МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 35: чуй я, виж я ,наслади й се

• 19 523
  • 427
  •   1
Отговори
# 360
Страхотно тъп е тоз Блясък ... ама тъп тъп колкот си иска тъп ... да бяха сложили някой по интересен сериал преси нашия пък те най глупавия ..  #2gunfire

# 361
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Ами, аз съм луда като Макбулето. Ето признах си без бой. И нали съм ядосана, забравих, че ще карам и ударих едно- верно малко, ама ударих, и сега ще се мятам на трена. И още повече се ядосвам сега, ама много. И както сме тръгнали да си признаваме всичко да ви кажа нещо- такова нещастие като моето няма. Реших и аз като хората да си хвана либе-незаконно. И познайте - Дева бил. А, не тенкю бейби, нати си куклите, дай си ми парцалите.

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Равна нямаш!Ванче ловииииииииим те!     Оооо не,да не го вика!          Ванче удари един крос мила знаем те колко си добра в това,само не викай девата!

# 362
На кой от сюжетите във филма приличате най много ?... интересно ми е кой как мисли и като кого от филма?..  Peace

Мнго интересен въпрос, аз в момента разсъждавам върху него...

# 363
пак ще почва от 16 часа, еееееее тоя Трясък цял час

# 364
  • 221B Baker Street
хайде на кафенцето,девочки  Twisted Evil

днес сътворих едно бисквитено руло,да почерпя  Sunglasses

# 365
Блясък ми е любим!Тия гърците мяра нямат.Не бяха глупости не бе чудо.Аз се чудя на програмните от нова,колко ли чавки са им изпили мозъка.

Ах рулото на Анубис!

# 366
а кадаЙф има ли?
много обичам, а в целия сериал не видях да ядат баклава, баница ядоха, ама баклава и локум Йок.

# 367
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.

Кърпички за тези,които реват като мен.

# 368
Специално за Синеоч

Анубис,рецептата моля  bowuu

# 369
То днес май няма много за кво да се реве.В общи линии Ламито цял епизод ще се мота като митилява овца по острова да пръска чар.Е за моментите с Джеми и аз ще си прикарам едно руло тоалетна хартия......Сега отивам да си сипя кафе и да пуша нервно половин час,че детето от един час ми се моли да се махна от компа.Айде до после.

# 370
  • 221B Baker Street
Рецепта Сладък салам

Гери,като показа кадаифа,че се сетих,онзи ден по телевизията гледах как се прави кадаифа,с какви машини - малейййй,тпо страшна играчка  ooooh!

# 371
Благодаря    bouquet

# 372
Айди приятно ви гледане на всички ..  Peace

# 373
Ааа, уговаряйте се за срещата на лични или в скайп - не ни дразнете, моля  Laughing

# 374
  • 221B Baker Street
няма защо  Hug
ние в наш'то семейство сме страшни почитатели на тоз салам - става бързо и е много Фкусен:))

а ето и рецептата на закуската от тази сутрин  Peace
и те са бързи,лесни, Фкусни  Mr. Green

Раирани кифлички с кашкавал

Общи условия

Активация на акаунт