Чукна шеста месечинка МАРТенската ни дружинка!

• 20 113
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро Simple Smile

голям зор с тия зъби, много мрънка....
сега яде етикетите на игра4китее   Shocked само те са му интересни и гледа да докопа ня6то хартиено и го разкоства...

да ви питам - търся си рингове за коли4ката, на които да зака4ам игра4ките, 4е нонстоп са на земята. обиколих магазините и никъде няма. намерих в нета, ама ми искат за доставка 7лв, пък те струват 11. не ми се дават толкова за 10 ринга. виждали ли сте в някоъ магазин?

оххх пак рев, хаъде весел ден... Simple Smile

# 61
мами, забравих да ви кажа, 4е си намерих кърлеж в леглото, ска4аше между мен и бебо. някакъв късмет, 4е го видях!!!!! то ве4е е края на лятото, но внимавайте по парковете, гледам по снимките слагате бебоците по треви4ката!!!

# 62
беба, някъде бях мяркала такива рингове, но не се сещам къде  ooooh! В Джъмбо май беше  Thinking
Но има и друг вариант. Аз от Маги имам ето това
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/1390
Върши същата работа  Peace Омотавам го около борда и си закачам играчки на него. То самото си върси с три играчки прикрепени с рингове. Ти само ще ги сменяш с други  Peace
И по-хубави от това има, но вече отиват към 30лв  Rolling Eyes

# 63
рингове има във вис виталис

# 64
  • София
 Здравейте:)
 Мечо Пуух - и твоята сладкишка не можах да и се нардвам, толкова сладка, нежна и мекичка Heart Eyes За Боби и Илийчо се знае - първи юнаци Grinning
 Тони, при мен пък като няма помагачи ми е спокойно, ама нямам време за нищоо.
 SZA,  не самата тема за захранването, а споровете са табу, ако не греша newsm78
 За мен броколито не е екзотика, а сред любимите зеленчуци и едно от ястията, което мъжът ми приготвя, така че Влади рано ще бъде захранен и най-добре да го хареса Grinning Но анастасия22 ме накара да за замисля за пащърнака, пък и си права, Кафе с мед - едно разнообразие за детето, няма да е излишно, убедихте ме Wink
 Реших да преброя храненията на Влади и се опулих - 10 Shocked

# 65
за рингове и аз се бях замислила,че на Тео като не му изнася и пуска от количката,все гледам да му дам някоя играчка,която да се закача за борда,ще видим какво ще измисля,че много играчки имаме вече и не ми се купуват още,а той обръща най-много внимание на една мишка на Таф Тойс.

за пащърнака,ние обичаме да има малко морков в пюрето,а ако пащърнака и със същия вкус и по-силен мириз не знам дали ще го яде,но ще пробвам,ако му хареса определно ще му давам,наистина си е разнообразие (съгласна съм с вас),то и без това по магазините нищо не ми допада като комбинация newsm78

# 66
Здравейте,

Аз съм все така зле. Но то се очакваше- 2 месеца на педал заради таткото и сега като се оправи той, се отпуснах и се разболях.
Дано само и дребното да не се разболее.

Честити нови бебета на Каяна.
Честити зъбчета на Марта на Инкогнито.

за захранването- защо да са ставали скандали??? Всеки да си казва мнението, пък без да дава коментари кой как и защо. И на мен не ми харесва как някой мами захранват , ама не съм писала кой и защо така го правят, а не по моя начин (кой си е леко тра ла ла). Но това си е моето дете и си го знам какво ще яде.
Ето например днес ми докопа сандвича и го облиза  hahaha Скоро пържоли ще иска да яде.

Един път бяхме на заведение с едни познати на мъжа ми и жената искаше да и даде картоф  #Crazy при това пикантно. Солети и зрънчо няма как да не се ядат, въпроса е да не са за наяждане (защо и на това съм била свидетел).

за чувалчетата- аз си харесах ето това http://beborani.com/product_info.php?cPath=22_37&products_id=255

Хайде от нас   bouquet

# 67
Добро утро!

Много пишете,не смогвам да ви прочета..

Открих,че Ади страхотно се забавлява на звуците на животни,които издавам. Party Особено на котка,ей голям кеф,голям хилеж.Сигурно съм доста смешна,ама нали на нея да и е весело. Laughing А озни ден почти с глас ми се е смяла,като куфях на любима песен на АC/DC,тя редовно си заспива на тая музика,значи и харесва! Mr. Green

Почерпете се,днес ставаме на половин годинка! Party

Слънце изглеждаш страхотно,със или без тоалет. Wink Скоро и аз се надявам да се пУфаля,засега смъквам уверено. bowuu
Иначе и аз наизвадих дебелите дрехи,всичко тънко на Ади прибрах в пликове.Но ще се ходи до ВВ за бодита с дълъг ръкав,от каката съм запазила най-хубавите,но са 3-4 и ще ми трябват още.Иначе вчера и сложих анцунг,дето Дари го е носила на 9-12мес. и хич не и е голям да дундата,тя и по-големичка се роди от кака си..

На всички новодомци честито ви приключване и много хубави емоции в новите жилища!И наща не беше лесна с ремонта,бременна се гърбих и станах спец с виброшлайфа. Crazy
А на мамите,които живеят с роднини,пожелавам от сърце възможно най-скоро да се пренесат самостоятелно. Hug Аз със собствената си майка не бих изкарала повече от ден,какво остава за свекъри.. Най-добре си е отделно,понякога е трудно осъществимо,но не и невъзможно а чакането си струва отвсякъде! Mr. Green

Чувалчета коментирате..aз съм с това на Giordani  oще от Дарина и съм доволна,лицевата страна е гумирана и не се мокри и пази завет,отвътре е полар.На 20-тия ден януари я зведохме на -5гр.уж за половин час,а станаха 2..и в къщи като я отвих си беше топличка. Peace
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=1271  

Пащърнак у нас не ползвам,но го купих като видях че го има в повечето асорти пюрета,пък и за ранообразие..Взела съм пащърнак на Овко. Rolling Eyes Ще ми се да и дам чушка вече,че да мога да и правя домашна манджа с останалите въведени зеленчуци.. Ама чушката по моите записки се дава по-късно,та се чудех..знам че някои от вас я въведоха. Thinking Дарина много ми ядеше "произведенията",беше ми кеф да и правя и да измислям.Сега малко на тото играя още,записвам коя храна,на коя марка и е харесала на Ади,после като дойде оня хубав момент като сме се захранили и ми е толкова лесно,знам какво харесва и не се почесвам половин час пред стилажа.. Crazy Купих и аз каша,на Хумана млечна безглутенова, грис и бургунтска(каквото и да значи) ванилия,дано да и хареса.И трите начални меса,от различни марки ама първо със зарзавата да приключим,и малко плодови да хапне..до март за кухнята има време. Whistling

За зрънчото..докато можете да ги опазите от подобни храни го направете,аз успявах с Дарина докато не проходи стабилно и не започна да си взима от другите деца.По-късно съм и купувала чат-пат,че ианче варианта беше да не играе с другарчетата си а да се отдалечим и да си кукуваме сами,махайки от далече на моите и нейните дружки.Бяхме се наговорили майките да не взимаме зрънчо,но не се получи-от другаде пристигаха дребоси с пакети в ръка и нашите нападаха..  hahaha

# 68
БОДЛИВКА - много усмихнати  здрави да растете Simple Smile))

ЗА РИНГОВЕТЕ - veselina_s_p аз търся нещо такова - http://www.toytownbg.com/?toy=10.4.1505
в джъмбо-не са имали и не продават-питах персонала, във вис виталис също нямаха (може тези дни да са докарали, ще проверя), в хиполенд не са продавали, има един голям магазин срещи била на българия и там нямат, в няколко малки магазина питах - пак цъ... много са практи4ки и за по-обемисти игра4ки и позволяват пове4е движение с игра4ката.

ЗА 4УВАЛ4ЕТАТА - как ви спят бебоците в тях, бебо само се въри и обръща...

ЗА ЗРЪН4ОТО - аз ще гледам да не докопва такива неща бебо, в къщи не купуваме, надявам се да не нацеля такива мами, които 4ерпят... много неуместно ми се вижда да даваш на 4уждо дете храна  newsm78 или поне да попиташ родителя дали може...

ЗА ЗЪБИТЕ - било генети4но, на  детето на зъболекарката ми пробило на около годинка... препоръ4а ми когато станат 3-4 да мия с кислородна води4ка зъбките и от сега да давам флуор - за софия може, защото водата ни е бедна (коъто пие 4ешмяна), във варна например имало даже в пове4е фруор и не се препоръ4вало да се дава допълнително, за6тото при предозиране пожълтяват трайно зъбите.

ЗА ВОДАТА - от 10тина дни бебо отказва да пие вода  newsm78 направих му и 4ай, от този, който пиеше за коликите - копър на хип - ама не... newsm78 4удя се защо? преди си пиеше доста, дали заради зъбите?

май бяхте коментирали за склад на Tiny love тук в софия, върти ми се змния дворец в студентски град???? бъркам ли?

Последна редакция: вт, 08 сеп 2009, 11:13 от беба

# 69
  • София
 Честити половин годинки на бебоците   bouquet
  Ели, оправяй се бързо Wink
 беба - вносители на Tiny love са ИВЕНТАС, това ако нещо те насочи в търеснето newsm78

# 70
  • София
Ох, не мога да ви изчета  ooooh!
Честито на всички, имали някакъв повод тези дни! Видях, че Гери Мур е имала юбилей   bouquet   bouquet  bouquet , че има първокласници, близначки, месечинковци .... всички да са здрави и щастливи!  Hug
При нас нищо интересно. Вчера се захранихме с броколи, противно на очакванията ми взе, че го хареса. А как "ухае"  Crazy Sick , но на вкус не е толкова зле. Наистина ли ви харесват месните пюрета?  Rolling Eyes Аз от бебешките храни одобрявам само кашите и плодовите пюрета Blush, зеленчуците и месото са ми много гадни  Rolling Eyes  Crazy
Вие пък - не знаете ле, че зрънчото се препоръчва при здравословно хранене  hahaha , нещо подобно пише на Зайо Байо  Laughing
Анастасия, и аз обичам лошото време.  Simple Smile
Десис, как така не дава мляко на бебето? То поне до 1г трябва да си яде Rolling Eyes  Tired Иначе, ние сме на 6 кратно хранене  Embarassed , едното - нощем, другото - призори  Crazy
Колко снимки имам да гледам  Crazy
Ивентас не бяха ли вносителите на Авент? Ако са те - склада им, и магазин има, е в Павлово, ул. Иван Сусанин някой си номер, да се разровя ли за точен адрес?

# 71
Честита месечинка на нашата мила снахичка Ади и на всички порастващи бебчета днес!

Последна редакция: вт, 08 сеп 2009, 12:15 от dyMa

# 72
беба - вносители на Tiny love са ИВЕНТАС, това ако нещо те насочи в търеснето newsm78

да, 10х, имат ги в сайта, но ми искат 7лв доставка, което просто не си заслужава при 11лв цена за 10 ринга, та си ги търся не през нета, а от магазин... днес ще погледна отново във вис виталис дали има.

# 73
Ивентас не бяха ли вносителите на Авент? Ако са те - склада им, и магазин има, е в Павлово, ул. Иван Сусанин някой си номер, да се разровя ли за точен адрес?

ейййййй супер, щом имат магазин - отиваааааамммммм, то е близо до нас п авлово, аз мислих, 4е само през нета продават!!!!! много 10х!!!!    bouquet Hug

# 74
  • Варна
Здравейте! Честита месечинка на нашата "двойничка" Ади Laughing !
Имам две питанки: Как да си увелича кърмата, която ДРАСТИЧНО намаля от стреса в болницата и в момента гърдите ми са както преди да забременея (за съжаление само като обем, но не и като форма Sad ) Проблема се усложнява и от факта, че Симона не иска да я дохранвам с АМ (шишето ли не харесва, млякото ли, не знам) и караме предимно на пюрета.
Оттук и следващия въпрос - как да я накарам да прояде плодови пюрета, при условие, че и се гади от сладкото (сладки каши, сладки пюрета). Има ли други чишити като нас, дето не искат да ядат сладко и искат само зеленчукови? Какво друго да и предлагам за разнообразие?
Благодаря предварително на всички, които ще се включат с отговор, защото наистина имам нужда от помощ!
Нашата каръщина продължава -  днес трябваше да я водя на контролен преглед, а се оказа, че сме заключени в къщи (мъжът ми взел моите ключове по погрешка и замина на командировка в Бургас за 2 дни). Вече не знам да плача ли, да се смея ли Cry  Joy

Общи условия

Активация на акаунт