МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 35: чуй я, виж я ,наслади й се

• 19 553
  • 427
  •   1
Отговори
# 285
Сега чета всичко и да ви кажа не съм съгласна за сценария. Първо освен всичко, тези знаменити кондури на водорасло трудно ще ги обуем, а те са култови. Тези растения живеят и растат във водата. Тя само със сълзите ни издави, ако е водорасло, не ми се мисли просто. След това тя ще роди близнаци и Мелек стават три деца. Тя с едно охка, пъшка и се тръшка камо ли с три. Пашата както знаем е стар човек-удър ще получи ако трябва за да е по-заета. Ако трябва и за тризнаци ще се напъне още веднъж. С 6 деца, и пашата, даже и сълзи ще спре да рони. Тя и без това не говори сега и ще онемее.
Трето аз съм влюбена в тоалетите и. Тези плисета и джиджавки...умирам за тях. Направо съм като хипнотизирана.

Последна редакция: вт, 08 сеп 2009, 12:37 от vania_61

# 286
Цитат
Цитат на: mimkis в Понеделник, 07 Септември 2009, 22:53
Цитат
Кенан не се е борил, никога и за нищо.

Цитат
Това е меко казано НЕВЯРНО. Ако някога си се занимавала с изкуство или спорт, ще знаеш че за да си музикант от подобна величина се иска ПОНЕ огромно трудолюбие и воля.

Да занимавала съм се с спорт и то доста тежък спорт, знам много добре какво е трудолюбие и воля. Но при условие, че си постигнал нещо със собствени сили, а не са те бутали нон стоп( както е при него), никога не би го захвърлила така леко , както той го направи от егоцентризъм и арогантност. Имах предвид, че издигането си той дължи около 60% на себе си и таланта даден му от Бога, а останалите 40% на хората, които са се жертвали заради него и са го бутали в правилната посока. Иначе визуално ми допада актьора, изпълнява добре ролята си. Както и Джамил. Ламия има добри моменти, но през повечето време играта и не ми допада Peace

# 287
  Да ви почерпя, рожденничка съм днес  Grinning

# 288
явно всички до тук си падаме по Джамил. Grinning
Кенан е симпатичен,но нещо му липсва. Rolling Eyes

# 289
mimkis Ч.Р.Д. много здраве и успехи  nbirthday

# 290
  • 221B Baker Street
mimkis ,да си жива и здрава!!! 

Букет от рими, дар от мен за теб.
Бъди неотразима и честит ти ден рожден.
Безкрайна любов горещо ти желая,
мигове блестящи в един не свършващ рай.

# 291
   Благодаря ви, момичета!
   Анубис, невероятна си, много ме трогна  Hug

# 292
явно всички до тук си падаме по Джамил. Grinning
Кенан е симпатичен,но нещо му липсва. Rolling Eyes
А не е вярно  Naughty Аз съм от началото за Кенан  Heart Eyes Отивам да го търся да поплачем заедно Sad Sad Cry

# 293
Честит рожден ден и от мен!Това са най-хубавите ти години, изживей ги пълноценно, приятелски съвет от стара баба Вейдър
С пожелание за упоритост, за да следваш мечтите си; смелот за да ги осъществяваш;търпение за да ги постигаш; и много любов за да дава смисъл на всичко това!

# 294
  • София
Мимкис, честито и от мен  bouquet  bouquet  bouquet
нека всички твои желания да бъдат наши пожелания  bouquet  bouquet  bouquet
Момичета, много ще ми липсвате, какво ще правя без вас Sick Sick
аз после се прехвърлям обикновено на Аси, но засега тръпката все още я няма Sick
освен да гледаме Бурак в другия му филм newsm78
иначе май Ийт го харесвам като Джемил, не не мой тип точно, но излъчването му е невероятно Embarassed

# 295
mimkis,честит  празник и от мен  smile3525 -много любов,здраве и усмивки  Hug

Ванче,трябва да мислим за спонсори-не всеки ще се навие да ушие тези тоалети.Много са трудни за изработка  ooooh!

# 296
Синеоч,защо орезилихте кучето, бре?  WinkАма  щом слуша добре,лошо ако пуска зъбки като Джавата  Mr. Green

направих ме го Азо, както вика мъж ми, щот не е бил милия никога на женска и от хормоните направи 3 гърча  Cry
не не е като Джавата, той добродушна душа

# 297
mimkis честит рожден ден и от мен  Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Бъди жива, ЗДРАВА и много, ама мнооооооооого щастлива!   bouquet  bouquet  bouquet

# 298
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
mimkis ,
Честит Празник!
Повече усмивки на лицето,
парички в протмонето
и любов в сърцето!   bouquet   bouquet

# 299
  Благодаря на всички за пожеланията Heart Eyes Hug

Цитат
иначе май Ийт го харесвам като Джемил, не не мой тип точно, но излъчването му е невероятно
 и аз съм на същото мнение. Бурак също е симпатичен. Много ми харесват сцените с Мелек, явно обича деца. За Аслъ не мога да кажа същото, държи се с детето все едно е кукла, няма никакъв майчински полъх от играта и. Вероятно, защото няма деца все още, но все пак може да прояви малко симпатия, много преиграва на тези сцени. Peace

Общи условия

Активация на акаунт