МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 35: чуй я, виж я ,наслади й се

• 19 586
  • 427
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Затворници в дома на Пашата?  Laughing Я стига,моля те.Един затворник не полу4ава възпитание,образование,каквито е полу4ил Кеню.Виж,Ламия наистина си е била затворница,тя затова и се държеше като нахапано звер4е отна4ало.
Още пове4е видяхме и как Пашата прие и детето на Ламия.Не й беше длъжен за нищо и все пак наистина го 4увстваше като вну4е.

Да, колко пъти го даваха в началото как са ги заключвали в стаята когато Пашата има гости.Как ядяха сух хляб, а майка им ги залъгваше да си мислят,че е баница.Как Пашата обвиняваше Кенан,че му е откраднал часовника?!
Толкова ли бързо забравихте началото?!
Възпитанието на Кенан надали е от Пашата!!

# 121
Вланка е права. Ламия обича Джемил (вече уточнихме разликата м/у любовта и обичта), а обичта не е онова бурно нещо свързвало я с Кенан. Просто нейните думи от края на 72 са възможно най-добрия начин да се изрази връзката й с Кенан. Тя не е нито, нещо повече, нито нещо по-малко от една първа любов...

# 122
Пък и Пашат е добр човечец, вярно че в началото много се занасяше с неговата политика, но като се намериха с г-жа Шехика нещата се уравновесиха..
Шахика е крайна спирка.При него осъзнаването запо4на много по_рано.Преди беше съсредото4ен единсвено и само в собственото си вели4ие и кариера(ли4и си 4е е възпитавал Кен4о),държеше се доста рязко с вси4ки и беше голям зибидия.
Малко по малко Джемил запо4на да го променя,да именно той.Променяйки себе си,Джемил промени и баща си.Запо4на старият проклетник да навлиза в дълбоките води на любовтта(отна4ало не приемаше идеята за снаха слугиня),привързаноста.Спря да му пука за хорското мнение,покрай историите с Ламия и Джемил,когато пресата ги разнищи и партията го изгони,разбра 4е същественото е семейството.Именно тогава се появи онзи блясък в о4ите му,онова умиление към близките му.
И най_накрая се появи и Шахика,ама той ве4е бе подготвен за такова приятелство.

# 123

Не, не сме, но нещата не са представени правилно. Пашата е правил всичко това заради доброто на Кенан и Афифе. Нима е трябвало да остави Кенан да краде и да го хвали пред всички като детето на крадеца? Кенан трябва да си изгради нова представа за себе си (както е и направил), а не да живее с миналото на баща си и да продължава злодеянията му.  

И, да, Марица права си, че промяната у него започна много по-рано и то точно както я описваш.. Само да добавя, че осъзна, че семейството е най-мажно, когато Джемил изпадна в онази депресия.. Дето стана като Робин Худ..  Joy  

# 124
Затворници в дома на Пашата?  Laughing Я стига,моля те.Един затворник не полу4ава възпитание,образование,каквито е полу4ил Кеню.Виж,Ламия наистина си е била затворница,тя затова и се държеше като нахапано звер4е отна4ало.
Още пове4е видяхме и как Пашата прие и детето на Ламия.Не й беше длъжен за нищо и все пак наистина го 4увстваше като вну4е.

Да, колко пъти го даваха в началото как са ги заключвали в стаята когато Пашата има гости.Как ядяха сух хляб, а майка им ги залъгваше да си мислят,че е баница.Как Пашата обвиняваше Кенан,че му е откраднал часовника?!
Възпитанието на Кенан надали е от Пашата!!
Да,гледах някакви спомени на Афифе.Но имайки предвид какъв 4овек е тя и как изопа4ава вси4ко,за да се представя като жертва и да трупа облаги,склонна съм да мисля,4е е преувели4ено.
Няма да е за пръв,нито за последен път някой,който е отгледан от роднини,след това да ги мрази.
Все пак имали са майка,можела е да направи нещо,вместо да ги залъгва.

# 125
А за Пашата не забравяйте, че обръсването на мустака, беше най-знаменития показ на промяната!!  Laughing Laughing

А това за Афифе си е точно така. Аз лично с всяка следваща серия я понасям все по-малко и по-малко. И всичко снася на Джавидан. Просто ми е адски отвратителен персонаж..  #2gunfire

# 126
момичета, коя серия мина днес?

# 127
# 128
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Еееееееее днес Ламито за пореден път ми затвърди мнението,че има сериозни дефицити в черепната си кутия.Малеееееееее как ще дадем Джеми на тая смешна лейка.Тръгнала наща(естествено замотана в поредната ковертюра) на гости на старата кучка със салам да я плаши.То добре,че кучката пък се беше омотала в ресните от пердетата си,явно заради кризата.Поне си дадох отговор на въпроса наистина ли е пораснала.Отговорът за мен след тази серия е че Ламия е пораснала толкова колкото моят задник е спрял да расте през последните десет години(расте неуморно).Само се чудя защо си мисли,че е една категория с Джава.Как можеш да отидеш да търсиш сметка и да даваш отговори на най-големия си враг.Просто и тя и Кеню дружно помолиха стоманата да напечати поканите за сватбата на Джеми и ЛЕЙКАТА.Вместо да се обади на Джем лично да му каже,тя по гостита тръгнала сметки да урежда.То добре,че навремето Нимет не я подпука, че една здрава ковертюра нямаше да остане.На анкетата просто няма как да отговоря,знаейки че Ламито ще чака Джеми да и дойде на крака и чак тогава ще се задействат некакви бегли мисловни процеси в таз силно окосмена главица.Абе нямам думи.Джеми не те давам на тая овца! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 129
# 130
# 131
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
Малко помощ,немога да открия текстовете на песните на български   bouquet
http://www.vbox7.com/play:80bd8e22
http://www.vbox7.com/play:c98162cc
http://www.vbox7.com/play:c0cbf18e
http://www.vbox7.com/play:2f422378
За тези песни се сещам.

# 132
Ние и да му я даваме и да не му я даваме, той пак се за нея ще плаче. Така, че обреен е милият, не мож го спасим. Абе за неговото щастие и на Ламята бихме го дали. Между другото това с Стоманата беше наистина дооста малоумна постъпка..

# 133
Oх,lacunababe,ще ме умориш от смях.  Joy  Joy  Joy
Много цветно си изразила 4увствата си.  Peace

Незнам,но напоследък взех да си мисля,4е бих гледала акрисата от ролята на Лейла в ролята на Ламия.Колкото не понасям характера на Ламето  Laughing и в допълнение външният вид на актрисата ми идва в пове4е.
Много дървена,куха и празна как ще й дадем Джем?
Бива да вклю4им развод в средата на 3 сезон,а???  Rolling Eyes

# 134
  • София
Спомените на Афифе бяха когато се пренесоха в апартамента, след като напуснаха голямата къща и децата й трябваше да ядат някакви сандвичи.Това, което ви припомням го даваха много пъти в началото когато Кенан се завърна и майка му беше още жива.

Общи условия

Активация на акаунт