закъсах, та ме бутаха.
Магистралата е била затворена до следобяда заради преспи от навяванията, но вече е пусната, сега ни го казаха едни полицаи.
Дано утре нямаме проблеми по пътя  Praynig

# 678
  • Бургас
      Здравейте момичета!
      Не съм влизала скоро, да не ви натоварвам с моите кукундрелски терзания, но вече ми домъчня за вас, та реших да ви пиша Heart Eyes
      При нас никакви проблеми с успеха нямаме. Гери имаше няколко четворки и петици през срока и поиска да си оправи на шестички, за да има отличен за срока. През коледната ваканция наблегна на разказвателните предмети, по-специално география и история и си затвърди шестиците, за което беше супер доволна. Голям напън беше за контроната за проверка на отбора по математика. То бяха безсънни нощи да решава задачи, то беше "Кажи ми ще се справя ли?" В крайна сметка от всичките кандидати беше на първо място по резулати и то с голяма преднина пред другите по точки.
      Тъкмо се успокоихме че е приета, те взеха че заминаха.  Mr. Green
      От петък е на лагер - школа да се подготвят за зимните математически състезания, които са другата седмица - 30, 31.01 в Русе. Постоянно се притеснявам за нея  ooooh!. Хем е близичко - в Царево, хем се чуваме сигурно по 5 пъти на ден, че и на вечер  Mr. Green. Най-вече се притеснявам дали е яла, дали се пази да не се разболее, абеее луда работа  Crossing ArmsНе мога да спя вечер, само се стряскам да я мисля, дали е завита, дали не й е мъчно за нас. Онзи ден ми зъни и ми вика: "Мамо, ти готвиш много вкусно". Едва изчаках да затвори телефона и рееев. Знам че моето не е нормално, но не мога да се контролирам и това е. Онази вечер вече като заваля и силния сняг и ме довърши тотално, да не останат блокирани там.
      В петък се връщат, чакам ги с нетърпение!

Хайде стига толкова, че вече ви досадих! Иначе ви чета редовно!  Hug

# 679
mama_jenny_r , благодаря за информацията   bouquet. Изтеглих графика , определено тези по история и география са на 27.02. Тази по история е от 9.00 , а по география - 14 ч.
 БЕЛ на 14.02 , а математика - 28.02.
 Успех на всички дечица , които ще участват.  bouquet
благодаря за информацията.

# 680
Привет!
Добре, че сте вие, за да разбера кога са датите за олимпиадите ooooh! Да го видя синковеца ще отиде ли Thinking Ентусиазмът му много бързо се изпарява. От възрастта ли е, не е ли... чак яд ме хваща как никакъв живец няма ooooh! Дано да отмине, че е ужас. Още чакам оценката по математика... казала госпожата след две седмици Shocked голямо проверяване, голямо нещо.
Още малко и почват втория срок децата. Митко ще мине втора смяна... хич не я долюбвам.
Приятен уикенд и пишете от време на време, чаааак на 3 страница сме изпаднали ooooh!

# 681
  • Пловдив
На Илияна в училище са им казали, че олимпиадата по БЕЛ ще е на 2-ри февруари. Thinking

# 682
Здравейте мамчета! Вие тук за олимпиади говорите, а моята госпожица хич и мисли за тях. Каза ми преди известно време "май ще ходя на олимпиада по география и история" ама още не съм я видяла да седне да чете, та сигурно се е отказала. Тук във Варна е кучи студ, направо не е за излизане навън. Утре, ако не обявят още от днес дървена ваканция мисля изобщо да не я пускам, че го дават много много студено. И като прибавим и гадния вятър направо си се смръзваш само от мисълта. Така, че ще си пазим леглото и ще спим до следобяд  Mr. Green
А дали ще удължат срока май не е сигурно, то не остана но и на училище много много не ходиха децата. Сега ще ги претупат набързо и готово, дано да не ги ощетят.
Изчетохме поредицата Здрач вече няколко пъти, че и аз покрай нея я прочетох и вече съм й фен също като тийновете  Joy  Който обича приключения и любовни истории да я чете, много е готина и леко се чете. Препоръчвам я  Peace

# 683
 И тук е студено, но не чак като за дървена ваканция. Утре ще си ходим на училище, а днес и на танци ще я карам.
bistra, аз също имам навика да прочитам набързо книгите на Кали, та минах Здрачовете, последната даже в нета, а тя изчака да я издадат и сега я довършва Grinning Приятно е написана Peace И Ерагон, трите книги изчетохме. Само съм и обещала вече да я изчаквам и да не ги свършвам  преди нея, защото ме пита настойчиво какво се случва с героите, и аз не издържам, казвам и, а тя мрънка, че си е развалила удоволствието от четенето. LaughingМай и двете се държим детински в този случай.
 Приятен остатък от неделята, момичета!

# 684
Каква е тая поредица Здрач? Дайте линк моля.
Моят Стоянко чете една поредица "Страховитото в науката", но то са повече разни любопитни истории.
В петък подивях.  smile3515 smile3515 smile3515
Дава ми бележника си и наредил от 2 до 5 по "информационни технологии". Класната им събирала бележниците и ги нанесла. Питам аз кога е изпитван и върху какво, отговор няма. Помни само някакъв тест, че правили ама къде е теста няма го.
Сега го карам утре да пита кога са приемните часове на тази госпожа и да отида да видя какъв й е проблема. В началото на годината детето я пита - мога ли да си нося лаптопа от къщи (има си собствен лаптоп, подарък за заслуги) - не не може. Какъв си ти, та си имаш лаптоп??
Преди години ми се наложи и преподавах информатика за една година е едно местно училище (магистър съм по икономическа информатика). И като знам, че разни математици, за да си направят часовете преподава информатика косата ми се изправя. Подозирам, че проблема е в това, че моето знае малко повече и тя не може да се справи с това....
Имали ли сте подобни проблеми и как сте ги решили?

# 685
anibani, за съжаление аз не мога да ти дам линк. Ние я имаме в хартиен вариант, така сме я чели. Иначе ще ти кажа, че авторката е Стефани Майър и поредицата е следната: книга първа - Здрач, втората - Новолуние, третата - Затъмнение и четвъртата е Зазоряване. Дано съм помогнала.

# 686
Здравейте, Снежинки и Снежковци  Mr. Green
cayenne, не харесвам всички жанрове, които чете Боби - но иначе и при нас е същото ... пита, пита и като му кажа после - "Еееее защо ми каза бе мамоооо!"  Crazy Flutter
na_ga аз днес изпратих с голям страх моето голямо момче във вашия вилает, но каза че е пътувал спокойно. Слава богу, че и аз като слушах и четях в нета бях перкулясала от ужас.
Радост, за пръв път ли се разделяте с девойката?  Hug Не се притеснявай ще се прибере мъничето, сигурно добре си прекарва, но няма как да не и е мъчно за вас. Аз моите одавна ги пускам по лагери и школи, винаги ми е криво и като ги чуя съвсем ..., но знам че за тях е добре и се стягам.
За дървена ваканция хич и не споменавайте, че като знам как им осакатиха зимната заради грипната, не искам да си мисля, че току виж им отрязали априлската заради дървената  Tired Naughty
anibani добре дошла   bouquet. Случката която описваш е комплексарщина в чистия и вид! Не ми се говори, но по-старите членове на темата знаят при нас какви изцепки имаше до 4-ти клас. От рода че математиците в нашето училище ( най-обикновено квартално, били по-добри от тези в Математическата .... това по повод, че бяхме отишли да си вземем документите му и ни срещна бившата му вече класна - усойница суща!!!) и т.н... изцепки.
Наистина се чудя как може възрастен човек да падне на такова ниво .... то пуберите са по-разумни и сдържани в реакциите си, та и вашия случай май е такъв. Игнор и нула внимание му е майката, дано се справите. Но как да обясниш на детето всичко това, без да засегнеш авторитета на учителя и как да му обясниш, че и в тяхното стадо не липсва мърша. Защото те на тази възраст приемат нещата или така или иначе, нюансите не са им ясни. Стискам ви палци, да се справите безболезнено. Peace
При нас цари затишие, дано не е пред буря. Боби отново е добричък, само дано и в училище са доволни от него. Simple Smile

# 687
anibani, за съжаление аз не мога да ти дам линк. Ние я имаме в хартиен вариант, така сме я чели. Иначе ще ти кажа, че авторката е Стефани Майър и поредицата е следната: книга първа - Здрач, втората - Новолуние, третата - Затъмнение и четвъртата е Зазоряване. Дано съм помогнала.
bistra_m благодаря за имената на поредицата. Моето дете чете и още утре ще се опитам да намеря първата книжка поне.
Наистина се чудя как може възрастен човек да падне на такова ниво .... то пуберите са по-разумни и сдържани в реакциите си, та и вашия случай май е такъв.
И аз това се чудя - как може възрастен човек, да не може да овладее ситуацията. Аз като учител също имах едно дете, което знаеше много, страшно много. Но успях да го заинтригувам и дори стигнахме до там - той ми помагаше в учебния процес.

# 688
Каква е тая поредица Здрач? Дайте линк моля.
Моят Стоянко чете една поредица "Страховитото в науката", но то са повече разни любопитни истории.
В петък подивях.  smile3515 smile3515 smile3515
Дава ми бележника си и наредил от 2 до 5 по "информационни технологии". Класната им събирала бележниците и ги нанесла. Питам аз кога е изпитван и върху какво, отговор няма. Помни само някакъв тест, че правили ама къде е теста няма го.
Сега го карам утре да пита кога са приемните часове на тази госпожа и да отида да видя какъв й е проблема. В началото на годината детето я пита - мога ли да си нося лаптопа от къщи (има си собствен лаптоп, подарък за заслуги) - не не може. Какъв си ти, та си имаш лаптоп??
Преди години ми се наложи и преподавах информатика за една година е едно местно училище (магистър съм по икономическа информатика). И като знам, че разни математици, за да си направят часовете преподава информатика косата ми се изправя. Подозирам, че проблема е в това, че моето знае малко повече и тя не може да се справи с това....
Имали ли сте подобни проблеми и как сте ги решили?
Привет.Относно ситуацията с детето ти,не си единствена.В предишните страници и аз се оплаквах.,при нас сагата с госпожата по география и ЧП-тя преподава и по двата предмета продължава.Правим тест на учителското бюро и тя стои плътно до него.Сега изчаквам да видя как ще се развият нещата и накрая ще отида при зам.директорката.

# 689
  • Пловдив
И Илияна е фенка на "Здрач". Изчете всички книги, а филмите ги гледа по няколко пъти. Аз още не съм ги прочела, но и на мен ми се виждат интересни, та може да ги започна.
Ето тук книгите: http://www.book.store.bg/c/p-ul?pl=28358.29438.30775.32575.31371 … =adwords_twilight

Общи условия

Активация на акаунт