Чукна шеста месечинка МАРТенската ни дружинка!

• 20 245
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Честит рожден ден на Поли-Уоли!
Честити рожден ден и на Мама Бебчо!
  bouquet
Последно за колажа-да приключваме ли вече с качването на снимките или да изчакаме още? newsm78 Ако сме готови, Бейби Мони може вече да се захваща! Laughing

# 481
Честит Рожден Ден на mama_bebcho!!!Да те обичкат все така мъжете ти и да те даряват с нежност и щастие! Hug
И на двете ни рожденички-наздраве! Grinning

Аз направих киселче на малкия,дано поне него да хапне с кеф днес.Цяло чудо,че успях,защото се събужда с рев през 10 минути.Направо ще лудна вече тотално. tooth

# 482
Mama_bebcho,  newsm59!
Много деви в тази тема, много нещо! Много хубава зодия, имам си две в къщи. Мъжа ми е рожденик в четвъртък, ще майсторя чийзкейк.  chef

# 483
Нинчето, изчакай още малко с колажа. Тези дни ще кача и аз. Ще гледам по-скоро да стане

# 484
Здравейте мацки!
Честит Рожден Ден Поли-Уоли и Mama_bebcho !

Честит първи учебен ден на всички ученици!

Снимки и аз ще кача , но трябва тази вечер да помоля мъжо да ги свали от апарата  , че аз не знам как. И после ако може някой да ми помогне с качването (може би пак Ели , ако няма против)

Абе мамичета , тая каша на Хип много рядка бе......... егати гадното. Бях взела  праскова и кайсия  , ама то направо не мога да му я дам, толкова е рядка. На семпер обаче са страхотни , вече няма да се лъжа да взимам  на Хип. Ако някой е взимал от други марки нека сподели впечатления!

# 485
  • София
 Търся подарък за годишнина от сватба, трябва да е сребро, нещо за домакинството, знаете ли магазин за сребърни прибори в София?

# 486
Честит рожден ден на Поли-Уоли и на Мама Бебчо   bouquet   bouquet
Честит първи учебен ден на всички ученици  Hug
Да ви споделя, моята мома дори не може стабилно да седи, камо ли да се изправя или ходи. А и зъби нямаме още. Но има някъв напредък детето - днес си хапна цяло пюре 125гр пиле с ориз и зеленчуци, та ще е месарка като баща си.
Ето снимки от нас http://martenichki.snimka.bg/baby/nashite-bebeta-prez-septemvri.419915.14850974 и за колажа http://martenichki.snimka.bg/baby/snimki-za-kolaj-nomer-2.412752.14850882 (май не е на център много, та който прави колажа, ако иска може и от другия албум някоя да сложи, ако е по-удобно).

# 487
  • Варна
Здравейте! Честит първи учебен ден! Аз още нямам ученичка, но въпреки това много се вълнувам на тоя ден. Представям си какви сълзи и сополи ще има, когато кака Криси тръгне на училище Crazy Честито на всички мами с първолачета!
Честит рожден ден на Поли-Уоли и Мама Бебчо! Да са най-щастливите жени и майки на света!
Добро Настроение, аватара ти наистина излъчва страхотно настроение! Hug
За колажа - гледам, че доста от бебчовците все още липсват в албумчето (включително и моето), така че май ще трябва да поизчакаме още малко.

# 488
ЧРД на Поли и Мама Бебчо!!!  newsm51 smile3525 newsm67 newsm59  bigdance2

за колажа - според мен е редно да изчакаме още.
Дума- нямайш проблеми за качването. Скайпа ми е пуснат, така че пращаш и слагам.

Аз бях на разходка с една приятелка бременна в 7 месец и момченце на 2г. Един сладур е. Като я ядоса ходи и целува коремчето и казва- мамо не се ядосвай, че бебето ще плаче после.  Joy

# 489
Честит Рожден Ден на Polly-Wolly и на mama_bebcho!  Живи, здрави и много щастливи! bouquet

Ние днес бяхме на ортопед за 2-ри път. Камък ми падна от сърцето - всичко е наред със ставите на Рая. На мен на нейната възраст са ми открили локсацията и много се притеснявах, но всичко е наред. Praynig
После минахме през Джъмбо и... оставихме 100 лв. ooooh! А нищо съществено не съм купила кой знае какво... Embarassed

Ставам, че трябва да се къпем...

# 490
Това е нашата снимка за колажа: http://martenichki.snimka.bg/baby/snimki-za-kolaj-nomer-2.412752.14830238 Ако не е подходяща казвайте, докато е време да сложа друга.

Tony_st, няма ли да ни кажеш все пак, какво купи  Laughing . На мен винаги ми е много приятно да чета за придобивките на бебоците.

nbirthday  ura hbday на Мама бебчо и Поли Уоли

# 491
dyMa, аз съм много доволна от кашите на Милупа (ако имаш предвид инстантните, т.е. разтворимите, а не готови в бурканчета, нали?). Хумана също са супер кашите, много ги ползвах с баткото. Знам също, че на Сънвал са хубави, но н есъм ползвала още. Не купувай на ХФризо, че има куп съмнителни съставки в тях.

Аз също с молба да изчакате снимка и от мен за колажа.

# 492
  • София
Честит рожден ден на мама бебчо!!! Много здраве и любов, и сбъднати желания!
Аз пук умувам какво да подарявам на кръстницата Thinking Мислех икона на Богородица, но пък тя сигурно има много такива...Незнам- четох , че бяла риза се подарявало...Какво ще кажете?

# 493
Мамчета, изрових една тема, която просто ме залепи за компира за около половин час и както бях бясна (няма да обяснявам защо), ме заболя корема да се смея. Та реших да я споделя с вас, освен ако не сте се натъкнали вече на нея преди мен.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=404998.0

Приятна вечер на всички! Hug

# 494
  • София
Здравейте и от нас. Брошура на ХИПП за маслото от рапица и ние получихме в крайна сметка  Mr. Green Ама я в тази връзка да ви питам като как да го разбирам пюре, в което се съдържа ориз? Предполагам, че е за сгъстяване. Дали се счита за въведен оризът с такова пюре? Не се ли получават 2 неща за въвеждане - ориз и нов зеленчук? Става въпрос за ХИПП-ското карфиол с картофи...
ЕДИТ: Малеее, само аз ли въвеждам по 5 дни нова храна  newsm78

Елвинг
, навън поръчвам чаша гореща вода и в нея топля пюре, вече ми се случи няколко пъти  Peace

Россикв, миналата и по-миналата седмица бях на физиотерапия всеки ден в центъра и ми беше доста разпокъсан денят. А и сега с това глупаво захранване мъкна и пюрета и т.н., че Калин, макар и леко режимен, не е още "часовниче". И за всеки случай се мотам из квартала. За Джъмбо не обещавам кога точно ще ходим, но ще е май този месец. Но ако ще има Люлинска среща, специално ще дойдем!!!

Поли-Уоли и мама бебчо, честит рожден ден   bouquet

И успех на учениците  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт