МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 35: чуй я, виж я ,наслади й се

• 19 554
  • 427
  •   1
Отговори
# 330
аз искам да си кача, но не мога
Искам и аз. Кажете ми как моля!  bouquet

# 331
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Ванче ще ме съсипеш душко некой ден! Joy Joy JoyПод коза козирог ли да разбираме?

# 332
Ванче ще ме съсипеш душко некой ден! Joy Joy JoyПод коза козирог ли да разбираме?

Ахъъъъъъ и то дива. Свекито е девица, в сравнение с Макбулето, Макбулето е светица. Щом пиша и мърдам, значи съм железна.

Последна редакция: вт, 08 сеп 2009, 14:34 от vania_61

# 333
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...

Ахъъъъъъ и то дива. Свекито е девица, в сравнение с Макбулето, Макбулето е светица. Щом пиша и мърдам, значи съм железна.

Joy Joy JoyАз пък имам свеки,като Слънце,ама мажо за чеп за зеле не става.Ванче айде идвай и ти на срещата в София.Иначе кой ще ни рзсмива?Ако не дойдеш ти ние идваме у Филибето,ама после ако те изселят ние не сме виновни.

# 334
ето я и другата сладурка, Денсиииии Heart Eyes

Герадост айде да заформим срещаааааааааа
Ще ви донеса много редки парфюми да миришете докота посръбваме кафенце и целуваме мислено Джемил. Mr. Green

и Омуууууууут Mr. Green

# 335
Цитат
Море от любов на брега на Босфора,
където винаги ще те чакам.........
Кенан   

Ще отскоча да посвирим  Mr. Green

Oncheto, много ме зарадва  Hug

Ванче, не ти завиждам- трудно е с мъжката половина от нашата зодия, но щом си козирог съм убедена, че се справяш  Grinning

# 336
  • Sofia
Здравейте, моля ви някой може ли да намери песента на Кенан, която Ипек изпълняваше. Аз намирам самата песен във VBOX-a, но дали ще се намери mp3 формат?

# 337
аз съм Лъв - ица Mr. Green

# 338
култовата 18 серия сега я затворих,ехххх

Че защо да е култова? Аз я гледах, че и я забравих.. Сега ще рефрешвам паметта си с откъси от вбокс...

# 339
lacunababe, комунизма отдавна съм го построила. Ако ми е удобно като ден, няма праблем и Бланка ще питам.
По повод семейството - син ми е Риби, усмивката е Рак. Направо се чувствам като последния жив тиранозавър.
Колкото по-малко остава, толкова повече се ядосвам, че няма да го гледам. Ох, трудно се реших, едвам се съгласих сама себе си, ама ще гаврътна едно, че да ми стане по-леко. Сега се сетих тази Афифа, одеве вместо чай да вари на Кеню, като си дойде ядосан що не му тури една мастичка, да му резне два домата. Много проста жена, ей.

# 340
  • София
Аз направо от компа ги качвам на телефона,сега ще си кача някоя снимка.
sevmek cemil заради едно първо признание и едно шамарче,поне на мен ми направи вЧепетление

# 341
  • Sofia
 http://www.vbox7.com/play:cac105e9, знаете ли какво е това?
Песента е омайваща, някой знае ли коя е?

# 342
и днес ли ще започне от 16 часа

# 343
Реклама на третия сезон. Колко пъти вече го коментирахме, не четете ли?!

# 344
Цитат
Ох, трудно се реших, едвам се съгласих сама себе си, ама ще гаврътна едно, че да ми стане по-леко. Сега се сетих тази Афифа, одеве вместо чай да вари на Кеню, като си дойде ядосан що не му тури една мастичка, да му резне два домата. Много проста жена, ей.
        Joy Joy Joy  
     Хайде да не пиеш сама, че ще те набедят в битов алкохолизъм  Mr. Green

Наздраве!

Общи условия

Активация на акаунт