МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 35: чуй я, виж я ,наслади й се

• 19 612
  • 427
  •   1
Отговори
# 345
Мимкис,
Честит рожден ден и от мен!
Желая ти на първо място много здраве, защото то е най- важно!
Желая ти много любов и късмет!
Тъй като тези три неща определят един човек за щастлив!

# 346
sevmek cemil заради едно първо признание и едно шамарче,поне на мен ми направи вЧепетление

Даа да сетих се сега го гледам и се разтапям...  Heart Eyes

Пф половината неща съм забрайла бива ли такова нещо и аз не знам....

# 347
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Афифето на мен ми е като пътеводна светлина.Толкова много я обичам таз мила женица.Иначе на батю не му сипва пукница,че множко ноти ще му дойдат и накрая ще ус..е партитурите.Нали го знаеш какво недотавно мъжле е. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Относно мелодиите мога да ви нарежа и да ви ги пращам по скайпа.Аз си качвам през картриидър директно от компа на телефона.Имам и доста снимчици за тапети.Ама ковертюри нямам smile3518 smile3518 smile3518

Ако дойдете с Бланка ще стане СУПЕР!

# 348
lacunababe ще си ги сваляме от теб на срещата от твоя тел чрез блутуут

# 349
Банда,няма проблем за среща-гореща  Peace
Казваме и го правим  Peace
Теми ще продължавам да пускам,надявам се да има за какво  Wink
За финала ще измислим нещо непременно  Crazy
С много от момичетата си пишем и на скайп,който има желание-на лични  Peace

Ванче,наздраве  cheers да знаеш,че като си заидваям към Пловдив ще ми бъде приятно да се видим  Hug
Най-добре взимаш Бланка и идвате  Whistling

За протокола-аз съм везни,мъжО и сина лъв,а щерката е водолей  Crazy

Ох,днес няма да мога да гледам серията  #Cussing out ,но ще съм с вас тук и ще бъда благодарна да казвате какво става  Heart Eyes  Hug

Анубис и Марица и с вас искам да се видя .но май за сега няма как  Sad
Въобще заформихме страхотна група  Heart Eyes...

# 350
С голямо прискърбие ви съобщавам, че ви напускам. Обличам се и тръгвам. Дано го преживея, това, че няма да гледам епизода с вас.

Геро, пиши, кога ще идваш, за да се видим, ще се радвам

# 351
А у нас сме две телета. Представяте ли си за какво става въпрос. Но важното е, че сме в консенсус. Аз не съм еманципирата жена, но става това, което аз кажа. И естествено всичко е на ред  Laughing
Относно срещата -  бройте ме и мен!

# 352
На кой от сюжетите във филма приличате най много ?... интересно ми е кой как мисли и като кого от филма?..  Peace

# 353
  • Варна
На кой от сюжетите във филма приличате най много ?... интересно ми е кой как мисли и като кого от филма?..  Peace

Идея за следващата анкета.  Wink

# 354
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Аз предлагам утре след финала,като го раздробим на съставни части да започнем да мислим за евентуална дата.

Герадост мислех,че везните от аватара са защото си аптекарка(много съм проста).Моят син е везни също,ма доста е отвеяно тва дете...За мен като дева направо ми е трудно поносим на моменти.Но жените везни са много готини и забавни.Айдеееееееееее срещааааааааааа.

# 355

Идея за следващата анкета.  Wink

newsm10

Ванче,като се наканим непременно  Peace Сега не страдай много утре ще гледаме повторението заедно  Heart Eyes

# 356
дете - Водолей, мъжО - Теле това за протокола

мислетееееееее за срещааааааа

# 357
  • 221B Baker Street
еее,завиждам ви на вас у Софето,ще се организирате и ще се видите,ще се похилите и наприказвате на воля  Crazy

Гери,и аз искам да се видим,ама скоро нямам път натам  Tired
а ти да имаш път към Бургас? Mr. Green

офффф,колко още ще гледам тия мутри от Блясък  ooooh!

аз да си кажа,че съм Лъвица,щерката - също,мъжленцето - Скорпион  Twisted Evil

# 358
Ами, аз съм луда като Макбулето. Ето признах си без бой. И нали съм ядосана, забравих, че ще карам и ударих едно- верно малко, ама ударих, и сега ще се мятам на трена. И още повече се ядосвам сега, ама много. И както сме тръгнали да си признаваме всичко да ви кажа нещо- такова нещастие като моето няма. Реших и аз като хората да си хвана либе-незаконно. И познайте - Дева бил. А, не тенкю бейби, нати си куклите, дай си ми парцалите.

# 359
дете - Водолей, мъжО - Теле това за протокола

мислетееееееее за срещааааааа
мислим,мислим
ако знаеш какъв тоалет ще си барна...Ламия л..а да яде  Mr. Green

Може да пуснем анкета,или на лични да се разбираме?

Анубис,ако ходя при сестра ми в Поморие ще ти се обадя  Wink,макар че скоро не се очертава

vania_61 ,бива ли така бе душа,недей така наранявай човечеца,какво като е дева.Щом те изтрайва значи си струва  Mr. Green  WinkМайтапа на страна -викай го да те закара  Peace

Общи условия

Активация на акаунт